Google G logo
4,9/5 ★★★★★
Google G logo 4,9/5
De beste Dakdekkers 2024

Dakdekker Utrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbare Dakdekker in de omgeving van Utrecht? Vraag dan vandaag nog tot 4 offertes aan en vergelijk de prijzen! Wij bieden u een eenvoudige en snelle manier om de beste deal te vinden.

 • Vrijblijvend en kosteloos
 • Alleen de allerbeste, meest deskundige bedrijven
 • Wij vinden voor u de meest geschikte dakdekker voor uw project


Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor jouw opdracht? Bij Dakdekkersklus.nl kun je gratis en vrijblijvend offerte aanvragen bij de beste bedrijven in jouw regio.

Contact opnemen

De beste bedrijven in je buurt

Neem contact op met onze dakdekkercentrale en leg uit waar u een dakdekker voor nodig heeft! Of het nou gaat om een lekkage of een complete dakrenovatie. Onze aangesloten dakdekkers weten altijd raad!
Beschrijf je opdracht

Beschrijf je opdracht

Wij luisteren goed naar uw verhaal en sturen zo spoedig mogelijk een dakdekker naar u toe, de dakdekker inspecteert uw dak en stelt u een offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Akkoord op de offerte? Het dakdekkersbedrijf voert de werkzaamheden voor u uit en u heeft weer een goed & stevig dak zonder problemen. Vragen? Wij staan u graag te woord!

Dakdekker Utrecht voor al uw dakwerken

Professionele dakdekker in Utrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbare Dakdekker in de omgeving van Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de beste dakdekkers in de regio Utrecht. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en kunnen uw dak op een professionele manier repareren of vervangen. Wij bieden u ook de mogelijkheid om tot 4 offertes te vergelijken, zodat u de beste prijs kunt krijgen voor uw dakdekkerswerk. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven.

 • 100% onafhankelijk en betrouwbaar advies
 • Vergelijk slim, bespaar groots
 • De betrouwbaarste dakdekkers van Nederland

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in de regio Utrecht? Wij bieden u de beste service en kwaliteit voor uw dak. Onze ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren, renoveren en vervangen van daken. Onze klanten kunnen rekenen op een professionele aanpak, een snelle service en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw dak in goede handen achter!

Dakdekker partners

Betaalbaar, actueel en veilig: Renoveer uw dak in Utrecht

Dakrenovatie in Utrecht is een veelgevraagde service. Of het nu gaat om het vervangen van dakpannen, het isoleren van het dak of het vervangen van dakgoten, een goede dakrenovatie is van cruciaal belang voor het behoud van uw woning. Bij Dakrenovatie Utrecht kunt u rekenen op een professionele aanpak. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te renoveren met de beste materialen en technieken. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Wij garanderen een kwalitatief hoogwaardig resultaat dat jarenlang meegaat. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over dakrenovatie in Utrecht.

 • Wij selecteren alleen de meest betrouwbare dakdekkers voor u
 • Dakproblemen? Vertrouw op de kennis en kunde van onze specialisten!
 • Exclusief deskundige bedrijven in ons netwerk

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen met dakrenovatie in Utrecht? Wij bieden professionele diensten aan voor het renoveren van uw dak. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw dak renoveren door onze experts!

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.

Dakdekker diensten

Een overzicht van dakdekker diensten

Dak renovatie

Dak renovatie

Schoorsteen

Schoorsteen

Daklekkage

Daklekkage

Dakisolatie

Dakisolatie

Dakdekker spoed

Dakdekker spoed

Nokvorst

Nokvorst

Vogeloverlast en vogelwering

Vogeloverlast en vogelwering

Dakbedekking

Dakbedekking

Plat dak

Plat dak

Dakonderhoud

Dakonderhoud

Vervang in dak door een dakdekker in Utrecht

Voorkom toekomstige schade: Dak vervangen in Utrecht

Heeft uw dak in Utrecht schade opgelopen of is het aan vervanging toe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden professionele dakvervanging aan in Utrecht en omgeving. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te vervangen. U kunt er zeker van zijn dat uw dak er jarenlang tegen kan. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven.

