Google G logo
4,9/5 ★★★★★
Google G logo 4,9/5
De beste Dakdekkers 2024

Dakdekker Maastricht

Bent u op zoek naar een betrouwbare Dakdekker in de omgeving van Maastricht? Wij bieden u de mogelijkheid om tot 4 offertes te vergelijken en zo de beste prijs te vinden voor uw dakdekkerswerkzaamheden. Laat u verrassen door de kwaliteit en de service die wij bieden!

 • U kunt vertrouwen op onze aangesloten dakdekkers: eerlijke prijzen en heldere communicatie zijn bij ons vanzelfsprekend.
 • Snelle hulp bij daklekkage van deskundige dakdekkers!
 • Wij zorgen voor de dakdekker die past bij uw specifieke wensen


Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor jouw opdracht? Bij Dakdekkersklus.nl kun je gratis en vrijblijvend offerte aanvragen bij de beste bedrijven in jouw regio.

Contact opnemen

De beste bedrijven in je buurt

Neem contact op met onze dakdekkercentrale en leg uit waar u een dakdekker voor nodig heeft! Of het nou gaat om een lekkage of een complete dakrenovatie. Onze aangesloten dakdekkers weten altijd raad!
Beschrijf je opdracht

Beschrijf je opdracht

Wij luisteren goed naar uw verhaal en sturen zo spoedig mogelijk een dakdekker naar u toe, de dakdekker inspecteert uw dak en stelt u een offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Akkoord op de offerte? Het dakdekkersbedrijf voert de werkzaamheden voor u uit en u heeft weer een goed & stevig dak zonder problemen. Vragen? Wij staan u graag te woord!

Dakdekker Maastricht tegen een eerlijke prijs

Professionele Dakdekker in Maastricht

Bent u op zoek naar een Dakdekker in de omgeving van Maastricht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de beste dakdekkers in de regio Maastricht. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en kunnen uw dak op een professionele manier repareren of vervangen. U kunt bij ons tot 4 offertes aanvragen om de prijzen te vergelijken. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in alle soorten daken en kunnen uw dak snel en efficiënt repareren of vervangen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

 • Dakdekkers uit uw eigen regio, wel zo handig!
 • Snelle hulp bij daklekkage van deskundige dakdekkers!
 • Wij zorgen voor de dakdekker die past bij uw specifieke wensen

Voor al uw dakwerkzaamheden in Maastricht, kies voor een professionele dakdekker. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren, te renoveren of te vervangen. Onze diensten zijn betrouwbaar, kwalitatief en betaalbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw dak in goede handen achter.

Dakdekker partners

Dakrenovatie Maastricht door een betrouwbare dakdekker

Dakrenovatie in Maastricht is een veelgevraagde service. Of het nu gaat om het vervangen van dakpannen, het isoleren van het dak of het vervangen van dakgoten, een goede dakrenovatie is van cruciaal belang voor het behoud van uw woning. Bij Dakrenovatie Maastricht kunt u rekenen op een professionele aanpak. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te renoveren met de beste materialen en technieken. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Wij garanderen een kwalitatief hoogwaardig resultaat dat jarenlang meegaat. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over dakrenovatie in Maastricht.

 • Uitsluitend bedrijven met jarenlange ervaring
 • Dakdekkers die hun kwaliteit en betrouwbaarheid hebben bewezen
 • Onze geverifieerde dakdekkers werken met transparante communicatie en eerlijke prijzen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw dakrenovatie in Maastricht? Wij bieden u de beste service en kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te renoveren en te moderniseren. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de voordelen van onze diensten.

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.

Dakdekker diensten

Een overzicht van dakdekker diensten

Dak renovatie

Dak renovatie

Schoorsteen

Schoorsteen

Daklekkage

Daklekkage

Dakisolatie

Dakisolatie

Dakdekker spoed

Dakdekker spoed

Nokvorst

Nokvorst

Vogeloverlast en vogelwering

Vogeloverlast en vogelwering

Dakbedekking

Dakbedekking

Plat dak

Plat dak

Dakonderhoud

Dakonderhoud

Betrouwbare dakdekker voor het vervangen van uw dak in Maastricht

Dak vervangen dakdekker Maastricht

Het vervangen van een dak is een belangrijke taak die uitgevoerd moet worden om uw huis in Maastricht te beschermen. Het is belangrijk om een professionele dakdekker in te schakelen om ervoor te zorgen dat het dak op de juiste manier wordt vervangen. Een goede dakdekker zal u helpen bij het kiezen van het juiste materiaal en de juiste technieken om uw dak te vervangen. Ze zullen ook de juiste vergunningen en verzekeringen aanvragen om ervoor te zorgen dat uw dak veilig en up-to-date is. Als u op zoek bent naar een professionele dakdekker in Maastricht, kunt u contact opnemen met een lokale dakdekkersbedrijf om u te helpen bij het vervangen van uw dak.

