Google G logo
4,9/5 ★★★★★
Google G logo 4,9/5
De beste Dakdekkers 2024

Dakdekker Zwolle

Bent u op zoek naar een betrouwbare Dakdekker in de omgeving van Zwolle? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om tot 4 offertes te vergelijken, zodat u de beste prijs krijgt voor uw Dakdekker in Zwolle.

 • Geheel kosteloos en zonder verplichtingen
 • Directe hulp bij spoedgevallen, 24/7 bereikbaar
 • De beste dakdekkers uit uw regio, bij elkaar gebracht op één platform


Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor jouw opdracht? Bij Dakdekkersklus.nl kun je gratis en vrijblijvend offerte aanvragen bij de beste bedrijven in jouw regio.

Contact opnemen

De beste bedrijven in je buurt

Neem contact op met onze dakdekkercentrale en leg uit waar u een dakdekker voor nodig heeft! Of het nou gaat om een lekkage of een complete dakrenovatie. Onze aangesloten dakdekkers weten altijd raad!
Beschrijf je opdracht

Beschrijf je opdracht

Wij luisteren goed naar uw verhaal en sturen zo spoedig mogelijk een dakdekker naar u toe, de dakdekker inspecteert uw dak en stelt u een offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Akkoord op de offerte? Het dakdekkersbedrijf voert de werkzaamheden voor u uit en u heeft weer een goed & stevig dak zonder problemen. Vragen? Wij staan u graag te woord!

Dakdekker in de buurt van Zwolle

Een dakexpert nodig in Zwolle? Bel met onze dakdekkers

Bent u op zoek naar een Dakdekker in de omgeving van Zwolle? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de beste dakdekkers in de regio Zwolle. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en kunnen uw dak op een professionele manier repareren of vervangen. U kunt bij ons tot 4 offertes aanvragen om de prijzen te vergelijken. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van daken van alle soorten en maten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en prijzen.

 • Alleen bedrijven met de hoogste deskundigheid
 • Vergelijken loont!
 • Uitsluitend van bedrijven met de hoogste kwalificaties en ervaring

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in de omgeving van Zwolle? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u de beste service en kwaliteit voor uw dak. Onze ervaren dakdekkers staan klaar om uw dak te repareren, te renoveren of te vervangen. Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van onze kwaliteit en service!

Dakdekker partners

Dakdekker Zwolle: Voor een goed gerenoveerd dak

Dakrenovatie in Zwolle is een veelgevraagde service. Of het nu gaat om het vervangen van dakpannen, het isoleren van het dak of het vervangen van dakgoten, een goede dakrenovatie is van cruciaal belang voor het behoud van uw woning. Bij Dakrenovatie Zwolle kunt u rekenen op een professionele aanpak. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te renoveren met de beste materialen en technieken. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Wij garanderen een kwalitatief hoogwaardig resultaat dat jarenlang meegaat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 • Geen onnodige kosten bij onze betrouwbare dakdekkers: eerlijke tarieven en transparante communicatie zijn de norm bij ons.
 • Bespaar vandaag nog door te vergelijken
 • Onze dakdekkers zijn er voor u bij daklekkage en andere problemen met uw dak!

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor je dakrenovatie in Zwolle? Kies dan voor onze professionele diensten! Wij bieden kwaliteit en betrouwbaarheid tegen een betaalbare prijs. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de voordelen van onze dakrenovatie-diensten in Zwolle!

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.

Dakdekker diensten

Een overzicht van dakdekker diensten

Dak renovatie

Dak renovatie

Schoorsteen

Schoorsteen

Daklekkage

Daklekkage

Dakisolatie

Dakisolatie

Dakdekker spoed

Dakdekker spoed

Nokvorst

Nokvorst

Vogeloverlast en vogelwering

Vogeloverlast en vogelwering

Dakbedekking

Dakbedekking

Plat dak

Plat dak

Dakonderhoud

Dakonderhoud

Dak vervangen dakdekker Zwolle

Ga voor duurzaamheid en laat uw dak vervangen door een dakdekker in Zwolle

Heeft uw dak in Zwolle een vervanging nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden professionele dakvervangingen aan voor elk type dak. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te vervangen. Onze diensten zijn betaalbaar en we garanderen een hoge kwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dakvervangingsdiensten in Zwolle.