 • Geen onaangename verrassingen bij de factuur: transparante communicatie en eerlijke prijzen bij onze vakkundige dakdekkers.
 • Geen paniek bij daklekkage: onze specialisten staan voor u klaar!
 • 100% objectief advies, zonder enige belangenverstrengeling

Heb je een dak in Utrecht dat vervangen moet worden? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze experts. Wij bieden u de beste service en kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Laat uw dak vervangen door onze professionals en geniet van een veilig en comfortabel huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Daklekkage dienst in Utrecht

Daklekkage in Utrecht is een veelvoorkomend probleem. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk op te lossen, omdat het schade kan veroorzaken aan uw huis. Gelukkig zijn er veel bedrijven in Utrecht die gespecialiseerd zijn in het repareren van daklekkage. Ze kunnen u helpen bij het identificeren van de oorzaak van de lekkage en het repareren ervan. Ze kunnen ook advies geven over hoe u de lekkage in de toekomst kunt voorkomen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare daklekkage-expert in Utrecht, neem dan contact op met een van deze bedrijven. Ze zullen u helpen om uw daklekkageprobleem op te lossen.

 • Een spoedgeval? Wij bieden 24/7 ondersteuning
 • Vrijblijvend en geheel gratis
 • Onze geverifieerde dakdekkers werken met transparante communicatie en eerlijke prijzen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Heb je last van daklekkage in de omgeving van Utrecht? Neem dan contact op met onze experts voor een snelle en betrouwbare oplossing. Onze ervaren vakmensen staan klaar om je te helpen met het repareren van je dak. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voorkom schade met daklekkage reparatie in Utrecht

Wat kost een dakdekker in Utrecht per uur?

Dakdekkers rekenen verschillende uurtarieven, afhankelijk van de ervaring van de dakdekker en het type werkzaamheden. Onderhoud kost ongeveer €45,- per uur, reparaties €35,- en het leggen van een compleet nieuw dak €40,- per uur.

Gemiddelde dakdekker prijzen per uur.

Werkzaamheden Gemiddelde uurtarief 2024
Dakreparatie €45,- per uur
Nieuw dak leggen €50,- per uur
Dakonderhoud €55,- per uur
Let op: Dit is een gemiddelde van dakdekkers in Utrecht. Het is mogelijk dat je een ander tarief krijgt (vergelijk daarom ook meerdere offertes)!

Gemiddelde dakdekker prijzen per per m².

Type klus van dakdekkersbedrijf Gemiddelde kosten 2024* Omschrijving werkzaamheden
Dakreparatie hellend of schuin dak €160,- tot €360,- Reparatie werkzaamheden op hellend of schuin dak
Dakreparatie plat dak €285,- Reparatie werkzaamheden op een plat dak
Dakrenovatie op een plat dak €85,- tot €110,- Oude dakbedekking verwijderen en vervangend dakbedekking aanleggen op een plat dak
Dakrenovatie hellend of schuin dak €85,- tot €140,- Oude dakbedekking verwijderen en nieuwe dakbedekking plaatsen op een hellend of schuin dak.
Dakonderhoud (inclusief inspectie) Gratis inspectie en opstellen offerte van dak
Dakreparatie in Utrecht: bespaar onnodige kosten

Dakreparateur voor een goede dakreparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakreparatie in de omgeving van Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden professionele dakreparaties aan voor zowel particulieren als bedrijven. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren met de beste materialen en technieken. We garanderen een snelle en efficiënte service, zodat uw dak weer in topconditie is. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dakreparatieservices in Utrecht.

 • Onbevooroordeeld en onafhankelijk advies op maat
 • Vrijblijvend en kosteloos
 • Alleen bedrijven met de hoogste deskundigheid

Heb je problemen met je dak in Utrecht? Neem dan contact op met Dakreparatie voor een snelle en betrouwbare oplossing. Onze ervaren vakmensen staan klaar om je te helpen met al je dakreparaties. Onze service is betaalbaar en kwaliteit staat bij ons voorop. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Betaalbaar uw dak repareren

Bent u op zoek naar een spoed dakdekker in de omgeving van Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u de beste service en kwaliteit voor uw dak. Onze ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van daken. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te repareren of te vervangen. Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar, dus als u een spoed dakdekker nodig heeft, kunt u altijd op ons rekenen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

 • Wij werken alleen met deskundige bedrijven
 • Gratis en zonder enige verplichting achteraf
 • Onze dakdekkers zijn er voor u bij daklekkage en andere problemen met uw dak!