 • Dakdekkers uit uw eigen regio, wel zo handig!
 • Bij ons betaalt u nooit te veel: eerlijke tarieven en transparante communicatie zijn de standaard bij onze betrouwbare dakdekkers.
 • Altijd een dakdekker beschikbaar in noodsituaties, dag en nacht

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw dak in Maastricht kan vervangen? Wij bieden u de beste service en kwaliteit. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak veilig en betrouwbaar wordt vervangen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw dak vervangen door de beste professionals in Maastricht.

Voorkom schade met daklekkage reparatie in Maastricht

Daklekkage in Maastricht is een veelvoorkomend probleem. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk op te lossen, omdat het schade kan veroorzaken aan uw huis. Gelukkig zijn er veel bedrijven in Maastricht die gespecialiseerd zijn in het repareren van daklekkage. Ze kunnen u helpen bij het identificeren van de oorzaak van de lekkage en het repareren ervan. Ze gebruiken hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak weer waterdicht is. Neem contact op met een van deze bedrijven om uw daklekkage in Maastricht op te lossen.

 • Lokale dakdekkers met verstand van zaken
 • Last van lekkage? Schakel onze ervaren dakdekkers in voor de beste oplossing!
 • Onze dakdekkers hebben ervaring met uw specifieke type dak, gegarandeerd.

Heb je last van daklekkage in Maastricht? Neem dan contact op met onze experts voor een snelle en betrouwbare oplossing. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren en te beschermen tegen toekomstige schade. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voorkom schade met daklekkage reparatie in Maastricht

Wat kost een dakdekker in Maastricht per uur?

Dakdekkers rekenen verschillende uurtarieven, afhankelijk van de ervaring van de dakdekker en het type werkzaamheden. Onderhoud kost ongeveer €45,- per uur, reparaties €35,- en het leggen van een compleet nieuw dak €40,- per uur.

Gemiddelde dakdekker prijzen per uur.

Werkzaamheden Gemiddelde uurtarief 2024
Dakreparatie €45,- per uur
Nieuw dak leggen €50,- per uur
Dakonderhoud €55,- per uur
Let op: Dit is een gemiddelde van dakdekkers in Maastricht. Het is mogelijk dat je een ander tarief krijgt (vergelijk daarom ook meerdere offertes)!

Gemiddelde dakdekker prijzen per per m².

Type klus van dakdekkersbedrijf Gemiddelde kosten 2024* Omschrijving werkzaamheden
Dakreparatie hellend of schuin dak €160,- tot €360,- Reparatie werkzaamheden op hellend of schuin dak
Dakreparatie plat dak €285,- Reparatie werkzaamheden op een plat dak
Dakrenovatie op een plat dak €85,- tot €110,- Oude dakbedekking verwijderen en vervangend dakbedekking aanleggen op een plat dak
Dakrenovatie hellend of schuin dak €85,- tot €140,- Oude dakbedekking verwijderen en nieuwe dakbedekking plaatsen op een hellend of schuin dak.
Dakonderhoud (inclusief inspectie) Gratis inspectie en opstellen offerte van dak
Dak laten repareren in Maastricht

Dakreparatie Maastricht: laat u helpen door onze dakdekkers

Dakreparatie in Maastricht is een veelvoorkomend probleem. Als uw dak beschadigd is, is het belangrijk om het zo snel mogelijk te laten repareren. Onze ervaren vakmensen kunnen uw dak snel en efficiënt repareren. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak weer zo goed als nieuw is. Onze diensten omvatten het vervangen van dakbedekking, het repareren van lekkages, het vervangen van dakgoten en het vervangen van dakpannen. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in dakreparatie en kunnen uw dak snel en efficiënt repareren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

 • Wij vinden voor u de meest geschikte dakdekker voor uw project
 • Bij spoed staan wij voor u klaar, dag en nacht
 • Eerlijkheid duurt het langst: daarom bieden onze betrouwbare dakdekkers altijd transparante communicatie en eerlijke tarieven.

Heb je problemen met je dak in Maastricht? Neem dan contact op met onze experts voor dakreparatie. Onze professionals bieden u de beste service en kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Laat ons uw dakprobleem oplossen en geniet van een veilig en comfortabel huis. Bel ons vandaag nog voor een gratis offerte!

