Google G logo
4,9/5 ★★★★★
Google G logo 4,9/5
De beste Dakdekkers 2024

Dakdekker Enschede

Bent u op zoek naar een betrouwbare Dakdekker in Enschede? Wij bieden u de mogelijkheid om tot 4 offertes te vergelijken en zo de beste prijs te vinden voor uw dakdekkerswerkzaamheden. Laat u verrassen door de kwaliteit en de service die wij bieden!

 • Dakdekkers bij u om de hoek
 • Volledig gratis en zonder verplichtingen
 • Advies dat u kunt vertrouwen, zonder verborgen agenda


Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor jouw opdracht? Bij Dakdekkersklus.nl kun je gratis en vrijblijvend offerte aanvragen bij de beste bedrijven in jouw regio.

Contact opnemen

De beste bedrijven in je buurt

Neem contact op met onze dakdekkercentrale en leg uit waar u een dakdekker voor nodig heeft! Of het nou gaat om een lekkage of een complete dakrenovatie. Onze aangesloten dakdekkers weten altijd raad!
Beschrijf je opdracht

Beschrijf je opdracht

Wij luisteren goed naar uw verhaal en sturen zo spoedig mogelijk een dakdekker naar u toe, de dakdekker inspecteert uw dak en stelt u een offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Akkoord op de offerte? Het dakdekkersbedrijf voert de werkzaamheden voor u uit en u heeft weer een goed & stevig dak zonder problemen. Vragen? Wij staan u graag te woord!

Dakdekker in de regio Enschede

Een dakexpert nodig in Enschede? Bel met onze dakdekkers

Bent u op zoek naar een betrouwbare Dakdekker in Enschede? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de beste dakdekkers in de regio Enschede. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en kunnen uw dak op een professionele manier repareren of vervangen. Wij bieden u ook de mogelijkheid om tot 4 offertes te vergelijken, zodat u de beste prijs kunt krijgen voor uw dakdekkerswerk. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven.

 • Besparen begint bij vergelijken
 • Alleen de meest deskundige bedrijven in ons netwerk
 • Vergelijken is slim besparen

Voor een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dakdekker in Enschede kunt u terecht bij ons. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan dakdekkerservices, waaronder het repareren, vervangen en onderhouden van daken. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te inspecteren en eventuele problemen te verhelpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Dakdekker partners

Betaalbaar, actueel en veilig: Renoveer uw dak in Enschede

Dakrenovatie in Enschede is een veelgevraagde service. Of het nu gaat om het vervangen van dakpannen, het repareren van lekkages of het verbeteren van de isolatie, een professionele dakrenovatie is de beste manier om uw dak te verbeteren. Onze ervaren vakmensen hebben de kennis en ervaring om uw dak te renoveren met de beste materialen en technieken. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te renoveren, zodat uw dak er jarenlang goed uitziet. Onze diensten zijn betaalbaar en we bieden een garantie op onze werkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie over dakrenovatie in Enschede.

 • Dakdekkers waar u op kunt bouwen
 • Dakdekkers met de juiste expertise voor uw dakklus
 • Alleen de beste bedrijven met deskundigheid

Klaar om uw dak te renoveren in Enschede? Wij bieden professionele dakrenovatie aan met kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw dak renoveren door onze experts!

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.

Dakdekker diensten

Een overzicht van dakdekker diensten

Dak renovatie

Dak renovatie

Schoorsteen

Schoorsteen

Daklekkage

Daklekkage

Dakisolatie

Dakisolatie

Dakdekker spoed

Dakdekker spoed

Nokvorst

Nokvorst

Vogeloverlast en vogelwering

Vogeloverlast en vogelwering

Dakbedekking

Dakbedekking

Plat dak

Plat dak

Dakonderhoud

Dakonderhoud

Voorkom toekomstige schade: Dak vervangen in Enschede

Voorkom toekomstige schade: Dak vervangen in Enschede

Heeft uw dak in Enschede aan vervanging toe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de beste service voor het vervangen van uw dak. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak op een professionele manier wordt vervangen. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te vervangen. U kunt er zeker van zijn dat uw dak na vervanging weer jarenlang meegaat. Neem contact met ons op voor meer informatie over het vervangen van uw dak in Enschede.

 • Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent: duidelijke prijzen en heldere afspraken met de beste dakdekkers uit uw regio.
 • Uitsluitend bedrijven met jarenlange ervaring
 • Dakproblemen? Vertrouw op de kennis en kunde van onze specialisten!

