Google G logo
4,9/5 ★★★★★
Google G logo 4,9/5
De beste Dakdekkers 2024

Dakdekker Haarlem

Ben je op zoek naar een betrouwbare Dakdekker in de omgeving van Haarlem? Vergelijk tot 4 offertes en vind de beste prijs voor jouw dakwerken. Wij bieden je een eenvoudige manier om de beste dakdekker te vinden die aan al jouw wensen voldoet.

 • 100% gratis en zonder enige verplichting
 • Problemen met uw dak? Laat onze ervaren dakdekkers u helpen!
 • Uitsluitend de meest ervaren en geverifieerde dakexperts


Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor jouw opdracht? Bij Dakdekkersklus.nl kun je gratis en vrijblijvend offerte aanvragen bij de beste bedrijven in jouw regio.

Contact opnemen

De beste bedrijven in je buurt

Neem contact op met onze dakdekkercentrale en leg uit waar u een dakdekker voor nodig heeft! Of het nou gaat om een lekkage of een complete dakrenovatie. Onze aangesloten dakdekkers weten altijd raad!
Beschrijf je opdracht

Beschrijf je opdracht

Wij luisteren goed naar uw verhaal en sturen zo spoedig mogelijk een dakdekker naar u toe, de dakdekker inspecteert uw dak en stelt u een offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Akkoord op de offerte? Het dakdekkersbedrijf voert de werkzaamheden voor u uit en u heeft weer een goed & stevig dak zonder problemen. Vragen? Wij staan u graag te woord!

Professionele Dakdekker in Haarlem

Betrouwbare dakdekker in Haarlem

Bent u op zoek naar een Dakdekker in de omgeving van Haarlem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de beste dakdekkers in de regio Haarlem. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en kunnen uw dak op een professionele manier repareren of vervangen. U kunt bij ons tot 4 offertes aanvragen om de prijzen te vergelijken. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van daken en bieden u de beste service. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dakdekkers in de omgeving van Haarlem.

 • Daklekkage is verleden tijd met de expertise van onze aangesloten dakdekkers!
 • Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent: duidelijke prijzen en heldere afspraken met de beste dakdekkers uit uw regio.
 • Onze dakdekkers hebben ervaring met uw specifieke type dak, gegarandeerd.

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in de omgeving van Haarlem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u de beste service en kwaliteit voor uw dak. Onze ervaren dakdekkers staan klaar om uw dak te repareren, te renoveren of te vervangen. Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van onze kwaliteit en service!

Dakdekker partners

Dakrenovatie Haarlem door een betrouwbare dakdekker

Dakrenovatie in Haarlem is een veelgevraagde service. Of het nu gaat om het vervangen van dakpannen, het vervangen van dakbedekking of het verhelpen van lekkages, een professionele dakrenovatie is de beste manier om uw dak te beschermen tegen de elementen. Onze ervaren vakmensen hebben de kennis en ervaring om uw dak te renoveren met de beste materialen en technieken. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak er jarenlang goed uitziet. We bieden ook een garantie op onze werkzaamheden, zodat u zeker bent van een kwaliteitsvolle dakrenovatie in Haarlem. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

 • Vrijblijvend en kosteloos
 • Onze dakdekkers hebben ervaring met uw specifieke type dak, gegarandeerd.
 • Bespaar meer door te vergelijken

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen met dakrenovatie in Haarlem? Kies dan voor onze professionele diensten! Wij bieden kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor je zeker bent van een perfect resultaat. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de voordelen van onze diensten!

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.

Dakdekker diensten

Een overzicht van dakdekker diensten

Dak renovatie

Dak renovatie

Schoorsteen

Schoorsteen

Daklekkage

Daklekkage

Dakisolatie

Dakisolatie

Dakdekker spoed

Dakdekker spoed

Nokvorst

Nokvorst

Vogeloverlast en vogelwering

Vogeloverlast en vogelwering

Dakbedekking

Dakbedekking

Plat dak

Plat dak

Dakonderhoud

Dakonderhoud

Dak vervangen in Haarlem

Ga voor duurzaamheid en laat uw dak vervangen door een dakdekker in Haarlem

Heeft uw dak in Haarlem een vervanging nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden professionele dakvervangingen aan voor elk type dak. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak langer meegaat. Onze diensten zijn betaalbaar en we bieden ook garantie op onze werkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dakvervangingsdiensten in Haarlem.

