Google G logo
4,9/5 ★★★★★
Google G logo 4,9/5
De beste Dakdekkers 2024

Dakdekker Sittard

Ben je op zoek naar een betrouwbare Dakdekker in Sittard? Vergelijk tot 4 offertes en vind de beste prijs voor jouw project. Bij ons krijg je een overzichtelijk beeld van de beste Dakdekkers in de regio.

 • De beste dakdekkers uit uw regio, bij elkaar gebracht op één platform
 • Objectief advies, zonder belangenverstrengeling
 • Onze dakdekkers hebben ervaring met uw specifieke type dak, gegarandeerd.


Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor jouw opdracht? Bij Dakdekkersklus.nl kun je gratis en vrijblijvend offerte aanvragen bij de beste bedrijven in jouw regio.

Contact opnemen

De beste bedrijven in je buurt

Neem contact op met onze dakdekkercentrale en leg uit waar u een dakdekker voor nodig heeft! Of het nou gaat om een lekkage of een complete dakrenovatie. Onze aangesloten dakdekkers weten altijd raad!
Beschrijf je opdracht

Beschrijf je opdracht

Wij luisteren goed naar uw verhaal en sturen zo spoedig mogelijk een dakdekker naar u toe, de dakdekker inspecteert uw dak en stelt u een offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Akkoord op de offerte? Het dakdekkersbedrijf voert de werkzaamheden voor u uit en u heeft weer een goed & stevig dak zonder problemen. Vragen? Wij staan u graag te woord!

Dakdekker Sittard voor al uw dakwerken

Een dakexpert nodig in Sittard? Bel met onze dakdekkers

Bent u op zoek naar een Dakdekker in Sittard? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de beste dakdekkers in Sittard en omgeving. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en kunnen uw dak op een professionele manier repareren of vervangen. U kunt bij ons tot 4 offertes aanvragen om de prijzen te vergelijken. Onze dakdekkers gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te repareren of vervangen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze dakdekkers in Sittard.

 • Problemen met uw dak? Laat onze ervaren dakdekkers u helpen!
 • Vergelijken is geld besparen
 • Geen geld te veel betalen? Vergelijk dan eerst!

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Sittard? Wij bieden u de beste service en kwaliteit voor uw dak. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren, te renoveren of te vervangen. Onze diensten zijn betaalbaar en we garanderen een perfecte afwerking. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Dakdekker partners

Vervang uw dak in Sittard met een complete dakrenovatie

Dakrenovatie in Sittard is een veelgevraagde service. Of het nu gaat om het vervangen van dakpannen, het vervangen van dakbedekking of het verhelpen van lekkages, een goede dakrenovatie is van cruciaal belang voor het behoud van uw woning. Bij Dakrenovatie Sittard kunt u rekenen op een professionele aanpak, waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te renoveren met de beste materialen en technieken. U kunt bij ons terecht voor advies, onderhoud en reparatie van uw dak. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw dak renoveren door Dakrenovatie Sittard.

 • Directe hulp bij spoedgevallen, 24/7 bereikbaar
 • 100% onafhankelijk en betrouwbaar advies
 • Geen onaangename verrassingen bij de factuur: transparante communicatie en eerlijke prijzen bij onze vakkundige dakdekkers.

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen met dakrenovatie in Sittard? Wij bieden professionele diensten aan voor het renoveren van uw dak. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw dak renoveren door onze experts!

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.

Dakdekker diensten

Een overzicht van dakdekker diensten

Dak renovatie

Dak renovatie

Schoorsteen

Schoorsteen

Daklekkage

Daklekkage

Dakisolatie

Dakisolatie

Dakdekker spoed

Dakdekker spoed

Nokvorst

Nokvorst

Vogeloverlast en vogelwering

Vogeloverlast en vogelwering

Dakbedekking

Dakbedekking

Plat dak

Plat dak

Dakonderhoud

Dakonderhoud

Uw dak laten vervangen in Sittard? Geen probleem.

Uw dak laten vervangen in Sittard? Geen probleem.

Heeft uw dak in Sittard schade opgelopen of is het aan vervanging toe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden professionele dakvervanging aan in Sittard en omgeving. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te vervangen. U kunt er zeker van zijn dat uw dak er jarenlang tegen kan. Neem contact met ons op voor meer informatie over dakvervanging in Sittard.