 • 100% gratis en zonder enige verplichting
 • Onbevooroordeeld en onafhankelijk advies op maat
 • Korte lijnen met de beste dakdekkers in uw regio

Heeft uw dak in Zwolle schade opgelopen? Laat het dan vandaag nog vervangen door een professionele dakdekker. Wij bieden u de beste service en kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw dak snel en veilig vervangen.

Daklekkage in Zwolle

Daklekkage in Zwolle is een veelvoorkomend probleem. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk op te lossen, omdat het schade kan veroorzaken aan uw huis. Gelukkig zijn er veel bedrijven in Zwolle die gespecialiseerd zijn in het repareren van daklekkage. Ze kunnen u helpen bij het identificeren van de oorzaak van de lekkage en het repareren ervan. Ze gebruiken hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak weer waterdicht is. Als u op zoek bent naar een betrouwbare daklekkage-expert in Zwolle, kunt u contact opnemen met een van deze bedrijven. Ze zullen u helpen bij het oplossen van uw daklekkageprobleem.

 • Uitsluitend bedrijven met jarenlange ervaring
 • Uitsluitend geverifieerde en betrouwbare dakexperts
 • Onze dakdekkers hebben de oplossing voor uw lekkageproblemen!

Heb je last van daklekkage in Zwolle? Neem dan contact op met onze experts voor een snelle en betrouwbare oplossing. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren en te beschermen tegen toekomstige schade. Wij bieden een uitgebreide garantie op onze werkzaamheden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Daklekkage in Zwolle

Wat kost een dakdekker in Zwolle per uur?

Dakdekkers rekenen verschillende uurtarieven, afhankelijk van de ervaring van de dakdekker en het type werkzaamheden. Onderhoud kost ongeveer €45,- per uur, reparaties €35,- en het leggen van een compleet nieuw dak €40,- per uur.

Gemiddelde dakdekker prijzen per uur.

Werkzaamheden Gemiddelde uurtarief 2024
Dakreparatie €45,- per uur
Nieuw dak leggen €50,- per uur
Dakonderhoud €55,- per uur
Let op: Dit is een gemiddelde van dakdekkers in Zwolle. Het is mogelijk dat je een ander tarief krijgt (vergelijk daarom ook meerdere offertes)!

Gemiddelde dakdekker prijzen per per m².

Type klus van dakdekkersbedrijf Gemiddelde kosten 2024* Omschrijving werkzaamheden
Dakreparatie hellend of schuin dak €160,- tot €360,- Reparatie werkzaamheden op hellend of schuin dak
Dakreparatie plat dak €285,- Reparatie werkzaamheden op een plat dak
Dakrenovatie op een plat dak €85,- tot €110,- Oude dakbedekking verwijderen en vervangend dakbedekking aanleggen op een plat dak
Dakrenovatie hellend of schuin dak €85,- tot €140,- Oude dakbedekking verwijderen en nieuwe dakbedekking plaatsen op een hellend of schuin dak.
Dakonderhoud (inclusief inspectie) Gratis inspectie en opstellen offerte van dak
Professionele dakreparatie voor alle dakproblemen in Zwolle

Reparatie van uw dak in Zwolle

Dakreparatie in Zwolle is een veelgevraagde service. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren en te onderhouden. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder het vervangen van dakbedekking, het repareren van lekkages, het vervangen van dakgoten en het verhelpen van andere dakproblemen. Onze vakmensen gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te repareren en te onderhouden. Wij garanderen een hoge kwaliteit en een snelle service. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dakreparatiediensten in Zwolle.

 • Hulp bij het vinden van de beste dakdekker voor uw klus
 • Uitsluitend geverifieerde en betrouwbare dakexperts
 • Dakdekkers bij u om de hoek

Heb je problemen met je dak in Zwolle? Neem dan contact op met onze experts voor dakreparatie. Onze professionals bieden u de beste service en kwaliteit. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te repareren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Betaalbare dakreparatie

Bent u op zoek naar een spoed dakdekker in de omgeving van Zwolle? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u de beste service en kwaliteit voor uw dak. Onze ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van daken. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te repareren of te vervangen. Onze dakdekkers zijn ook gespecialiseerd in het herstellen van schade aan daken door storm, hagel, sneeuw en andere weersomstandigheden. We garanderen u een snelle en efficiënte service, zodat uw dak weer zo goed als nieuw is. Neem vandaag nog contact met ons op voor een spoed dakdekker in Zwolle.