Heb je een dak dat vervangen moet worden in Enschede? Wacht niet langer en neem contact op met onze experts voor een professionele dakvervanging. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat je dak er weer als nieuw uitziet. Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Enschede daklekkage spoed dienst

Daklekkage is een veelvoorkomend probleem in Enschede. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk op te lossen, omdat het schade kan veroorzaken aan uw huis en de waarde ervan kan verminderen. Gelukkig zijn er veel bedrijven in Enschede die gespecialiseerd zijn in het repareren van daklekkage. Ze kunnen u helpen bij het identificeren van de oorzaak van de lekkage en het repareren ervan. Ze kunnen ook advies geven over hoe u de lekkage in de toekomst kunt voorkomen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare daklekkage-expert in Enschede, neem dan contact op met een van deze bedrijven.

 • Lokale dakdekkers met verstand van zaken
 • Vrijblijvend en kosteloos
 • Snelle hulp bij daklekkage van deskundige dakdekkers!

Heb je last van daklekkage in Enschede? Neem dan contact op met onze experts voor een snelle en betrouwbare oplossing. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren en te beschermen tegen toekomstige schade. Wij bieden een uitstekende service tegen een betaalbare prijs. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voorkom schade met daklekkage reparatie in Enschede

Wat kost een dakdekker in Enschede per uur?

Dakdekkers rekenen verschillende uurtarieven, afhankelijk van de ervaring van de dakdekker en het type werkzaamheden. Onderhoud kost ongeveer €45,- per uur, reparaties €35,- en het leggen van een compleet nieuw dak €40,- per uur.

Gemiddelde dakdekker prijzen per uur.

Werkzaamheden Gemiddelde uurtarief 2024
Dakreparatie €45,- per uur
Nieuw dak leggen €50,- per uur
Dakonderhoud €55,- per uur
Let op: Dit is een gemiddelde van dakdekkers in Enschede. Het is mogelijk dat je een ander tarief krijgt (vergelijk daarom ook meerdere offertes)!

Gemiddelde dakdekker prijzen per per m².

Type klus van dakdekkersbedrijf Gemiddelde kosten 2024* Omschrijving werkzaamheden
Dakreparatie hellend of schuin dak €160,- tot €360,- Reparatie werkzaamheden op hellend of schuin dak
Dakreparatie plat dak €285,- Reparatie werkzaamheden op een plat dak
Dakrenovatie op een plat dak €85,- tot €110,- Oude dakbedekking verwijderen en vervangend dakbedekking aanleggen op een plat dak
Dakrenovatie hellend of schuin dak €85,- tot €140,- Oude dakbedekking verwijderen en nieuwe dakbedekking plaatsen op een hellend of schuin dak.
Dakonderhoud (inclusief inspectie) Gratis inspectie en opstellen offerte van dak
Uw vertrouwde partner voor dakreparaties in Enschede

Dak laten repareren in Enschede

Dakreparatie in Enschede is een veelgevraagde service. Onze ervaren vakmensen kunnen uw dak repareren, onderhouden en renoveren. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grote renovatie, wij staan klaar om uw dak in topconditie te brengen. Onze professionals gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te repareren. We garanderen een hoge kwaliteit en een snelle service. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dakreparatiediensten in Enschede.

 • Altijd een dakdekker beschikbaar in noodsituaties, dag en nacht
 • Onze dakdekkers hebben ervaring met uw specifieke type dak, gegarandeerd.
 • Uitsluitend bedrijven met bewezen deskundigheid

Heb je problemen met je dak in Enschede? Neem dan contact op met onze experts voor dakreparatie. Onze professionals bieden u de beste service en kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Laat uw dak repareren door onze experts en geniet van een veilig en comfortabel huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Dakreparatie nodig Enschede?