Heb je een spoed dakdekker nodig in de omgeving van Utrecht? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze ervaren dakdekkers. Onze professionals staan klaar om uw dak te repareren of te vervangen. Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Professionele dakreparatie in en rondom Utrecht

Laat uw dak onderhouden in Utrecht

Lekkages voorkomen door uw dak te onderhouden

Dakonderhoud in Utrecht is een belangrijk onderdeel van het onderhouden van uw woning. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen aan uw dak om schade te voorkomen. Bij Dakonderhoud Utrecht kunt u terecht voor een grondige inspectie van uw dak. Onze ervaren vakmensen kunnen uw dak inspecteren op lekkages, schimmel, verzakkingen en andere schade. Daarnaast kunnen zij ook reparaties uitvoeren en uw dak beschermen tegen de elementen. U kunt bij ons ook terecht voor advies over het onderhouden van uw dak. Neem contact met ons op voor meer informatie over dakonderhoud in Utrecht.

 • Dakdekkers die hun kwaliteit en betrouwbaarheid hebben bewezen
 • Betrouwbaar en onafhankelijk advies, dat is waar wij voor staan
 • Wij werken alleen met deskundige bedrijven

Kom uit Utrecht en heeft uw dak nodig voor onderhoud? Wij bieden professionele dakonderhoudsdiensten aan in de regio Utrecht. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak in topconditie blijft. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw dakonderhoud aan ons over!

Een dakdekker in Utrecht kan u helpen bij het onderhouden en repareren van uw dak. Of u nu een kleine reparatie nodig heeft of een volledige dakrenovatie, een dakdekker in Utrecht kan u helpen. U kunt een offerte aanvragen bij een dakdekker in Utrecht om de kosten te weten te komen. Dakdekker offertes kunnen variëren afhankelijk van de grootte van het project, de materialen die worden gebruikt en de tijd die nodig is om het project te voltooien. Een dakdekker in Utrecht kan u helpen bij het kiezen van de juiste materialen en het bepalen van de kosten. Neem contact op met een dakdekker in Utrecht voor meer informatie over dakdekker offertes.

Het vinden van de beste dakdekker voor de klus die je nodig hebt is een belangrijke taak. Je wilt immers dat je dak goed wordt gerepareerd of gerenoveerd. Dakdekker Utrecht is een betrouwbare en ervaren dakdekker die je kan helpen met al je dakwerk. Ze hebben een team van gekwalificeerde professionals die je kunnen helpen met al je dakwerk. Ze bieden een breed scala aan diensten, van het repareren van lekkages tot het vervangen van dakpannen. Ze gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat je dak er perfect uitziet. Bovendien bieden ze een garantie op hun werk, zodat je er zeker van bent dat je dak in goede staat blijft. Kortom, als je op zoek bent naar een

Een daklekkage oplossen is een klus die je het beste aan een professionele dakdekker kunt overlaten. Een dakdekker kan je helpen met het repareren of vervangen van dakbedekking voor zowel platte als schuine of hellende daken. Voor een plat dak is bitumen of EPDM een goede optie. Voor een schuin of hellend dak is dakpannen of leien een goede keuze. Als je een dakdekker met spoed nodig hebt, kun je terecht bij Dakdekker Utrecht. Zij staan klaar om je te helpen met het oplossen van je daklekkage.

Een plat dak vervangen is een grote klus. Het is belangrijk om een ervaren dakdekker in te schakelen om de klus goed te laten verlopen. Dakdekker Utrecht is gespecialiseerd in dakrenovatie en heeft veel ervaring met het vervangen van platte daken. Zij gebruiken bitumen dakbedekking en kunnen ook dakpannen vervangen. Met hun expertise en kwaliteit kunnen zij uw dak renoveren en ervoor zorgen dat het weer jaren meegaat. Neem contact op met Dakdekker Utrecht voor meer informatie.

Een dakdekker is een specialist die gespecialiseerd is in het repareren van dakschade. Ze kunnen ook helpen bij het installeren van nieuwe daken. Een dakdekker kan ook helpen bij het besparen op kosten door offertes te vergelijken voor een dak. Dak repareren is een taak die alleen een professionele dakdekker kan uitvoeren. Dakdekker Utrecht is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van daken. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het repareren van daken, het installeren van nieuwe daken en het inspecteren van bestaande daken.

