Google G logo
4,9/5 ★★★★★
Google G logo 4,9/5
De beste Dakdekkers 2024

Dakdekker Schiedam

Bent u op zoek naar een betrouwbare Dakdekker in Schiedam? Wij bieden u de beste prijzen en service in de omgeving. Vergelijk tot 4 offertes en vind de beste deal voor uw dakbedekking.

 • Alleen de meest deskundige bedrijven in ons netwerk
 • Uitsluitend bedrijven met bewezen deskundigheid
 • Kostenloos en volledig vrijblijvend


Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor jouw opdracht? Bij Dakdekkersklus.nl kun je gratis en vrijblijvend offerte aanvragen bij de beste bedrijven in jouw regio.

Contact opnemen

De beste bedrijven in je buurt

Neem contact op met onze dakdekkercentrale en leg uit waar u een dakdekker voor nodig heeft! Of het nou gaat om een lekkage of een complete dakrenovatie. Onze aangesloten dakdekkers weten altijd raad!
Beschrijf je opdracht

Beschrijf je opdracht

Wij luisteren goed naar uw verhaal en sturen zo spoedig mogelijk een dakdekker naar u toe, de dakdekker inspecteert uw dak en stelt u een offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Akkoord op de offerte? Het dakdekkersbedrijf voert de werkzaamheden voor u uit en u heeft weer een goed & stevig dak zonder problemen. Vragen? Wij staan u graag te woord!

Dakdekkers met ervaring in Schiedam

Dakdekker in de buurt van Schiedam

Bent u op zoek naar een betrouwbare Dakdekker in Schiedam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de beste dakdekkers in Schiedam die uw dak op een professionele manier kunnen repareren of vervangen. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en kunnen uw dak in korte tijd repareren of vervangen. U kunt bij ons tot 4 offertes aanvragen om de prijzen te vergelijken. Onze dakdekkers gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te repareren of vervangen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betrouwbare dakdekker in Schiedam.

 • Hulp bij het vinden van de beste dakdekker voor uw klus
 • Besparen begint bij vergelijken
 • Altijd een dakdekker beschikbaar in noodsituaties, dag en nacht

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Schiedam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u de beste service en kwaliteit voor uw dak. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren, te renoveren of te vervangen. Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van onze kwaliteit en service!

Dakdekker partners

Uw dak laten renoveren in Schiedam?

Dakrenovatie in Schiedam is een veelvoorkomende klus. Of het nu gaat om het vervangen van dakpannen, het isoleren van het dak of het vervangen van de dakbedekking, het is belangrijk om een ervaren vakman in te schakelen. Bij Dakrenovatie Schiedam kunt u rekenen op een professionele aanpak. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met dakrenovatie en weten precies wat er nodig is om uw dak in topconditie te krijgen. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te renoveren. U kunt er zeker van zijn dat uw dak na de renovatie weer jarenlang meegaat. Neem contact met ons op voor meer informatie over dakrenovatie in Schiedam.

 • Vergelijken is slim besparen
 • Onze deskundige dakdekkers bieden altijd eerlijke tarieven en openheid in communicatie. Dat vinden wij belangrijk.
 • Uitsluitend de meest ervaren en geverifieerde dakexperts

Klaar om uw dak te renoveren in Schiedam? Wij bieden professionele dakrenovatie aan met kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en laat uw dak renoveren door de experts!

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.

Dakdekker diensten

Een overzicht van dakdekker diensten

Dak renovatie

Dak renovatie

Schoorsteen

Schoorsteen

Daklekkage

Daklekkage

Dakisolatie

Dakisolatie

Dakdekker spoed

Dakdekker spoed

Nokvorst

Nokvorst

Vogeloverlast en vogelwering

Vogeloverlast en vogelwering

Dakbedekking

Dakbedekking

Plat dak

Plat dak

Dakonderhoud

Dakonderhoud

Dakdekker Schiedam voor een duurzaam en vervangen dak

Ga voor duurzaamheid en laat uw dak vervangen door een dakdekker in Schiedam

Het vervangen van een dak is een belangrijke taak die uitgevoerd moet worden om uw huis in Schiedam te beschermen tegen de elementen. Het is belangrijk om een professionele dakdekker in te schakelen om ervoor te zorgen dat het dak op de juiste manier wordt vervangen. Een goede dakdekker zal u helpen bij het kiezen van het juiste materiaal en de juiste technieken om ervoor te zorgen dat uw dak sterk en duurzaam is. Ze zullen ook de juiste technieken gebruiken om ervoor te zorgen dat het dak waterdicht is en dat het langer meegaat. Als u op zoek bent naar een professionele dakdekker in Schiedam, neem dan contact op met een lokale dakdekker om u te helpen bij het vervangen van

 • Dakdekkers die hun vak verstaan én betrouwbaar zijn
 • Vergelijken loont!
 • Een spoedgeval? Wij bieden 24/7 ondersteuning

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw dak in Schiedam kan vervangen? Wij bieden u de beste service en kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak veilig en betrouwbaar is. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw dak vervangen door onze professionals!