Dak repareren bij schade of lekkage

Bent u op zoek naar een spoed dakdekker in de omgeving van Maastricht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreide dienstverlening aan voor al uw dakdekkerswerkzaamheden. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren, te renoveren of te vervangen. Onze diensten omvatten onder meer het vervangen van dakbedekking, het repareren van lekkages, het vervangen van dakgoten en het aanbrengen van isolatie. Wij garanderen een snelle en efficiënte service, zodat uw dak weer in topconditie is. Neem vandaag nog contact met ons op voor een spoed dakdekker in Maastricht.

 • Uitsluitend bedrijven met bewezen deskundigheid
 • Objectief advies, zonder belangenverstrengeling
 • Deskundige bedrijven, gegarandeerd

Heb je een spoed dakdekker nodig in Maastricht? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze ervaren dakdekkers. Onze professionals staan klaar om uw dak te repareren of te vervangen. Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Professionele dakreparatie in en rondom Maastricht

Dakonderhoud door een Dakdekker in Maastricht

Dakonderhoud door een Dakdekker in Maastricht

Dakonderhoud in Maastricht is een belangrijke taak om ervoor te zorgen dat uw dak in goede staat blijft. Ons team van ervaren professionals biedt uitgebreide dakonderhoudsdiensten aan, waaronder inspecties, reparaties, vervangingen en reinigingen. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft. Onze diensten zijn betaalbaar en we bieden een garantie op onze werkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dakonderhoudsdiensten in Maastricht.

 • Dakdekkers met de juiste expertise voor uw dakklus
 • Advies zonder commerciële bijbedoelingen
 • Alleen bedrijven met de hoogste deskundigheid

Heeft uw dak in Maastricht onderhoud nodig? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze experts voor professioneel dakonderhoud. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak in topconditie blijft en uw woning optimaal beschermd is tegen weersinvloeden. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Een dakdekker in Maastricht kan u helpen bij het onderhouden en repareren van uw dak. Of u nu een kleine reparatie nodig heeft of een volledige dakrenovatie, een dakdekker in Maastricht kan u helpen. U kunt een offerte aanvragen bij een dakdekker in Maastricht om de kosten te weten te komen. De dakdekker zal een inspectie uitvoeren om de omvang van de reparatie te bepalen en u een gedetailleerde offerte sturen. De offerte zal de kosten van de materialen en arbeidskosten bevatten, evenals een tijdschema voor de reparatie. U kunt de offerte vergelijken met andere dakdekkers in Maastricht om de beste prijs te krijgen.

Het vinden van de beste dakdekker voor de klus die je nodig hebt is een belangrijke taak. Je wilt een dakdekker die je klus goed en veilig kan uitvoeren. Dakdekker Maastricht is een betrouwbare en ervaren dakdekker die je kan helpen met al je dakwerk. Ze hebben een team van gekwalificeerde professionals die je klus met de beste materialen en technieken kunnen uitvoeren. Ze bieden ook een garantie op hun werk, zodat je er zeker van bent dat je klus goed wordt uitgevoerd. Als je op zoek bent naar een betrouwbare dakdekker in Maastricht, dan is Dakdekker Maastricht de beste keuze.

Daklekkage oplossen door een dakdekker is de beste oplossing. Een dakdekker kan verschillende soorten dakbedekkingen aanbrengen, afhankelijk van het type dak. Voor een plat dak is een bitumen dakbedekking de meest geschikte optie. Voor een schuin of hellend dak is een dakbedekking met pannen of dakpannen de beste keuze. Als je een dakdekker met spoed nodig hebt, dan is Dakdekker Maastricht de beste optie. Zij hebben jarenlange ervaring en kunnen je helpen met het oplossen van daklekkage.

Een plat dak vervangen is een grote klus. Het is belangrijk om een ervaren dakdekker in te schakelen om de klus goed te laten verlopen. Dakdekker Maastricht is gespecialiseerd in dakrenovatie en heeft veel ervaring met het vervangen van platte daken. Zij gebruiken alleen de beste materialen, zoals bitumen dakbedekking en dakpannen. Met hun expertise en kwaliteit kunnen zij uw platte dak vervangen en ervoor zorgen dat het dak weer jaren meegaat.

Een dakdekker is een specialist die gespecialiseerd is in het repareren van dakschade. Ze kunnen ook helpen bij het installeren van nieuwe daken, het vervangen van oude daken en het onderhouden van bestaande daken. Door offertes te vergelijken kunnen klanten geld besparen op de kosten van een dak. Dak repareren is een taak die alleen een professionele dakdekker kan uitvoeren. Dakdekker Maastricht is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van daken. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het repareren van daken, het installeren van nieuwe daken en het onderhouden van bestaande daken.