 • Ontdek hoeveel u kunt besparen door te vergelijken
 • Vergelijk en profiteer van de beste deals
 • Bespaar vandaag nog door te vergelijken

Heb je een spoed dakdekker nodig in Zwolle? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze ervaren dakdekkers. Onze professionals staan klaar om uw dak te repareren of te vervangen. Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Betaalbaar uw dak repareren

Periodieke controle & dakonderhoud door dakdekkers

Laat uw dak onderhouden in Zwolle

Dakonderhoud in Zwolle is een belangrijke taak om uw dak in goede staat te houden. Ons team van professionele dakdekkers biedt u een uitgebreide dienstverlening voor het onderhoud van uw dak. We bieden inspecties, reparaties, vervangingen en reinigingen van uw dak. Onze diensten zijn geschikt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak in topconditie te houden. Onze diensten zijn betaalbaar en we garanderen een hoge kwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten voor dakonderhoud in Zwolle.

 • Dakdekkers uit uw eigen regio, wel zo handig!
 • Onze geverifieerde dakdekkers werken met transparante communicatie en eerlijke prijzen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.
 • Bespaar meer door te vergelijken

Kom uit Zwolle en heeft uw dak nodig voor onderhoud? Wij bieden professionele dakonderhoudsdiensten aan in de regio Zwolle. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak in topconditie blijft. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw dakonderhoud aan ons over!

Een dakdekker in Zwolle kan u helpen bij het onderhouden en repareren van uw dak. Of u nu een kleine reparatie nodig heeft of een volledige dakrenovatie, een dakdekker in Zwolle kan u helpen. U kunt een offerte aanvragen bij een dakdekker in Zwolle om te zien wat de kosten zijn voor het werk dat u wilt laten uitvoeren. Dakdekker offertes kunnen variëren afhankelijk van de grootte van het project, de materialen die nodig zijn en de tijd die nodig is om het werk te voltooien. Neem contact op met een dakdekker in Zwolle om meer te weten te komen over de kosten en de mogelijkheden voor uw dak.

Het vinden van de beste dakdekker voor de klus die je nodig hebt is een belangrijke stap in het proces van het verbeteren van je huis. Dakdekker Zwolle is een uitstekende keuze voor al je dakdekkerwerk. Ze hebben een team van ervaren professionals die je kunnen helpen met al je dakdekkerwerk. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het repareren van lekkages, het vervangen van dakbedekking en het installeren van nieuwe dakbedekking. Ze bieden ook een garantie op hun werk, zodat je er zeker van kunt zijn dat je klus goed wordt gedaan. Als je op zoek bent naar een betrouwbare dakdekker in Zwolle, dan is Dakdekker Zwolle de juiste keuze.

Een daklekkage oplossen is een klus die je het beste aan een professionele dakdekker kunt overlaten. Er zijn verschillende soorten dakbedekking voor een plat dak, zoals bitumen, EPDM en PVC. Voor een schuin of hellend dak zijn er ook verschillende opties, zoals dakpannen, leien, golfplaten en bitumen. Als je een dakdekker met spoed nodig hebt, dan is Dakdekker Zwolle een goede optie. Zij hebben jarenlange ervaring en kunnen je helpen met het oplossen van je daklekkage.

Het vervangen van een plat dak is een grote klus. Een dakrenovatie is dan ook een goede optie om uw dak te verbeteren. Bitumen dakbedekking is een goede optie voor een plat dak. Bitumen is een duurzame en waterdichte dakbedekking. Dakpannen vervangen is ook een optie, maar dit is een kostbare oplossing. Als u op zoek bent naar een dakdekker in Zwolle, kunt u terecht bij Dakdekker Zwolle. Zij hebben jarenlange ervaring met het vervangen van platte daken en kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste dakbedekking.

Een dakdekker is een specialist die gespecialiseerd is in het repareren van dakschade. Ze kunnen ook helpen bij het installeren van nieuwe daken, het vervangen van oude daken en het onderhouden van bestaande daken. Door offertes te vergelijken kunnen klanten geld besparen op de kosten van een dak. Dak reparatie is een gespecialiseerde taak die alleen door een professionele dakdekker kan worden uitgevoerd. Dakdekker Zwolle is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van daken in de regio Zwolle. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het repareren van daken, het installeren van nieuwe daken en het onderhouden van bestaande daken.