Daklekkage? Bel de dakdekker in Schiedam

Daklekkage in Schiedam is een veelvoorkomend probleem. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te repareren om schade aan uw woning te voorkomen. Onze ervaren vakmensen kunnen u helpen bij het oplossen van daklekkage in Schiedam. Wij gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak weer waterdicht is. Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over daklekkage in Schiedam.

 • Objectief advies, zonder belangenverstrengeling
 • Uitsluitend bedrijven met bewezen deskundigheid
 • Oprecht en onafhankelijk advies, gebaseerd op uw behoeften

Heb je last van daklekkage in Schiedam? Neem dan contact op met onze experts voor een snelle en betrouwbare oplossing. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren en te beschermen tegen toekomstige schade. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Schiedam daklekkage spoed dienst

Wat kost een dakdekker in Schiedam per uur?

Dakdekkers rekenen verschillende uurtarieven, afhankelijk van de ervaring van de dakdekker en het type werkzaamheden. Onderhoud kost ongeveer €45,- per uur, reparaties €35,- en het leggen van een compleet nieuw dak €40,- per uur.

Gemiddelde dakdekker prijzen per uur.

Werkzaamheden Gemiddelde uurtarief 2024
Dakreparatie €45,- per uur
Nieuw dak leggen €50,- per uur
Dakonderhoud €55,- per uur
Let op: Dit is een gemiddelde van dakdekkers in Schiedam. Het is mogelijk dat je een ander tarief krijgt (vergelijk daarom ook meerdere offertes)!

Gemiddelde dakdekker prijzen per per m².

Type klus van dakdekkersbedrijf Gemiddelde kosten 2024* Omschrijving werkzaamheden
Dakreparatie hellend of schuin dak €160,- tot €360,- Reparatie werkzaamheden op hellend of schuin dak
Dakreparatie plat dak €285,- Reparatie werkzaamheden op een plat dak
Dakrenovatie op een plat dak €85,- tot €110,- Oude dakbedekking verwijderen en vervangend dakbedekking aanleggen op een plat dak
Dakrenovatie hellend of schuin dak €85,- tot €140,- Oude dakbedekking verwijderen en nieuwe dakbedekking plaatsen op een hellend of schuin dak.
Dakonderhoud (inclusief inspectie) Gratis inspectie en opstellen offerte van dak
Reparatie van uw dak in Schiedam

Dakreparatie Schiedam: laat u helpen door onze dakdekkers

Dakreparatie in Schiedam is een veelvoorkomende klus. Of het nu gaat om het vervangen van dakpannen, het repareren van lekkages of het vervangen van dakbedekking, er zijn veel bedrijven in Schiedam die gespecialiseerd zijn in dakreparatie. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het inspecteren van daken, het repareren van lekkages, het vervangen van dakbedekking en het vervangen van dakpannen. Ze bieden ook advies over de beste manier om uw dak te repareren en te onderhouden. Als u op zoek bent naar een betrouwbare dakreparateur in Schiedam, kunt u een lokale bedrijf zoeken dat gespecialiseerd is in dakreparatie.

 • Besparen begint bij vergelijken
 • Wij vinden voor u de meest geschikte dakdekker voor uw project
 • Gratis en zonder enige verplichting

Heb je problemen met je dak in Schiedam? Neem dan contact op met Dakreparatie voor een snelle en betrouwbare oplossing. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren en te onderhouden. Onze service is 24/7 beschikbaar, dus bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Dak repareren bij schade of lekkage

Bent u op zoek naar een spoed dakdekker in Schiedam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreide dienstverlening aan voor al uw dakbedekkingsbehoeften. Onze ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van daken, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. We bieden ook een 24-uurs spoedservice aan voor al uw dakproblemen. Onze dakdekkers zijn gecertificeerd en gekwalificeerd om uw dak te repareren of te vervangen met de beste materialen en technieken. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven.