Wat anderen over ons zeggen

Wij begrijpen het, u bent opzoek naar een betrouwbare Dakdekker Maastricht - bij ons zit u hoe dan ook goed. Bekijk wat andere over ons zeggen.

M

Melle Verbeek

★★★★★

Geen enkele opdracht was te grote uitdaging voor dakdekker in Maastricht. Ze helpen bij het construeren en repareren van verschillende daksoorten in de regio. Ze hebben professionele medewerkers die vakwerk leveren tegen betaalbare prijzen. Dakdekker in Maastricht is een echte aanrader.

Lees meer
B

Bodhi Hendriks

★★★★★

Dakdekker in Maastricht bied een prachtig werk. Ze leveren betrouwbare service en gebruiken alleen de beste materialen. De prijzen zijn allemaal scherp, dus ze geven goede waarde voor uw geld. Ze zijn zeer professioneel in hun aanpak en zorgen ervoor dat het dak sterk en duurzaam is. Goede inhoud tegen betaalbare prijzen.

Lees meer
J

Jurre Smits

★★★★★

Dakrenovatie bij Dakdekker in Maastricht is uitstekend. Ze zijn zeer professioneel en bieden een kwalitatief hoogwaardige service. Ook is de prijs betaalbaar en de levertijd is kort. Ik ben erg tevreden over het resultaat en aanraden Dakdekker aan iedereen voor een goede dakrenovatie.

Lees meer
L

Lavezzi van de Berg

★★★★★

Dakrenovatie is een uitstekende keuze voor iedereen die in Maastricht zijn dak wil vervangen. Ze hebben een uitstekende service met professionele medewerkers die met veel vakmanschap en toewijding aan het werk gaan. Het hoge kwaliteit materiaal dat ze gebruiken geeft een fantastisch resultaat. Een dakvervangen moet goed gebeuren, daarom heb ik voor Dakrenovatie gekozen.

Lees meer
N

Nathan Huisman

★★★★★

De service van Dak Vervangen in Maastricht bij daklekkage is geweldig. Ze hebben professionele mensen die in korte tijd een piekfijne job doen. Ook bij onderhoud en renovatie werken ze goed, snel en eerlijk. De prijs-kwaliteitverhouding is meer dan uitstekend. 100% aan te raden!

Lees meer
A

Abel Brouwer

★★★★★

Gelukkig had ik Daklekkage in Maastricht om ons dak te repareren. Ze hebben direct al mijn vragen beantwoord met gedetailleerde informatie, waardoor ik gerustgesteld was over de afhandeling van de reparatie. De kwaliteit van de dakreparatie was uitstekend en op maat gemaakt. We zijn erg blij met de resultaten!

Lees meer

Veelgestelde vragen

Hoe vind je een betrouwbare dakdekker in Maastricht?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare dakdekker in Maastricht, is het belangrijk om eerst goed onderzoek te doen. Kijk naar de ervaringen van anderen, lees recensies en vraag om referenties. Je kunt ook contact opnemen met lokale bouwverenigingen of vakbonden om te zien of ze een lijst met aanbevolen dakdekkers hebben. Als je eenmaal een paar opties hebt, neem dan contact op met elke dakdekker om te zien of ze de juiste ervaring en kwalificaties hebben. Vergeet ook niet om naar hun prijzen te vragen en te zien of ze garanties bieden voor hun werk.

Hoe lang duurt het dakdekken in Maastricht?

Het hangt af van de grootte van het dak en de complexiteit van het dakdekken. In het algemeen duurt het dakdekken in Maastricht ongeveer twee tot vier weken, afhankelijk van de omstandigheden.

Zijn dakdekkers in Maastricht veilig en brandveilig?

Ja, dakdekkers in Maastricht zijn veilig en brandveilig. Ze werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en gebruiken alleen materialen die voldoen aan de brandveiligheidsnormen. Bovendien hebben ze een goede reputatie opgebouwd door hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

Hoe kan ik mijn dak isoleren in Maastricht?