Wat anderen over ons zeggen

Wij begrijpen het, u bent opzoek naar een betrouwbare Dakdekker Zwolle - bij ons zit u hoe dan ook goed. Bekijk wat andere over ons zeggen.

K

Kobe Veenstra

★★★★★

Ik heb een geweldige ervaring gehad met Dakdekkersklus.nl in Zwolle. De dakdekker was helemaal geschikt voor de taak en het werk was tijdig voltooid. De service was vriendelijk en het resultaat was prachtig. Super blij met deze ervaring!

Lees meer
J

Jens van der Laan

★★★★★

Dakdekker in Zwolle biedt klanten uitstekende dienst. Vanaf het eerste contact dat ik had, werden mijn vragen en zorgen snel afgehandeld. Ze gaven me een professionele, bekwame en vriendelijke service, met aandacht voor detail. Ik zou Dakdekker in Zwolle zeker aanraden.

Lees meer
M

Mees Bakker

★★★★★

De daken van Zwolle kunnen een renovering gebruiken en Dakdekker is de partner om deze uit te voeren. Hun jarenlange ervaring stelt hen in staat om onze daken weer zo goed als nieuw te maken. Na hun professionele renovatie van mijn dak ben ik erg enthousiast over het uiteindelijke resultaat! Hoogwaardig materiaal, een grote portie deskundigheid en perfecte uitvoering!

Lees meer
J

Jack Hermans

★★★★★

Ik heb onlangs Dakrenovatie ingeschakeld om mijn dak in Zwolle te vervangen, en ben echt tevreden over hun service. Ze schakelden een team van experts in, deden hun werk perfect en tegen een goede prijs. Een goede ervaring!

Lees meer
M

Mariska Witteberg

★★★★★

Dakvervangen heeft me uitstekend geholpen bij mijn daklekkage in Zwolle. De puzzelstukken vielen snel op hun plaats en ik was een week later al van mijn lekkage af! Een bekwame, efficiënte en vriendelijke service; geweldig!

Lees meer
H

Hans van Vliet

★★★★★

Met Daklekkage in Zwolle hebben wij een prima ervaring gehad met onze dakreparatie. Uitstekende service en advies bij elke stap van de weg. De technici waren zeer deskundig en accuraat en konden ons helpen bij al onze vragen. Uitermate tevreden met het resultaat!

Lees meer

Veelgestelde vragen

Welke Kwaliteiten Moet Een Dakdekker Uit Zwolle Hebben?

Een goede dakdekker uit Zwolle moet een aantal kwaliteiten hebben om goed te kunnen werken. Ten eerste moet de dakdekker een goede kennis hebben van de lokale bouwvoorschriften en wetgeving. Daarnaast moet de dakdekker een goede kennis hebben van verschillende materialen en technieken die nodig zijn voor het repareren en installeren van daken. Ook moet de dakdekker een goede klantenservice hebben, zodat hij of zij klanten goed kan informeren over de verschillende opties en mogelijkheden. Ten slotte moet de dakdekker een goede reputatie hebben, zodat klanten weten dat ze een betrouwbare en kwalitatief goede dienstverlening krijgen.

Hoe lang duurt het dakdekken in Zwolle?

Het hangt af van de grootte van het dak en de materialen die worden gebruikt, maar in het algemeen duurt het dakdekken in Zwolle ongeveer twee tot vier weken.

Zwolse Dakdekkers: Veiligheid en Brandveiligheid?

Bij Zwolse Dakdekkers staan veiligheid en brandveiligheid hoog in het vaandel. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak veilig en brandveilig is. Onze dakdekkers zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring met het installeren van daken. We houden ons ook aan de meest recente veiligheids- en brandveiligheidsnormen. Als u vragen heeft over de veiligheid en brandveiligheid van uw dak, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe Isoleer Ik Mijn Dak in Zwolle?

Als je je dak in Zwolle wilt isoleren, zijn er verschillende opties. Ten eerste kun je kiezen voor dakisolatie. Dit is een materiaal dat je tussen de dakspanten plaatst om warmteverlies te voorkomen. Je kunt ook kiezen voor een dakbedekking, zoals dakpannen of golfplaten. Deze bedekkingen helpen om warmteverlies te voorkomen en zorgen ervoor dat je dak langer meegaat. Als je een dak hebt dat al is geïsoleerd, kun je ook kiezen voor een extra laag isolatie. Dit kan in de vorm van glaswol, steenwol of PUR-schuim zijn. Als je je dak goed isoleert, kun je veel energie besparen en je huis comfortabeler maken.