 • Met onze lokale dakdekkers heeft u altijd een specialist in de buurt
 • Wij zorgen voor de dakdekker die past bij uw specifieke wensen
 • Kies voor lokale dakdekkers en bespaar op voorrijkosten

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw dak in Sittard kan vervangen? Wij bieden u de beste service en kwaliteit. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak veilig en betrouwbaar wordt vervangen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw dak vervangen door de beste professionals!

Sittard daklekkage spoed dienst

Daklekkage in Sittard is een veelvoorkomend probleem. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk op te lossen, omdat het schade kan veroorzaken aan uw huis. Gelukkig zijn er veel bedrijven in Sittard die gespecialiseerd zijn in het repareren van daklekkage. Ze kunnen u helpen bij het identificeren van de oorzaak van de lekkage en het repareren ervan. Ze gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak weer waterdicht is. Als u op zoek bent naar een betrouwbare daklekkage-expert in Sittard, neem dan contact op met een van deze bedrijven.

 • Lekkage op uw dak? Laat onze experts u helpen met snelle en vakkundige reparatie!
 • Wij werken alleen met deskundige bedrijven
 • Onze geverifieerde dakdekkers werken met transparante communicatie en eerlijke prijzen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Heb je last van daklekkage in Sittard? Neem dan contact op met onze experts voor een snelle en betrouwbare oplossing. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren en te beschermen tegen toekomstige schade. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Daklekkage in Sittard? Neem snel contact op

Wat kost een dakdekker in Sittard per uur?

Dakdekkers rekenen verschillende uurtarieven, afhankelijk van de ervaring van de dakdekker en het type werkzaamheden. Onderhoud kost ongeveer €45,- per uur, reparaties €35,- en het leggen van een compleet nieuw dak €40,- per uur.

Gemiddelde dakdekker prijzen per uur.

Werkzaamheden Gemiddelde uurtarief 2024
Dakreparatie €45,- per uur
Nieuw dak leggen €50,- per uur
Dakonderhoud €55,- per uur
Let op: Dit is een gemiddelde van dakdekkers in Sittard. Het is mogelijk dat je een ander tarief krijgt (vergelijk daarom ook meerdere offertes)!

Gemiddelde dakdekker prijzen per per m².

Type klus van dakdekkersbedrijf Gemiddelde kosten 2024* Omschrijving werkzaamheden
Dakreparatie hellend of schuin dak €160,- tot €360,- Reparatie werkzaamheden op hellend of schuin dak
Dakreparatie plat dak €285,- Reparatie werkzaamheden op een plat dak
Dakrenovatie op een plat dak €85,- tot €110,- Oude dakbedekking verwijderen en vervangend dakbedekking aanleggen op een plat dak
Dakrenovatie hellend of schuin dak €85,- tot €140,- Oude dakbedekking verwijderen en nieuwe dakbedekking plaatsen op een hellend of schuin dak.
Dakonderhoud (inclusief inspectie) Gratis inspectie en opstellen offerte van dak
Dakreparatie Sittard: laat u helpen door onze dakdekkers

Dak laten repareren in Sittard

Dakreparatie in Sittard is een belangrijke taak voor elke eigenaar van een woning. Het is belangrijk om te weten dat een goede dakreparatie de levensduur van uw dak kan verlengen en uw woning tegen schade kan beschermen. Onze ervaren vakmensen bieden u de beste diensten voor dakreparatie in Sittard. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te repareren. Onze diensten omvatten het vervangen van dakbedekking, het repareren van lekkages, het vervangen van dakgoten en het versterken van dakconstructies. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het repareren van alle soorten daken, waaronder platte daken, hellende daken en zelfs daken met meerdere lagen. Neem

 • Kostenloos en volledig vrijblijvend
 • Dakdekkers uit uw eigen regio, wel zo handig!
 • De beste dakdekkers uit uw regio, bij elkaar gebracht op één platform

Heb je problemen met je dak in Sittard? Laat dan Dakreparatie Sittard je helpen! Onze ervaren vakmensen staan klaar om je te helpen met al je dakreparaties. Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Betaalbaar uw dak repareren

Bent u op zoek naar een spoed dakdekker in Sittard? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreide dienstverlening aan voor al uw dakbedekkingsbehoeften. Onze ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren, vervangen en installeren van daken. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft. Onze diensten zijn betaalbaar en we garanderen een snelle service. Neem vandaag nog contact met ons op voor een spoed dakdekker in Sittard.