 • Gratis en zonder enige verplichting achteraf
 • Dakdekkers waar u op kunt bouwen
 • Uitsluitend bedrijven met bewezen deskundigheid

Heb je een spoed dakdekker nodig in Schiedam? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze ervaren dakdekkers. Onze professionals staan klaar om uw dak te repareren of te vervangen. Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Betaalbaar uw dak repareren

Een stevig dak behoud je met dakonderhoud

Periodieke controle & dakonderhoud door dakdekkers

Dakonderhoud in Schiedam is een belangrijke taak voor elke eigenaar van een woning. Het is essentieel om het dak in goede staat te houden om schade aan het dak te voorkomen. Bij Dakonderhoud Schiedam kunt u terecht voor een grondige inspectie van uw dak. Onze ervaren vakmensen kunnen uw dak inspecteren op lekkages, schimmel, verzakkingen en andere schade. Daarnaast kunnen we ook reparaties uitvoeren en het dak schoonmaken. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak in topconditie te houden. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven.

 • Dakdekkers met de juiste expertise voor uw dakklus
 • Wij zorgen voor de dakdekker die past bij uw specifieke wensen
 • Geen onaangename verrassingen bij de factuur: transparante communicatie en eerlijke prijzen bij onze vakkundige dakdekkers.

Heeft uw dak in Schiedam onderhoud nodig? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze experts voor professioneel dakonderhoud. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak in topconditie blijft en uw woning optimaal beschermd is tegen weersinvloeden. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Een dakdekker in Schiedam kan u helpen bij het onderhouden van uw dak. Of het nu gaat om het repareren van een lekkage of het vervangen van een dak, een dakdekker in Schiedam kan u helpen. U kunt een dakdekker in Schiedam vinden door online te zoeken of door contact op te nemen met lokale bedrijven. Als u een dakdekker in Schiedam heeft gevonden, kunt u een offerte aanvragen. De offerte zal informatie bevatten over de kosten, de tijd die nodig is om het werk te voltooien en eventuele extra kosten. Als u een offerte aanvraagt, zorg er dan voor dat u alle informatie geeft die de dakdekker nodig heeft om een nauwkeurige offerte te maken.

Het vinden van de beste dakdekker voor de klus die je nodig hebt is een belangrijke taak. Je wilt een dakdekker die je klus goed en veilig kan uitvoeren. Dakdekker Schiedam is een betrouwbare en ervaren dakdekker die je kan helpen met al je dakwerk. Ze hebben een team van gekwalificeerde professionals die je klus met de beste materialen en technieken kunnen uitvoeren. Ze bieden ook een garantie op hun werk, zodat je er zeker van bent dat je klus goed wordt uitgevoerd. Bovendien bieden ze een scherpe prijs voor hun diensten, waardoor je de beste waarde krijgt voor je geld. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare dakdekker in Schiedam, dan is Dakdekker Schiedam de beste

Een daklekkage oplossen is een klus die je het beste aan een professionele dakdekker kunt overlaten. Er zijn verschillende soorten dakbedekking voor een plat dak, zoals bitumen, EPDM en PVC. Voor een schuin of hellend dak zijn er ook verschillende opties, zoals dakpannen, leien, golfplaten en bitumen. Als je een dakdekker met spoed nodig hebt, dan is Dakdekker Schiedam een goede optie. Zij hebben jarenlange ervaring en kunnen je helpen met het oplossen van je daklekkage.

Een plat dak vervangen of renoveren is een grote klus. Het is belangrijk om een ervaren dakdekker in te schakelen. Dakdekker Schiedam is gespecialiseerd in dakrenovatie en het vervangen van platte daken. Zij gebruiken alleen de beste materialen, zoals bitumen dakbedekking en dakpannen. Met hun jarenlange ervaring en kennis kunnen zij uw platte dak perfect vervangen of renoveren. Neem contact op met Dakdekker Schiedam voor een vrijblijvende offerte.

Een dakdekker is een specialist die gespecialiseerd is in het repareren van dakschade. Ze kunnen ook helpen bij het installeren van nieuwe daken, het vervangen van oude daken en het onderhouden van bestaande daken. Het is belangrijk om offertes te vergelijken voordat je een dakdekker inhuurt, om zo kosten te besparen. Dak repareren is een specialistisch vak en daarom is het belangrijk om een ervaren dakdekker in te huren. Dakdekker Schiedam is een ervaren dakdekker die gespecialiseerd is in het repareren van daken. Ze bieden kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je dak goed wordt gerepareerd.