Wat anderen over ons zeggen

Wij begrijpen het, u bent opzoek naar een betrouwbare Dakdekker Utrecht - bij ons zit u hoe dan ook goed. Bekijk wat andere over ons zeggen.

A

Arthur Hoekstra

★★★★★

Dakdekker uit Utrecht is de perfecte keuze! Ze zijn goedkoop, professioneel en eerlijk. Mijn dak is prachtig gerepareerd en het was gedaan binnen de gegeven tijd. Zeker aan te raden als je op zoek bent naar een dakdekker in Utrecht.

Lees meer
E

E. Jongeling

★★★★★

Dakdekker in Utrecht biedt uitstekende service met professionele en vriendelijke mensen. De kwaliteit van de materialen zijn uitstekend en de werkzaamheden worden stipt afgerond. Top bedrijf om je dak te laten repareren of renoveren

Lees meer
A

Alexander de Vos

★★★★★

Dakdekker in Utrecht heeft een uitstekend werk geleverd bij de renovatie van mijn dak. De professionele team heeft al mijn eisen naar volle tevredenheid vervuld. Alles was vakkundig en netjes uitgevoerd. Ik ben echt blij met mijn verbeterde dak!

Lees meer
D

Daan Bos

★★★★★

Ik was op zoek naar een bedrijf die mijn dak kon vervangen in Utrecht en Dakrenovatie bleek hier uitstekend voor te zijn. Ik ben erg tevreden met hun service. Vakmensen die zorg dragen voor de kwaliteit van hun werk. De diensten zijn satisfaisant en de prijzen betaalbaar. Dakrenovatie is een aanrader voor een dak vervanging.

Lees meer
K

Kobe Veenstra

★★★★★

Dak vervangen is de beste keuze als je een dak lekkage hebt in Utrecht. De medewerkers zijn zeer ervaren met dak lekkage reparaties. Ze zijn bovendien erg meedenkend en denken goed mee met de oplossing voor jouw situatie. Zeker een aanrader!

Lees meer
B

Boaz Vos

★★★★★

Daklekkage leverde een perfecte dakreparatie bij mij in Utrecht. De professionele medewerkers hebben de lekkage op tijd verholpen voor een betaalbare prijs. Uitstekende service!

Lees meer

Veelgestelde vragen

Welke Kwaliteiten Moet een Dakdekker in Utrecht Hebben?

Een goede dakdekker in Utrecht moet een aantal kwaliteiten hebben om goed te kunnen werken. Ten eerste moet de dakdekker een goede kennis hebben van de lokale wet- en regelgeving. Zo moet hij bijvoorbeeld weten welke materialen hij mag gebruiken en welke veiligheidsmaatregelen hij moet nemen. Daarnaast moet de dakdekker ook een goede technische kennis hebben van dakbedekkingen en het installeren ervan. Hij moet ook goed kunnen werken met verschillende materialen, zoals bitumen, leisteen, asfalt en kunststof. Verder moet de dakdekker ook goed kunnen communiceren met klanten en andere betrokkenen. Hij moet in staat zijn om duidelijk te communiceren wat hij doet en wat de

Hoe lang duurt het dakdekken in Utrecht?

Het hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van het dak, de materialen die worden gebruikt en de ervaring van de dakdekker. In het algemeen duurt het dakdekken in Utrecht ongeveer twee tot vier weken, afhankelijk van de omstandigheden.

Zijn dakdekkers in Utrecht veilig en brandveilig?

Ja, dakdekkers in Utrecht zijn veilig en brandveilig. Ze werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en hebben alle benodigde certificeringen om hun werkzaamheden uit te voeren. Bovendien hebben ze een goede reputatie in de stad en worden ze regelmatig gecontroleerd door de lokale autoriteiten.

Hoe kan ik mijn dak isoleren in Utrecht?

Als je je dak in Utrecht wilt isoleren, zijn er verschillende opties. Ten eerste kun je kiezen voor dakisolatie met glaswol. Glaswol is een goede optie omdat het een goede warmte-isolator is en het is ook relatief goedkoop. Daarnaast kun je ook kiezen voor dakisolatie met PUR-schuim. Dit is een duurzame optie omdat het een goede warmte-isolator is en het is ook relatief duurzaam. Als laatste kun je ook kiezen voor dakisolatie met minerale wol. Minerale wol is een goede optie omdat het een goede warmte-isolator is en het is ook relatief goedkoop. Kortom, er zijn verschillende opties voor het isoleren van je dak in Utrecht. Kies de optie die het best

Utrechtse Dakdekker: Wat Let U Op?