 • Vrijblijvend en kosteloos
 • Advies dat u kunt vertrouwen, zonder verborgen agenda
 • Geen onaangename verrassingen bij de factuur: transparante communicatie en eerlijke prijzen bij onze vakkundige dakdekkers.

Heb je een spoed dakdekker nodig in Sittard? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze ervaren dakdekkers. Onze professionals staan klaar om uw dak te repareren of te vervangen. Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Professionele dakreparatie in en rondom Sittard

Dakonderhoud door een Dakdekker in Sittard

Regulier en professioneel dakonderhoud

Dakonderhoud in Sittard is een belangrijke taak om ervoor te zorgen dat uw dak in goede staat blijft. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen om problemen te voorkomen. Ons team van ervaren professionals biedt uitgebreide dakonderhoudsdiensten in Sittard. We bieden inspecties, reparaties, vervangingen en reinigingen van daken. Onze diensten zijn betaalbaar en kunnen worden aangepast aan uw behoeften. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dakonderhoudsdiensten in Sittard.

 • Wij vinden voor u de meest geschikte dakdekker voor uw project
 • Vrijblijvend en kosteloos
 • Onze geverifieerde dakdekkers werken met transparante communicatie en eerlijke prijzen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Kom uit Sittard en heeft uw dak nodig voor onderhoud? Wij bieden professionele dakonderhoudsdiensten aan in de omgeving van Sittard. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak in topconditie blijft. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw dakonderhoud aan ons over!

Dakdekker Sittard is een professionele dakdekkersbedrijf dat gevestigd is in Sittard. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder het repareren en vervangen van daken, het installeren van dakgoten en het aanbrengen van dakbedekking. Ze bieden ook inspecties en onderhoud aan. Dakdekker Sittard biedt klanten een gratis offerte aan, waarmee ze een gedetailleerd overzicht krijgen van de kosten en de tijd die nodig is om de diensten te voltooien. Ze bieden ook een garantie op hun werk, zodat klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de kwaliteit van de diensten. Dakdekker Sittard is een betrouwbare partner voor al uw dakdekkerwerkzaamhed

Het vinden van de beste dakdekker voor de klus die je nodig hebt is een belangrijke taak. Als je op zoek bent naar een dakdekker in Sittard, is het belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden. Kijk eerst naar de ervaring en kwalificaties van de dakdekker. Kijk ook naar de prijs die ze vragen voor hun diensten. Vergelijk verschillende dakdekkers om er zeker van te zijn dat je de beste krijgt voor je geld. Als je eenmaal een dakdekker hebt gevonden die aan al je eisen voldoet, kun je er zeker van zijn dat je de beste dakdekker in Sittard hebt gevonden.

Een daklekkage oplossen is een klus die je het beste aan een professionele dakdekker kunt overlaten. Er zijn verschillende soorten dakbedekking voor een plat dak, zoals bitumen, EPDM en PVC. Voor een schuin of hellend dak zijn er ook verschillende opties, zoals dakpannen, leien, golfplaten en bitumen. Als je een dakdekker met spoed nodig hebt, dan is Dakdekker Sittard een goede optie. Zij hebben jarenlange ervaring met het oplossen van daklekkages en het aanbrengen van dakbedekking.

Het vervangen van een plat dak is een grote klus. Een dakrenovatie is dan ook een goede optie om uw dak te verbeteren. Bitumen dakbedekking is een goede optie voor een plat dak. Bitumen is een duurzame en waterdichte dakbedekking die uw dak beschermt tegen weersinvloeden. Dakpannen vervangen is ook een optie als uw dakpannen beschadigd zijn. Als u op zoek bent naar een dakdekker in Sittard, kunt u terecht bij Dakdekker Sittard. Zij hebben jarenlange ervaring met het vervangen van platte daken en het renoveren van daken.

Een dakdekker is een specialist die gespecialiseerd is in het repareren van dakschade. Ze kunnen ook helpen bij het installeren van nieuwe daken. Een dakdekker kan ook helpen bij het besparen op kosten door offertes te vergelijken voor een dak. Dak repareren is een taak die alleen een professionele dakdekker kan uitvoeren. Dakdekker Sittard is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van daken. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het repareren van daken, het installeren van nieuwe daken en het inspecteren van bestaande daken.