Bent u op zoek naar een spoed dakdekker in Enschede? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden professionele dakdekkersdiensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Onze ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren, vervangen en onderhouden van daken. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft. Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar, dus als u een spoed dakdekker nodig heeft, kunt u altijd op ons rekenen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

 • Vergelijk en profiteer van de beste deals
 • Geen onaangename verrassingen bij de factuur: transparante communicatie en eerlijke prijzen bij onze vakkundige dakdekkers.
 • Oprecht en onafhankelijk advies, gebaseerd op uw behoeften

Heb je een spoed dakdekker nodig in Enschede? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze ervaren dakdekkers. Onze professionals staan klaar om uw dak te repareren of te vervangen. Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Betaalbaar uw dak repareren

Periodieke controle & dakonderhoud door dakdekkers

Laat uw dak onderhouden in Enschede

Dakonderhoud in Enschede is een belangrijk onderdeel van het onderhouden van uw woning. Een goed onderhouden dak zorgt ervoor dat uw woning langer meegaat en dat uw woning beter bestand is tegen weersinvloeden. Bij Dakonderhoud Enschede kunt u terecht voor het onderhouden van uw dak. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak in topconditie blijft. Wij bieden onderhoudsbeurten, reparaties en vervangingen aan. Ook kunnen wij uw dak isoleren en uw dakbedekking vervangen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

 • Kies voor lokale dakdekkers en bespaar op voorrijkosten
 • Specialistische dakdekkers voor al uw dakwerkzaamheden
 • Geen onverwachte kosten achteraf bij onze dakdekkers

Kom in actie en voorkom dakproblemen met professioneel dakonderhoud in Enschede. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak in topconditie blijft. Laat ons uw dak inspecteren en onderhouden om problemen te voorkomen en uw dak te beschermen tegen schade. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Een dakdekker in Enschede kan u helpen bij het onderhouden en repareren van uw dak. Als u op zoek bent naar een dakdekker in Enschede, kunt u verschillende offertes aanvragen om de beste prijs te krijgen. U kunt offertes aanvragen bij verschillende dakdekkers in Enschede om te zien welke het beste bij uw behoeften past. De offertes kunnen variëren in prijs, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project. U kunt ook verschillende offertes vergelijken om te zien welke dakdekker de beste prijs en service biedt. Als u eenmaal een dakdekker heeft gevonden die bij uw behoeften past, kunt u een afspraak maken om de klus te laten klaren.

Het vinden van de beste dakdekker voor de klus die je nodig hebt kan een uitdaging zijn. Als je op zoek bent naar een dakdekker in Enschede, is het belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden. Ten eerste is het belangrijk om te controleren of de dakdekker gecertificeerd is en of hij of zij een vergunning heeft. Verder is het belangrijk om te controleren of de dakdekker ervaring heeft met het type klus dat je nodig hebt. Het is ook belangrijk om te controleren of de dakdekker een goede reputatie heeft en of hij of zij goede referenties heeft. Als je deze stappen volgt, kun je de beste dakdekker in Enschede vinden voor de klus die je nodig

Een daklekkage oplossen is een klus die je het beste aan een professionele dakdekker kunt overlaten. Er zijn verschillende soorten dakbedekking voor een plat dak, zoals bitumen, EPDM en PVC. Voor een schuin of hellend dak zijn er ook verschillende opties, zoals dakpannen, leien, golfplaten en bitumen. Als je een dakdekker met spoed nodig hebt, dan is Dakdekker Enschede een goede optie. Zij hebben jarenlange ervaring en kunnen je helpen met het oplossen van je daklekkage.

Het vervangen van een plat dak is een grote klus. Een dakrenovatie is dan ook een goede optie om de levensduur van uw dak te verlengen. Bitumen dakbedekking is een goede optie voor een plat dak. Bitumen is een duurzame en waterdichte oplossing. Dakpannen vervangen is ook een optie, maar dit is een kostbare oplossing. Als u een dakdekker in Enschede zoekt, kunt u het beste een professionele dakdekker inschakelen. Zij kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw dak.

Een dakdekker is een specialist die gespecialiseerd is in het repareren van dakschade. Ze kunnen ook helpen bij het installeren van nieuwe daken, het vervangen van oude daken en het onderhouden van bestaande daken. Door offertes te vergelijken kunnen klanten geld besparen op de kosten van een dak. Dak repareren is een taak die alleen een professionele dakdekker kan uitvoeren. Dakdekker Enschede is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van daken. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het repareren van daken, het installeren van nieuwe daken en het onderhouden van bestaande daken.

Wat anderen over ons zeggen

Wij begrijpen het, u bent opzoek naar een betrouwbare Dakdekker Enschede - bij ons zit u hoe dan ook goed. Bekijk wat andere over ons zeggen.