Als je je dak in Maastricht wilt isoleren, zijn er verschillende opties. Ten eerste kun je kiezen voor dakisolatie met glaswol. Glaswol is een goede optie omdat het een goede warmte-isolator is en het is ook relatief goedkoop. Daarnaast kun je ook kiezen voor dakisolatie met PUR-schuim. Dit is een duurzame optie omdat het een goede warmte-isolator is en het is ook relatief duurzaam. Als laatste kun je ook kiezen voor dakisolatie met minerale wol. Minerale wol is een goede optie omdat het een goede warmte-isolator is en het is ook relatief goedkoop. Kortom, er zijn verschillende opties voor het isoleren van je dak in Maastricht. Kies de optie die he

Maastricht: Wat te overwegen bij Dakdekker Offerte?

Als je een dakdekkerofferte in Maastricht overweegt, is het belangrijk om eerst een aantal dingen te overwegen. Ten eerste is het belangrijk om te weten wat de kosten zijn. Vraag de dakdekker om een gedetailleerde offerte met een duidelijke prijsopgave. Vergelijk de prijzen van verschillende dakdekkers om er zeker van te zijn dat je de beste prijs krijgt. Ten tweede is het belangrijk om te weten wat de kwaliteit van het werk is. Vraag de dakdekker om referenties en bekijk de vorige projecten die hij heeft gedaan. Kijk ook naar de materialen die hij gebruikt en of hij gecertificeerd is. Ten derde is het belangrijk om te weten hoeveel tijd

Wat is nodig voor Onderhoud van Dak in Maastricht?

Om het dak in Maastricht goed te onderhouden, is het belangrijk om regelmatig een inspectie uit te voeren. Controleer of er geen lekkage of schade is, en of er geen losse of verweerde dakbedekking is. Als er schade is, moet deze zo snel mogelijk worden gerepareerd. Ook is het belangrijk om de dakgoten regelmatig te controleren en te reinigen. Als er bladeren of ander vuil in de goten zit, kan dit leiden tot wateroverlast. Als laatste is het belangrijk om de dakbedekking regelmatig te controleren op veroudering en schade. Als er tekenen van veroudering of schade zijn, moet deze zo snel mogelijk worden vervangen.

Maastrichtse Dakrenovatie: Hoe Begin Je?

Als je van plan bent om je dak te renoveren in Maastricht, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Begin met het verzamelen van informatie over de verschillende opties die je hebt. Bepaal wat je precies wilt bereiken met de renovatie en wat je budget is. Vervolgens kun je een lijst maken met de materialen die je nodig hebt en een lijst met bedrijven die je kunt benaderen voor advies en offertes. Als je eenmaal een bedrijf hebt gevonden dat je vertrouwt, kun je een afspraak maken om de renovatie te bespreken. Vergeet niet om de garantie en de kosten te controleren voordat je een contract tekent.

Welke Dakbedekking is het Beste voor Maastricht?

Het beste dakbedekking voor Maastricht is afhankelijk van verschillende factoren. Als je op zoek bent naar een duurzame oplossing, dan is een metalen dakbedekking een goede optie. Metalen daken zijn sterk, duurzaam en kunnen tegen extreme weersomstandigheden. Ze zijn ook relatief eenvoudig te onderhouden. Als je op zoek bent naar een goedkopere optie, dan is een bitumen dakbedekking een goede keuze. Bitumen daken zijn goedkoop, duurzaam en relatief eenvoudig te onderhouden. Als je op zoek bent naar een esthetisch aantrekkelijke oplossing, dan is een dakbedekking van leisteen een goede optie. Leisteen daken zijn duurzaam, esthetisch aantrekkelijk en relatief eenvoudig te onderh

Welke Dakbedekking is het Goedkoopst in Maastricht?

Het goedkoopste type dakbedekking in Maastricht is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het dak, de kwaliteit van de materialen en de kosten van de installatie. Als je op zoek bent naar een goedkope optie, dan is bitumen een goede keuze. Bitumen is een goedkope, duurzame en waterdichte dakbedekking die gemakkelijk te installeren is. Het is ook bestand tegen extreme temperaturen en UV-straling. Een andere optie is EPDM-rubber, dat ook goedkoop is en een lange levensduur heeft. Het is echter niet zo bestand tegen extreme temperaturen als bitumen.

Kan er in Maastricht een extra laag dakbedekking aangebracht worden?

Ja, er kan in Maastricht een extra laag dakbedekking aangebracht worden. Er zijn verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van extra dakbedekking. Ze kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste materialen en het aanbrengen van de extra laag dakbedekking. Het is belangrijk om een bedrijf te kiezen dat ervaring heeft met het aanbrengen van extra dakbedekking in Maastricht, zodat u er zeker van bent dat het werk goed wordt gedaan.

Vind snel een dakdekker in de buurt!

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Prijsopgave ontvangen Gratis en vrijblijvend