Wat anderen over ons zeggen

Wij begrijpen het, u bent opzoek naar een betrouwbare Dakdekker Sittard - bij ons zit u hoe dan ook goed. Bekijk wat andere over ons zeggen.

E

Elijah de Leeuw

★★★★★

Een top dakdekker in Sittard vind je bij dakdekkersklus.nl. Ik heb enkele van hun diensten gebruikt en ben super tevreden over hun professionele kwaliteit en meedenkend advice. Snelle reactie, betrouwbare service en vakkundig advies zijn zeker aan te raden! Geweldig team!

Lees meer
F

Frits Sommers

★★★★★

DAKDEKKER in Sittard biedt een uitstekende service. De officieren zijn erg professioneel en behulpzaam bij het leveren van hoogwaardige dakdekmateriaal, schilderwerken en andere serviceprojecten. Ze reageren snel en doen hun best om de klus snel te klaren met een absoluut topresultaat. Ze zijn zeer tevreden met hun inspanningen om ervoor te zorgen dat hun klanten te allen tijde tevreden zijn.

Lees meer
L

Laurens Koning

★★★★★

Dakdekker in Sittard heeft onlangs mijn dak gerenoveerd. Wat een heerlijke verrassing was het resultaat! De werkzaamheden werden perfect uitgevoerd binnen de kortste keren. Ook de prijs was aantrekkelijk en betaalbaar. Mijn dak is zo als nieuw! Een aanrader!

Lees meer
N

Noan van den Bosch

★★★★★

Dakrenovatie heeft een perfecte service voor Dak vervangen in Sittard. Uitstekend advies, snelle service, gulle offertes en een kwalitatief topwerk. Ze hebben mijn dak succesvol vervangen tegen een zeer schappelijke prijs. Echt een aanrader!

Lees meer
K

Kobe Veenstra

★★★★★

Daklekkage in Sittard kan een grote verantwoordelijkheid zijn. Gelukkig bieden Dak Vervangen hun professionele ondersteuning die je zeker zal kunnen waarderen. Ze zullen uw probleem snel en effectief oplossen met hun kwaliteitsmateriaal en expertise. Heel erg fijn! Kom met je daklekkage voor een eerlijk advies, professionele service en duurzame resultaten!

Lees meer
M

Mariska Witteberg

★★★★★

Dakreparatie in Sittard is zeker zeer goed verzorgd door Daklekkage. De professionals zijn zeer vakkundig en stonden altijd klaar om advies te geven over de beste oplossingen. Ze hebben mijn dak binnen no-time weer hersteld en het werk is van hoge kwaliteit. Echt een aanrader!

Lees meer

Veelgestelde vragen

Waarom Kies Je Een Goede Dakdekker in Sittard?

Een goede dakdekker in Sittard kiezen is belangrijk omdat je een kwalitatief hoogwaardig resultaat wilt. Een goede dakdekker heeft de juiste kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat je dak goed wordt geïnstalleerd en onderhouden. Ze hebben ook de juiste materialen en gereedschappen om het werk goed te doen. Bovendien kunnen ze je ook adviseren over de beste manier om je dak te beschermen tegen weersomstandigheden. Kortom, een goede dakdekker in Sittard kiezen is de beste manier om ervoor te zorgen dat je dak in topconditie blijft.

Hoe lang duurt het dakdekken in Sittard?

Het duurt ongeveer twee tot vier weken om een dak in Sittard te dekken, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het dak. Er zijn veel factoren die de duur van het dakdekken beïnvloeden, zoals het type dak, het aantal lagen, de kwaliteit van de materialen en de ervaring van de dakdekker. Om een nauwkeurige schatting te krijgen van de duur van het dakdekken in Sittard, is het het beste om contact op te nemen met een lokale dakdekker.

Sittardse Dakdekkers: Veiligheid en Brandveiligheid?

Als het gaat om veiligheid en brandveiligheid, staan de dakdekkers van Sittard voorop. Ze zijn gecertificeerd en gekwalificeerd om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak veilig en brandveilig is. Ze zullen ook regelmatig inspecties uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft.

Hoe Isoleer Ik Mijn Dak in Sittard?