Krijg je de juiste Dakdekker in Zwolle?

Ja, je kunt de juiste dakdekker in Zwolle vinden. Er zijn veel ervaren en gekwalificeerde dakdekkers in de stad die je kunnen helpen met al je dakwerk. Neem contact op met lokale bedrijven en vraag naar hun ervaring en kwalificaties. Je kunt ook online reviews lezen om te zien wat anderen van hun diensten vinden. Zo kun je de juiste dakdekker vinden die je projecten met succes kan voltooien.

Wat is nodig voor Dakonderhoud in Zwolle?

Om dakonderhoud in Zwolle goed uit te voeren, is het belangrijk om een aantal dingen in acht te nemen. Ten eerste is het belangrijk om een gekwalificeerde dakdekker in te schakelen die ervaring heeft met dakonderhoud in Zwolle. Ten tweede is het belangrijk om de juiste materialen te gebruiken, zoals dakbedekking, lijm, lood, dakpannen en andere materialen die nodig zijn voor het onderhoud. Ten derde is het belangrijk om de juiste technieken te gebruiken, zoals het vervangen van dakpannen, het repareren van lekkages en het verwijderen van algen en mossen. Ten slotte is het belangrijk om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen, zoals het gebru

Hoe Renoveer Ik Mijn Dak in Zwolle?

Als je je dak in Zwolle wilt renoveren, is het belangrijk om eerst een goede voorbereiding te treffen. Begin met het verzamelen van informatie over de staat van je dak en de materialen die je nodig hebt. Neem contact op met een lokale dakdekker om advies te krijgen over de beste manier om je dak te renoveren. Zorg ervoor dat je alle benodigde materialen en gereedschappen hebt voordat je begint. Als je de juiste materialen hebt, kun je beginnen met het verwijderen van het oude dakbedekkingsmateriaal. Vervolgens kun je het dak inspecteren en eventuele reparaties uitvoeren. Als je klaar bent, kun je het nieuwe dakbedekkingsmateriaal aanbrengen. Vergeet niet om de juiste lijm en afd

Welke Dakbedekking is het Beste voor Zwolle?

Het beste type dakbedekking voor Zwolle is afhankelijk van verschillende factoren. Als je in een gebied met veel regen en wind woont, is het verstandig om een dakbedekking te kiezen die bestand is tegen deze elementen. Een dakbedekking met een hoge weerstand tegen vocht en wind is dan een goede optie. Ook is het belangrijk om te kijken naar de levensduur van de dakbedekking. Als je een dakbedekking kiest met een lange levensduur, kun je er zeker van zijn dat je er jarenlang plezier van zult hebben. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de kosten. Als je een dakbedekking kiest die betaalbaar is, kun je er zeker van zijn dat je geld bespaart. Al met al is het

Welke Dakbedekking is het Goedkoopst in Zwolle?

Het goedkoopste type dakbedekking in Zwolle is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het dak, de kwaliteit van de materialen en de kosten van de installatie. Als je op zoek bent naar een goedkope optie, dan is bitumen dakbedekking een goede keuze. Bitumen is een duurzame en betaalbare optie die gemakkelijk te installeren is. Het is ook bestand tegen weersinvloeden en heeft een lange levensduur. Als je op zoek bent naar een meer esthetische optie, dan is een dakbedekking van kunststof een goede optie. Kunststof dakbedekking is licht van gewicht, duurzaam en relatief goedkoop. Het is ook gemakkelijk te installeren en heeft een lange levensduur.

Kan er in Zwolle een extra laag dakbedekking aangebracht worden?

Ja, er kan in Zwolle een extra laag dakbedekking aangebracht worden. Er zijn verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van extra dakbedekking. Ze kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste materialen en het aanbrengen van de extra laag dakbedekking. Het is belangrijk om een bedrijf te kiezen dat ervaring heeft met het aanbrengen van extra dakbedekking in Zwolle, zodat u er zeker van bent dat het werk goed wordt gedaan.

Vind snel een dakdekker in de buurt!

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Prijsopgave ontvangen Gratis en vrijblijvend