 • Geen onverwachte kosten achteraf bij onze dakdekkers
 • Bespaar vandaag nog door te vergelijken
 • Onbevooroordeeld en onafhankelijk advies op maat

Heb je een dak dat vervangen moet worden in Haarlem? Wacht niet langer en neem contact op met onze experts voor een professionele dakvervanging. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet. Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Daklekkage in Haarlem? Neem snel contact op

Daklekkage in Haarlem is een veelvoorkomend probleem. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te repareren om schade aan uw woning te voorkomen. Onze ervaren vakmensen kunnen u helpen bij het oplossen van daklekkage in Haarlem. Wij gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak weer waterdicht is. Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over daklekkage in Haarlem.

 • Specialistische dakdekkers voor al uw dakwerkzaamheden
 • Uitsluitend van bedrijven met de hoogste kwalificaties en ervaring
 • Snelle hulp bij daklekkage van deskundige dakdekkers!

Heb je last van daklekkage in de omgeving van Haarlem? Neem dan contact op met onze experts voor een snelle en betrouwbare oplossing. Onze professionals hebben jarenlange ervaring met het repareren van daklekkage en bieden u de beste service. Laat uw daklekkage niet langer duren en neem vandaag nog contact met ons op!

Daklekkage dienst in Haarlem

Wat kost een dakdekker in Haarlem per uur?

Dakdekkers rekenen verschillende uurtarieven, afhankelijk van de ervaring van de dakdekker en het type werkzaamheden. Onderhoud kost ongeveer €45,- per uur, reparaties €35,- en het leggen van een compleet nieuw dak €40,- per uur.

Gemiddelde dakdekker prijzen per uur.

Werkzaamheden Gemiddelde uurtarief 2024
Dakreparatie €45,- per uur
Nieuw dak leggen €50,- per uur
Dakonderhoud €55,- per uur
Let op: Dit is een gemiddelde van dakdekkers in Haarlem. Het is mogelijk dat je een ander tarief krijgt (vergelijk daarom ook meerdere offertes)!

Gemiddelde dakdekker prijzen per per m².

Type klus van dakdekkersbedrijf Gemiddelde kosten 2024* Omschrijving werkzaamheden
Dakreparatie hellend of schuin dak €160,- tot €360,- Reparatie werkzaamheden op hellend of schuin dak
Dakreparatie plat dak €285,- Reparatie werkzaamheden op een plat dak
Dakrenovatie op een plat dak €85,- tot €110,- Oude dakbedekking verwijderen en vervangend dakbedekking aanleggen op een plat dak
Dakrenovatie hellend of schuin dak €85,- tot €140,- Oude dakbedekking verwijderen en nieuwe dakbedekking plaatsen op een hellend of schuin dak.
Dakonderhoud (inclusief inspectie) Gratis inspectie en opstellen offerte van dak
Dak laten repareren in Haarlem

Uw vertrouwde partner voor dakreparaties in Haarlem

Dakreparatie in Haarlem is een veelvoorkomend probleem. Gelukkig zijn er veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in het repareren van daken. Of het nu gaat om het vervangen van dakpannen, het repareren van lekkages of het vervangen van dakbedekking, deze bedrijven kunnen u helpen. Ze bieden ook een uitgebreide garantie op hun werk, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw dak in goede staat blijft. Neem contact op met een lokale dakreparatiedienst om uw dak te laten repareren en uw huis te beschermen tegen de elementen.

 • Lekkage op uw dak? Laat onze experts u helpen met snelle en vakkundige reparatie!
 • Eerlijkheid duurt het langst: daarom bieden onze betrouwbare dakdekkers altijd transparante communicatie en eerlijke tarieven.
 • Betrouwbaar en onafhankelijk advies, dat is waar wij voor staan

Heb je problemen met je dak in Haarlem? Laat dan Dakreparatie Haarlem je helpen! Onze professionele dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren van daken en bieden een uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis inspectie en een vrijblijvende offerte. Laat ons je dakprobleem oplossen!

Dakreparatie nodig Haarlem?

Bent u op zoek naar een spoed dakdekker in de omgeving van Haarlem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreide dienstverlening aan voor al uw dakbedekkingsbehoeften. Onze ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren, vervangen en installeren van daken. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft. Onze diensten zijn betaalbaar en we garanderen een snelle service. Neem vandaag nog contact met ons op voor een spoed dakdekker in de omgeving van Haarlem.