Als je je dak in Sittard wilt isoleren, zijn er verschillende opties. Ten eerste kun je kiezen voor dakisolatie. Dit is een materiaal dat je tussen de dakspanten plaatst om warmteverlies te voorkomen. Er zijn verschillende soorten dakisolatie, zoals glaswol, steenwol, polystyreen en vezelplaten. Kies de beste optie voor jouw situatie. Ten tweede kun je kiezen voor buitenisolatie. Dit is een materiaal dat je aan de buitenkant van je dak plaatst om warmteverlies te voorkomen. Er zijn verschillende soorten buitenisolatie, zoals EPS-platen, PUR-schuim en minerale wol. Kies de beste optie voor jouw situatie. Ten derde kun je kiezen voor een dak

Krijg je de juiste Dakdekker in Sittard?

Ja, je krijgt de juiste dakdekker in Sittard. Er zijn veel ervaren dakdekkers in de stad die je kunnen helpen met al je dakwerk. Ze hebben allemaal de juiste kennis en ervaring om je dak in topconditie te houden. Neem contact op met een lokale dakdekker om te zien wat ze voor je kunnen doen.

Wat is nodig voor Sittardse dakonderhoud?

Om Sittardse dakonderhoud goed uit te voeren, heb je een aantal dingen nodig. Ten eerste heb je een goede ladder nodig om op het dak te komen. Daarnaast is het belangrijk om de juiste materialen te hebben, zoals dakbedekking, lijm, schroeven en andere benodigdheden. Ook is het belangrijk om de juiste gereedschappen te hebben, zoals een schroevendraaier, een boormachine, een zaag en andere gereedschappen. Ten slotte is het belangrijk om de juiste kennis en ervaring te hebben om het dakonderhoud goed uit te voeren.

Hoe Sittardse Dakrenovatie Uitvoeren?

Als u uw dak in Sittard wilt renoveren, is het belangrijk om eerst een geschikte aannemer te vinden. Kies een bedrijf dat ervaring heeft met dakrenovatie in Sittard en dat gespecialiseerd is in het type dak dat u heeft. Vraag ook naar referenties en bekijk de portfolio van het bedrijf om te zien of ze eerder soortgelijke projecten hebben uitgevoerd. Vervolgens moet u een plan maken voor de renovatie. Bepaal wat er precies moet gebeuren, wat de kosten zijn en hoe lang het project zal duren. Als u eenmaal een plan heeft, kunt u de aannemer inhuren om de renovatie uit te voeren. De aannemer zal eerst een inspectie uitvoeren om te bepalen wat er pre

Welke Dakbedekking is het Beste voor Sittard?

Het beste dakbedekking voor Sittard is afhankelijk van verschillende factoren. Als je op zoek bent naar een duurzame oplossing, dan is een metalen dakbedekking een goede optie. Metalen daken zijn sterk, duurzaam en kunnen tegen extreme weersomstandigheden. Ze zijn ook relatief eenvoudig te onderhouden. Als je op zoek bent naar een goedkopere optie, dan is een bitumen dakbedekking een goede keuze. Bitumen daken zijn goedkoop, duurzaam en relatief eenvoudig te installeren. Als je op zoek bent naar een esthetisch aantrekkelijke oplossing, dan is een dakbedekking van kunststof een goede optie. Kunststof daken zijn sterk, duurzaam en kunnen in verschillende kleuren en stijlen word

Wat is de Beste Koop in Dakbedekking in Sittard?

De beste koop in dakbedekking in Sittard is afhankelijk van uw persoonlijke behoeften. Als u op zoek bent naar een betaalbare optie, dan is bitumen dakbedekking een goede keuze. Het is duurzaam, waterdicht en relatief goedkoop. Als u echter op zoek bent naar een meer luxe optie, dan is een dakbedekking van kunststof of metaal een betere keuze. Deze opties zijn duurzamer, maar ook duurder. U moet dus uw persoonlijke behoeften afwegen om de beste koop te vinden.

Kan er in Sittard een extra laag dakbedekking aangebracht worden?

Ja, er kan in Sittard een extra laag dakbedekking aangebracht worden. Er zijn verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van extra dakbedekking. Ze kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste materialen en het aanbrengen van de extra laag dakbedekking. Het is belangrijk om een bedrijf te kiezen dat ervaring heeft met het aanbrengen van extra dakbedekking, zodat u er zeker van bent dat het werk goed wordt gedaan.

Vind snel een dakdekker in de buurt!

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Prijsopgave ontvangen Gratis en vrijblijvend