C

C. van der Biezen

★★★★★

Dakdekker.nl biedt in Enschede uitstekende dakdekkersdiensten. De dakdekkers hebben een hoge kwaliteit en beheersen hun vakgebied goed. Ze reageren snel en lossen problemen effectief op. Ze bieden ook goede adviezen over welke materialen of diensten het beste gebruikt kunnen worden. Ze leveren ook een goed eindproduct. Kortom, Dakdekker.nl is een betrouwbare partner voor uw dakdekkersklus.

Lees meer
N

Nolan van Dam

★★★★★

Dakdekker in Enschede doet het bijzonder goed. De ervaren dakdekkers maken afspraken en plaatsen daken binnen een korte tijd. De service is uitstekend en de prijzen betaalbaar. De kwaliteit van het werk is geweldig en ik kan Dakdekker in Enschede van harte aanbevelen.

Lees meer
L

Laurens Koning

★★★★★

Dakrenovatie door Dakdekker in Enschede was topklasse! De service die ik kreeg toen ik mijn dak liet renoveren was geweldig. De klus is in no-time klaar, perfect gedaan. Het team was vriendelijk en erg voorkomend. Echt een absolute aanrader als je kiest voor een goede dakrenovatie en top service.

Lees meer
L

L. Willemsen

★★★★★

Bij het zoeken naar een professional voor het vervangen van het dak in Enschede, kwam ik uit bij Dakrenovatie. De services die ze aanbieden, hebben mij erg overtuigd. De prijs was heel redelijk, de communicatie ging snel en efficiënt en het resultaat is van hoge kwaliteit. Ik ben heel tevreden over deze ervaring.

Lees meer
A

Anton Boer

★★★★★

Daklekkage in Enschede kan op een betrouwbare en effectieve manier worden opgelost door Dak Vervangen. De service is gebruiksvriendelijk, prijzen betaalbaar en het resultaat helder. Dit familiebedrijf kan u helpen met het verhelpen van een daklekkage! Kies voor de professionals!

Lees meer
M

Melle Verbeek

★★★★★

Daklekkage uit Enschede heeft voor mij een perfecte dakreparatie uitgevoerd. Ervaren vakmannen die precies wisten welke technieken te gebruiken en wat er nodig was om mijn dak weer in topconditie te krijgen. Topklasse werk! Uiterst tevreden dus.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Hoe vind je de juiste dakdekker in Enschede?

Als je op zoek bent naar een goede dakdekker in Enschede, is het belangrijk om eerst goed onderzoek te doen. Kijk naar de ervaring en kwalificaties van de dakdekker, en lees recensies van andere klanten. Vraag ook naar referenties en vraag of de dakdekker gecertificeerd is. Als je eenmaal een paar dakdekkers hebt gevonden die je interessant vindt, neem dan contact op met elk van hen om te zien of ze de juiste zijn voor jouw project. Vergeet ook niet om de prijs te vergelijken en te vragen naar eventuele garanties. Als je de juiste dakdekker hebt gevonden, kun je er zeker van zijn dat je een goede kwaliteit krijgt voor je geld.

Hoe lang duurt het dakdekken in Enschede?

Het duurt meestal ongeveer twee tot vier dagen om een dak in Enschede te dekken, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het dak. Als er veel obstakels zijn, zoals bomen of schoorstenen, kan het langer duren. Ook als er veel reparaties nodig zijn, kan het langer duren. Het is belangrijk om een ervaren dakdekker in te schakelen om ervoor te zorgen dat het dak goed wordt gedekt en dat het werk zo snel mogelijk wordt gedaan.

Dakdekkers in Enschede: Veiligheid en Brandveiligheid?

Als u op zoek bent naar een dakdekker in Enschede, is het belangrijk om te weten dat uw dakdekker de veiligheid en brandveiligheid van uw dak in acht neemt. Een goede dakdekker zal de juiste materialen gebruiken en de juiste technieken toepassen om ervoor te zorgen dat uw dak veilig en brandveilig is. Bovendien zal een goede dakdekker ook de juiste veiligheidsmaatregelen nemen om ervoor te zorgen dat uw dakdekker veilig werkt. Als u een dakdekker in Enschede zoekt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u een betrouwbare en ervaren dakdekker kiest die de juiste veiligheidsmaatregelen neemt.

Hoe kan ik mijn dak isoleren in Enschede?