 • Advies zonder commerciële bijbedoelingen
 • 100% gratis en zonder verplichtingen
 • Ontdek hoeveel u kunt besparen door te vergelijken

Heb je een spoed dakdekker nodig in de omgeving van Haarlem? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze ervaren dakdekkers. Onze professionals staan ​​klaar om uw dakproblemen op te lossen met de beste service en kwaliteit. Bel ons vandaag nog en laat uw dakproblemen achter u!

Dak repareren bij schade of lekkage

Regulier en professioneel dakonderhoud

Laat uw dak onderhouden in Haarlem

Dakonderhoud in Haarlem is een belangrijk onderdeel van het onderhouden van uw woning. Een goed onderhouden dak zorgt ervoor dat uw woning langer meegaat en dat uw woning beter bestand is tegen weersinvloeden. Bij Dakonderhoud Haarlem kunt u terecht voor het onderhouden van uw dak. Onze professionals hebben jarenlange ervaring met het onderhouden van daken en kunnen uw dak grondig inspecteren en repareren. Wij gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak in topconditie te houden. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dakonderhoudsdiensten in Haarlem.

 • Altijd een dakdekker beschikbaar in noodsituaties, dag en nacht
 • Directe hulp bij spoedgevallen, 24/7 bereikbaar
 • 100% gratis en zonder enige verplichting

Heeft uw dak in Haarlem onderhoud nodig? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze experts voor professioneel dakonderhoud. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw dak in topconditie blijft en uw woning optimaal beschermd is tegen weersinvloeden. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Dakdekker Haarlem is een professionele dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van kwaliteitsdiensten. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het repareren en vervangen van daken, het installeren van dakgoten en het aanbrengen van dakbedekking. Ze bieden ook dakinspecties en onderhoudsdiensten aan. Als u op zoek bent naar een betrouwbare dakdekker in Haarlem, dan is Dakdekker Haarlem de juiste keuze. Ze bieden klanten een gratis offerte aan, waarmee u een goed beeld krijgt van de kosten en de kwaliteit van de diensten die ze aanbieden. Neem contact op met Dakdekker Haarlem voor meer informatie over hun diensten en om een offerte aan te v

Het vinden van de beste dakdekker voor de klus die je nodig hebt is een belangrijke taak. Je wilt een dakdekker die je klus goed en veilig kan uitvoeren. Dakdekker Haarlem is een betrouwbare en ervaren dakdekker die je kan helpen met al je dakwerk. Ze hebben een team van gekwalificeerde professionals die je klus met de beste materialen en technieken kunnen uitvoeren. Ze bieden ook een garantie op hun werk, zodat je er zeker van bent dat je klus goed wordt uitgevoerd. Als je op zoek bent naar een betrouwbare dakdekker in Haarlem, dan is Dakdekker Haarlem de beste keuze.

Een daklekkage oplossen is een klus die je het beste aan een professionele dakdekker kunt overlaten. Dakdekker Haarlem is een bedrijf dat je hierbij kan helpen. Zij hebben ervaring met het oplossen van daklekkages en het aanbrengen van dakbedekking. Voor een plat dak is een bitumen dakbedekking vaak de beste optie. Voor een schuin of hellend dak is een dakbedekking met pannen of dakleien vaak de beste optie. Heb je dus een dakdekker met spoed nodig? Neem dan contact op met Dakdekker Haarlem.

Het vervangen van een plat dak is een grote klus. Een dakrenovatie is dan ook een goede optie om uw dak te verbeteren. Bitumen dakbedekking is een goede optie voor een plat dak. Bitumen is een duurzame en waterdichte dakbedekking die uw dak beschermt tegen weersinvloeden. Dakpannen vervangen is ook een optie als uw dakpannen beschadigd zijn. Als u op zoek bent naar een dakdekker in Haarlem, kunt u terecht bij Dakdekker Haarlem. Zij hebben jarenlange ervaring met het vervangen van platte daken en het renoveren van daken.

Een dakdekker is een specialist die gespecialiseerd is in het repareren van dakschade. Ze kunnen ook helpen bij het installeren van nieuwe daken. Een dakdekker kan ook helpen bij het besparen op kosten door offertes te vergelijken voor een dak. Dak reparatie is een belangrijke taak die alleen door een professionele dakdekker kan worden uitgevoerd. Als u op zoek bent naar een dakdekker in Haarlem, kunt u Dakdekker Haarlem raadplegen voor een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige service.

Wat anderen over ons zeggen

Wij begrijpen het, u bent opzoek naar een betrouwbare Dakdekker Haarlem - bij ons zit u hoe dan ook goed. Bekijk wat andere over ons zeggen.