Wat anderen over ons zeggen

Wij begrijpen het, u bent opzoek naar een betrouwbare Dakdekker Schiedam - bij ons zit u hoe dan ook goed. Bekijk wat andere over ons zeggen.

J

Joep Bosman

★★★★★

Dakdekker uit Schiedam is perfect voor elke klusser. Ze bieden een breed scala aan diensten en gaan tot het uiterste om klanten te helpen. Een bijkomend voordeel is de prijs die ze bieden, ze weten dat het duur kan zijn om je dak te laten repareren, dus leveren ze elku kwaliteit voor een betaalbare prijs. U kunt ook rekenen op origineel advies en ervaren, vriendelijk personeel. Echt de beste keuze als je een deskundige dakdekker in Schiedam nodig hebt.

Lees meer
L

Lewis Hofman

★★★★★

De dakdekker in Schiedam bood ons een uitstekende service! De prijzen zijn redelijk en de afhandeling van de klus is vlug en professioneel gebeurd. De werkresultaten hebben onze verwachting overtroffen. We zijn heel tevreden en bevelen dit bedrijf aan.

Lees meer
P

Pepijn van de Veen

★★★★★

Dakdekker in Schiedam heeft een geweldige service om uw dak te renoveren. Ze hebben dakwerken van hoge kwaliteit en hebben een eersteklas klantenservice. Er was geen schade aan het huis tijdens het renoveren en mijn dak ziet er prachtig uit. Ik ben heel tevreden met alle werkzaamheden die ze voor me hebben uitgevoerd.

Lees meer
N

Nick Schouten

★★★★★

Dakrenovatie is een geweldig bedrijf als het gaat om dakvervanging in Schiedam! Ze hebben er alles aan gedaan om een professioneel en efficiënt resultaat te leveren. Daarnaast is de klantenservice uitstekend. Ze hebben mij goed geïnformeerd over de hele dakvervangingsprocedure. Een echte aanrader!

Lees meer
L

Luuk de Boer

★★★★★

Dakvervangen heeft mij wonderen verricht bij het oplossen van mijn daklekkage in Schiedam. Alles was voor mij helder en duidelijk uitgelegd wat me enorm veel fijnheid en rust heeft gegeven. Een absolute aanrader voor iedereen met een daklekkage in Schiedam!

Lees meer
B

Bodhi Hendriks

★★★★★

Daklekkage in Schiedam verzorgt voor mij al jarenlang dakreparaties. De deskundige mensen stellen mij nooit teleur en de kosten zijn niet te hoog. Een prima service voor een meer dan verzorgde reparatie! Betrouwbaar en stipt, een aanrader voor iedereen met dakproblemen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Hoe Kies Je De Juiste Dakdekker in Schiedam?

Als je op zoek bent naar een goede dakdekker in Schiedam, is het belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de ervaring en kwalificaties van de dakdekker. Kijk of de dakdekker gecertificeerd is en of hij of zij ervaring heeft met het type dak dat je nodig hebt. Ten tweede is het belangrijk om te kijken naar de reputatie van de dakdekker. Kijk of er goede recensies zijn over de dakdekker en of er klanten zijn die tevreden zijn met het werk dat de dakdekker heeft gedaan. Ten derde is het belangrijk om te kijken naar de prijs. Kijk of de dakdekker een redelijke prijs vraagt

Hoe lang duurt het dakdekken in Schiedam?

Het duurt ongeveer twee tot vier weken om een dak in Schiedam te dekken, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het dak. Er zijn veel factoren die de duur van het dakdekken beïnvloeden, zoals het type dak, het aantal lagen, de kwaliteit van de materialen en de ervaring van de dakdekker. Om een nauwkeurige schatting te krijgen van de duur van het dakdekken in Schiedam, is het het beste om contact op te nemen met een lokale dakdekker.

Schiedamse Dakdekkers: Veiligheid en Brandveiligheid?

Schiedamse Dakdekkers staat garant voor veiligheid en brandveiligheid. Onze dakdekkers zijn gecertificeerd en hebben de juiste kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat uw dak veilig en brandveilig is. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft. We controleren ook regelmatig de daken om ervoor te zorgen dat er geen problemen zijn. Als er problemen zijn, lossen we deze zo snel mogelijk op.

Hoe Isoleer Ik Mijn Dak in Schiedam?