Als je je dak in Enschede wilt isoleren, zijn er verschillende opties. Ten eerste kun je kiezen voor dakisolatie met glaswol. Glaswol is een goede optie omdat het een goede warmte-isolator is en het is ook relatief goedkoop. Daarnaast kun je ook kiezen voor dakisolatie met PUR-schuim. Dit is een duurzame optie omdat het een goede warmte-isolator is en het is ook relatief duurzaam. Als laatste kun je ook kiezen voor dakisolatie met minerale wol. Minerale wol is een goede optie omdat het een goede warmte-isolator is en het is ook relatief goedkoop. Kortom, er zijn verschillende opties voor het isoleren van je dak in Enschede. Kies de optie die he

Wat te overwegen bij het aanvragen van een Dakdekker in Enschede?

Als je een dakdekker in Enschede zoekt, is het belangrijk om eerst een aantal dingen te overwegen. Ten eerste is het belangrijk om te weten wat voor soort dak je hebt en wat voor werk er moet worden gedaan. Als je een dakdekker zoekt, is het ook belangrijk om te weten of ze ervaring hebben met het type dak dat je hebt. Verder is het belangrijk om te weten of de dakdekker gecertificeerd is en of ze een verzekering hebben. Ook is het belangrijk om te weten of de dakdekker een garantie biedt op hun werk. Als je deze dingen hebt overwogen, kun je de beste dakdekker in Enschede vinden die aan al je eisen voldoet.

Wat is er nodig voor onderhoud van daken in Enschede?

Om het dak in Enschede goed te onderhouden, is het belangrijk om regelmatig een inspectie uit te voeren. Tijdens deze inspectie kunnen eventuele lekkages, schade of veroudering worden geconstateerd. Daarnaast is het belangrijk om de dakbedekking regelmatig te controleren op schade, veroudering of verzakking. Ook is het aan te raden om de dakgoten en afvoeren regelmatig te controleren op blokkades of verstoppingen. Als laatste is het belangrijk om de dakbedekking regelmatig te reinigen om algen en mossen te verwijderen.

Hoe Renoveer Ik Mijn Dak in Enschede?

Als je je dak in Enschede wilt renoveren, is het belangrijk om eerst een goede voorbereiding te treffen. Begin met het verzamelen van informatie over de verschillende materialen die je kunt gebruiken en de verschillende opties die je hebt. Neem ook contact op met een lokale dakdekker om advies te vragen over de beste manier om je dak te renoveren. Als je de juiste materialen en technieken hebt gekozen, kun je beginnen met het renoveren van je dak. Zorg ervoor dat je alle materialen en gereedschappen die je nodig hebt bij de hand hebt. Als je de juiste stappen volgt, kun je je dak in Enschede op een veilige en effectieve manier renoveren.

Welke Dakbedekking is het Beste voor Enschede?

Het beste dakbedekking voor Enschede is afhankelijk van verschillende factoren. Als je op zoek bent naar een duurzame oplossing, dan is een metalen dakbedekking een goede optie. Metalen daken zijn sterk, duurzaam en kunnen tegen extreme weersomstandigheden. Ze zijn ook relatief eenvoudig te onderhouden. Als je op zoek bent naar een goedkopere optie, dan is een bitumen dakbedekking een goede keuze. Bitumen daken zijn goedkoop, duurzaam en relatief eenvoudig te installeren. Als je op zoek bent naar een esthetisch aantrekkelijke oplossing, dan is een dakbedekking van kunststof een goede optie. Kunststof daken zijn sterk, duurzaam en kunnen in verschillende kleuren en stijlen

Welke Dakbedekking is het Goedkoopst in Enschede?

Het goedkoopste dakbedekkingsmateriaal in Enschede is asfalt. Asfalt is een goedkoop materiaal dat gemakkelijk te installeren is en een lange levensduur heeft. Het is ook bestand tegen weersinvloeden en heeft een goede isolatiewaarde. Daarnaast is het ook een milieuvriendelijke optie, omdat het gemaakt is van hernieuwbare materialen.

Kan er in Enschede een extra laag dakbedekking aangebracht worden?

Ja, er kan in Enschede een extra laag dakbedekking aangebracht worden. Hiervoor is het echter wel belangrijk dat je een ervaren vakman inschakelt die de juiste materialen en technieken gebruikt. Het is ook belangrijk dat je de juiste materialen kiest die geschikt zijn voor het klimaat in Enschede. Als je de juiste materialen en technieken gebruikt, kan je er zeker van zijn dat je een extra laag dakbedekking krijgt die jarenlang meegaat.

Vind snel een dakdekker in de buurt!

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Prijsopgave ontvangen Gratis en vrijblijvend