R

R. Groen

★★★★★

Dakdekkersklus.nl heeft een uitstekende reputatie als het gaat om dakdekkers in Haarlem. De professionals zijn zeer vakkundig en komen met innovatieve oplossingen voor elke klus. De prijzen zijn betaalbaar en de kwaliteit van service is uitstekend. Ze denken buiten de kaders en bieden een oplossing voor elk probleem. Een aanrader als het gaat om dakdekkers in Haarlem!

Lees meer
F

Floris Kuiper

★★★★★

De dakdekkers van Dakdekker in Haarlem zijn een betrouwbare en kwaliteitsvolle partner. Ze bieden goede service en professioneel handwerk voor een eerlijke prijs. Ze zijn trouw aan hun afspraken en zijn zeer flexibel. Zou zeker Dakdekker aanbevelen aan iedereen in de omgeving.

Lees meer
K

Kaan Verhoeven

★★★★★

Voor een prachtige dakrenovatie in Haarlem adviseer ik de diensten van Dakdekker sterk. Ze zijn zeer klantgericht, deskundig en uiterst efficiënt. Ze hebben veel ervaring met het renoveren van daken en hebben tot nu toe geweldig werk geleverd. U kunt er zeker van zijn dat Dakdekker een uitstekende job zal leveren. Je bent in goede handen met dit bedrijf!

Lees meer
H

Hans van Vliet

★★★★★

Dakrenovatie heeft een geweldig werk geleverd bij het vervangen van mijn dak in Haarlem. Mijn eisen werden perfect en volledig uitgevoerd. Bovendien zijn de teamleden zeer kundig, hulpvaardig en vriendelijk. Ze gaven ook goede tips voor het onderhoud van mijn nieuwe dak. Erg blij met het resultaat! Aanbevolen!

Lees meer
M

Maurice Mol

★★★★★

Ik heb pas het dak laten vervangen door Dakvervangen in Haarlem en ben erg tevreden met het resultaat. Toen ik eerst voor het probleem met daklekkage stond, was ik wat huiverig. Gelukkig heeft het team van Dakvervangen de problemen efficiënt opgelost met kwalitatief hoogwaardig materiaal. Ze zijn zeer professioneel en kunnen aan ieders verwachtingen voldoen. Sterk aanbevolen!

Lees meer
F

Finn Jansen

★★★★★

Daklekkage uit Haarlem bood mij vakkundig advies over het repareren van mijn dak. Ze gaven me professioneel advies en boden de beste oplossing voor mijn probleem. In een korte tijd hebben ze mijn dak volledig gerepareerd. Ze werken snel, efficiënt en vakkundig. Ik ben erg blij met de service van Daklekkage.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Welke Kwaliteiten Moet Een Dakdekker Uit Haarlem Hebben?

Een goede dakdekker uit Haarlem moet een aantal kwaliteiten hebben om goed te kunnen werken. Ten eerste moet de dakdekker een goede kennis hebben van de lokale wet- en regelgeving. Zo moet de dakdekker bijvoorbeeld weten welke materialen hij mag gebruiken en welke veiligheidsvoorschriften hij moet volgen. Ten tweede moet de dakdekker een goede kennis hebben van de verschillende soorten daken en materialen die hij kan gebruiken. Ten derde moet de dakdekker een goede technische kennis hebben van het dak en de materialen die hij gebruikt. Ten vierde moet de dakdekker een goede klantenservice hebben, zodat hij de klanten goed kan informeren over de werkzaamheden die hij uit

Hoe lang duurt het dakdekken in Haarlem?

Het hangt af van de grootte van het dak en de complexiteit van het dakdekken. In het algemeen duurt het dakdekken in Haarlem ongeveer twee tot vier weken, afhankelijk van de omstandigheden.

Haarlemse Dakdekkers: Veiligheid en Brandveiligheid?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare dakdekker in Haarlem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan garant voor de veiligheid en brandveiligheid van uw dak. Onze dakdekkers zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het vak. Daarnaast gebruiken wij alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak veilig en brandveilig is. Als u vragen heeft over de veiligheid en brandveiligheid van uw dak, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Hoe Isoleer Ik Mijn Dak in Haarlem?