Als je je dak in Schiedam wilt isoleren, zijn er verschillende opties. Ten eerste kun je kiezen voor dakisolatie. Dit is een materiaal dat je tussen de dakspanten plaatst om warmteverlies te voorkomen. Er zijn verschillende soorten dakisolatie, zoals glaswol, steenwol, polystyreen en vezelplaten. Kies de beste optie voor jouw situatie. Ten tweede kun je kiezen voor een dakbedekking. Er zijn verschillende soorten dakbedekking, zoals bitumen, rubber, EPDM en kunststof. Kies de beste optie voor jouw situatie. Ten derde kun je kiezen voor een dakgoot. Een dakgoot voorkomt dat water op je dak blijft staan en voorkomt schade aan je dak.

Krijg je de juiste Dakdekker in Schiedam?

Ja, je krijgt de juiste dakdekker in Schiedam. Er zijn veel ervaren dakdekkers in de stad die je kunnen helpen met al je dakwerk. Neem contact op met een aantal bedrijven en vraag naar hun ervaring en referenties. Zo kun je er zeker van zijn dat je de juiste dakdekker krijgt voor je project.

Wat is nodig voor Dakonderhoud in Schiedam?

Om het dak in Schiedam goed te onderhouden, is het belangrijk om regelmatig een inspectie uit te voeren. Tijdens deze inspectie kunnen eventuele lekkages, schade of veroudering worden geconstateerd. Daarnaast is het ook belangrijk om de dakbedekking, zoals dakpannen of bitumen, regelmatig te controleren op schade of veroudering. Ook is het belangrijk om de dakgoten en afvoerbuizen te controleren op verstoppingen of schade. Als laatste is het ook belangrijk om de dakconstructie te controleren op eventuele schade of veroudering.

Hoe Renoveer Ik Mijn Dak in Schiedam?

Als je je dak in Schiedam wilt renoveren, is het belangrijk om eerst een goede voorbereiding te doen. Begin met het inspecteren van je dak om te zien of er schade is. Als er schade is, moet je een dakdekker inschakelen om de schade te repareren. Vervolgens moet je de juiste materialen kiezen voor je dakrenovatie. Kies materialen die bestand zijn tegen de weersomstandigheden in Schiedam. Als je de materialen hebt gekozen, kun je beginnen met het renoveren van je dak. Zorg ervoor dat je de juiste gereedschappen hebt om het werk goed te doen. Als je klaar bent met het renoveren, moet je het dak inspecteren om er zeker van te zijn dat het goed is gedaan.

Welke Dakbedekking is het Beste voor Schiedam?

Het beste dakbedekking voor Schiedam is afhankelijk van verschillende factoren. Als je een dakbedekking zoekt die bestand is tegen extreme weersomstandigheden, dan is een metalen dakbedekking een goede optie. Metalen daken zijn duurzaam, licht van gewicht en bieden een goede bescherming tegen regen, sneeuw en wind. Als je een dakbedekking zoekt die goedkoop is, dan is een bitumen dakbedekking een goede optie. Bitumen daken zijn goedkoop, duurzaam en bieden een goede bescherming tegen regen en wind. Als je een dakbedekking zoekt die mooi is, dan is een dakbedekking van leisteen een goede optie. Leisteen daken zijn duurzaam, mooi en bieden een goede bescherming tegen regen en wind.

Welke Dakbedekking is het Goedkoopst in Schiedam?

Het goedkoopste dakbedekkingsmateriaal in Schiedam is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het dak, de kwaliteit van het materiaal en de kosten van de installatie. Als je op zoek bent naar een goedkoop dakbedekkingsmateriaal, dan is bitumen een goede optie. Bitumen is een goedkoop materiaal dat gemakkelijk te installeren is en een lange levensduur heeft. Het is ook bestand tegen weersinvloeden en heeft een goede isolatiewaarde. Daarnaast is het ook een milieuvriendelijk materiaal. Als je op zoek bent naar een goedkopere optie, dan kun je ook kiezen voor dakpannen. Dakpannen zijn goedkoper dan bitumen, maar hebben een kortere levensduur.

Is het mogelijk om Schiedam's dak te bedekken met een nieuwe laag?

Ja, het is mogelijk om Schiedam's dak te bedekken met een nieuwe laag. Er zijn verschillende opties om dit te doen, afhankelijk van de staat van het dak en de materialen die nodig zijn. Het is belangrijk om een professionele dakdekker in te schakelen om de beste oplossing te vinden voor het bedekken van het dak. Zij kunnen u adviseren over de beste materialen en technieken om het dak te bedekken.

Vind snel een dakdekker in de buurt!

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Prijsopgave ontvangen Gratis en vrijblijvend