Als Utrechtse dakdekker let ik op dat ik de beste kwaliteit materialen gebruik voor elk dak dat ik repareer of installeer. Ik let ook op dat ik de juiste technieken gebruik om ervoor te zorgen dat het dak sterk en duurzaam is. Ik let ook op dat ik de juiste veiligheidsmaatregelen neem om ervoor te zorgen dat ik en mijn klanten veilig zijn tijdens het werk.

Wat is nodig voor Onderhoud van Dak in Utrecht?

Om het dak in Utrecht goed te onderhouden, is het belangrijk om regelmatig een inspectie uit te voeren. Controleer of er geen lekkage of schade is, en of er geen losse of verweerde dakbedekking is. Als er schade is, moet deze zo snel mogelijk worden gerepareerd. Ook is het belangrijk om de dakgoten en afvoerbuizen regelmatig te controleren en te reinigen. Als er bomen in de buurt staan, is het ook belangrijk om de bladeren en takken regelmatig te verwijderen. Als u deze stappen volgt, kunt u ervoor zorgen dat uw dak in Utrecht in goede staat blijft.

Utrechtse Dakrenovatie: Stappen voor Succes!

Stap 1: Kies een geschikte dakrenovatiebedrijf in Utrecht. Kijk naar hun ervaring, kwaliteit en prijs. Stap 2: Maak een afspraak met het bedrijf om de situatie van uw dak te beoordelen. Stap 3: Bespreek met het bedrijf wat uw opties zijn voor de renovatie. Stap 4: Kies de beste optie voor uw situatie en maak een afspraak voor de renovatie. Stap 5: Zorg ervoor dat uw dak goed wordt voorbereid voor de renovatie. Stap 6: Volg de aanwijzingen van het bedrijf op om de renovatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Stap 7: Controleer na de renovatie of alles naar behoren is uitgevoerd. Stap

Welke Dakbedekking is het Beste voor Utrecht?

Het beste dakbedekking voor Utrecht is afhankelijk van verschillende factoren. Als je op zoek bent naar een duurzame oplossing, dan is een dakbedekking met kunststof of bitumen een goede optie. Deze materialen zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en hebben een lange levensduur. Als je op zoek bent naar een goedkopere oplossing, dan is een dakbedekking met asfalt of leisteen een goede optie. Deze materialen zijn goedkoper en hebben een redelijke levensduur. Als je op zoek bent naar een esthetisch aantrekkelijke oplossing, dan is een dakbedekking met koper of zink een goede optie. Deze materialen zijn duurzaam en hebben een lange levensduur. Kortom, de beste dak

Welke Dakbedekking is het Goedkoopst in Utrecht?

Het goedkoopste type dakbedekking in Utrecht is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het dak, de kwaliteit van de materialen en de kosten van de installatie. Als je op zoek bent naar een goedkope optie, dan is bitumen een goede keuze. Bitumen is een goedkope, duurzame en waterdichte dakbedekking die gemakkelijk te installeren is. Het is ook bestand tegen extreme temperaturen en weersomstandigheden. Een andere goedkope optie is EPDM-rubber. Dit is een duurzame, waterdichte en milieuvriendelijke dakbedekking die gemakkelijk te installeren is.

Is het mogelijk om een extra laag te plaatsen op mijn dakbedekking in Utrecht?

Ja, het is mogelijk om een extra laag te plaatsen op je dakbedekking in Utrecht. Het is echter belangrijk om eerst een deskundige te raadplegen om te bepalen of het mogelijk is om een extra laag te plaatsen. Er zijn verschillende factoren die meespelen bij het bepalen of het mogelijk is om een extra laag te plaatsen, zoals de staat van het dak, de dikte van de bestaande dakbedekking en de weersomstandigheden. Als je een deskundige raadpleegt, kan hij je helpen om de beste oplossing te vinden voor je dakbedekking in Utrecht.

Vind snel een dakdekker in de buurt!

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Prijsopgave ontvangen Gratis en vrijblijvend