Als je je dak in Haarlem wilt isoleren, zijn er verschillende opties. Ten eerste kun je kiezen voor dakisolatie. Dit is een materiaal dat je tussen de dakspanten plaatst om warmteverlies te voorkomen. Er zijn verschillende soorten dakisolatie, zoals glaswol, steenwol, polystyreen en vezelplaten. Kies de beste optie voor jouw situatie. Ten tweede kun je kiezen voor een dakbedekking. Er zijn verschillende soorten dakbedekking, zoals bitumen, rubber, EPDM en vezelcement. Kies de beste optie voor jouw situatie. Ten derde kun je kiezen voor een dakcoating. Dit is een waterdichte coating die je op je dak aanbrengt om warmteverlies te voorkomen. Er zijn vers

Krijg je de juiste Dakdekker in Haarlem?

Ja, je krijgt de juiste dakdekker in Haarlem. Er zijn veel ervaren dakdekkers in de stad die je kunnen helpen met al je dakwerk. Ze hebben allemaal de juiste kennis en ervaring om je dak in topconditie te houden. Neem contact op met een lokale dakdekker om te zien of ze de juiste persoon zijn voor jouw project.

Wat is nodig voor Onderhoud van Dak in Haarlem?

Om het dak in Haarlem goed te onderhouden, is het belangrijk om regelmatig een inspectie uit te voeren. Controleer of er geen lekkage of schade is, en of er geen losse of verweerde dakbedekking is. Als er schade is, moet deze zo snel mogelijk worden gerepareerd. Verder is het belangrijk om de dakgoten en afvoerbuizen regelmatig te controleren en te reinigen. Als er bomen in de buurt staan, is het ook belangrijk om de bladeren en takken regelmatig te verwijderen. Als u deze stappen volgt, kunt u ervoor zorgen dat uw dak in Haarlem in goede staat blijft.

Hoe Renoveer Ik Mijn Dak in Haarlem?

Als je je dak in Haarlem wilt renoveren, is het belangrijk om eerst een goede voorbereiding te doen. Begin met het verzamelen van informatie over de verschillende opties die je hebt. Neem contact op met een lokale dakdekker om advies te krijgen over de beste manier om je dak te renoveren. Zorg ervoor dat je een goede kwaliteit materialen kiest die geschikt zijn voor je dak. Als je de juiste materialen hebt gekozen, kun je beginnen met het verwijderen van het oude dak. Zorg ervoor dat je alle oude materialen goed verwijdert en dat je de onderliggende structuur inspecteert. Als je de structuur hebt geïnspecteerd, kun je beginnen met het installeren van het nieuwe dak. Zorg ervoor dat je alle stapp

Welke Dakbedekking is het Beste voor Haarlem?

Het beste dakbedekking voor Haarlem is afhankelijk van verschillende factoren. Als je op zoek bent naar een duurzame oplossing, dan is een dakbedekking van kunststof of bitumen een goede optie. Deze materialen zijn bestand tegen weersinvloeden en hebben een lange levensduur. Als je op zoek bent naar een goedkopere oplossing, dan is een dakbedekking van asfalt of leisteen een goede optie. Deze materialen zijn goedkoper, maar hebben een kortere levensduur. Als je op zoek bent naar een esthetisch aantrekkelijke oplossing, dan is een dakbedekking van dakpannen of koper een goede optie. Deze materialen zijn duurder, maar hebben een lange levensduur en geven je huis

Welke Dakbedekking is het Goedkoopst in Haarlem?

Het goedkoopste dakbedekkingsmateriaal in Haarlem is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het dak, de kwaliteit van het materiaal en de kosten van de installatie. Als je op zoek bent naar een goedkoop dakbedekkingsmateriaal, dan is bitumen een goede optie. Bitumen is een goedkoop materiaal dat gemakkelijk te installeren is en een lange levensduur heeft. Het is ook bestand tegen weersinvloeden en heeft een goede isolatiewaarde. Daarnaast is het ook een milieuvriendelijk materiaal. Als je op zoek bent naar een goedkopere optie, dan kun je ook kiezen voor dakpannen. Dakpannen zijn goedkoper dan bitumen, maar hebben een kortere levensduur.

Kan er in Haarlem een extra laag dakbedekking aangebracht worden?

Ja, er kan in Haarlem een extra laag dakbedekking aangebracht worden. Er zijn verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van extra dakbedekking. Zij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste materialen en het aanbrengen van de extra laag dakbedekking. Het is belangrijk om te weten dat het aanbrengen van een extra laag dakbedekking een specialistisch werk is en dat het belangrijk is om een ervaren bedrijf in te schakelen.

Vind snel een dakdekker in de buurt!

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Prijsopgave ontvangen Gratis en vrijblijvend