Google G logo
4,9/5 ★★★★★
Google G logo 4,9/5
De beste Dakdekkers 2024

Dakdekker Eindhoven

Bent u op zoek naar een betrouwbare Dakdekker in de omgeving van Eindhoven? Vergelijk tot 4 offertes en vind de beste prijs voor uw Dakdekker! Onze service is 100% gratis, eenvoudig en snel.

 • Oprecht en onafhankelijk advies, gebaseerd op uw behoeften
 • Specialistische dakdekkers voor al uw dakwerkzaamheden
 • Onze geverifieerde dakdekkers werken met transparante communicatie en eerlijke prijzen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.


Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor jouw opdracht? Bij Dakdekkersklus.nl kun je gratis en vrijblijvend offerte aanvragen bij de beste bedrijven in jouw regio.

Contact opnemen

De beste bedrijven in je buurt

Neem contact op met onze dakdekkercentrale en leg uit waar u een dakdekker voor nodig heeft! Of het nou gaat om een lekkage of een complete dakrenovatie. Onze aangesloten dakdekkers weten altijd raad!
Beschrijf je opdracht

Beschrijf je opdracht

Wij luisteren goed naar uw verhaal en sturen zo spoedig mogelijk een dakdekker naar u toe, de dakdekker inspecteert uw dak en stelt u een offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Akkoord op de offerte? Het dakdekkersbedrijf voert de werkzaamheden voor u uit en u heeft weer een goed & stevig dak zonder problemen. Vragen? Wij staan u graag te woord!

Dakdekker Eindhoven voor al uw dakwerken

Professionele dakdekker in Eindhoven

Bent u op zoek naar een Dakdekker in de omgeving van Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de beste dakdekkers in de regio Eindhoven. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en kunnen uw dak op een professionele manier repareren of vervangen. U kunt bij ons tot 4 offertes aanvragen om de prijzen te vergelijken. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van daken en bieden u de beste service tegen de beste prijs. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

 • Geen verborgen kosten, eerlijke tarieven en open communicatie met onze geverifieerde dakdekkers.
 • Snelle hulp bij daklekkage van deskundige dakdekkers!
 • Geen onaangename verrassingen bij de factuur: transparante communicatie en eerlijke prijzen bij onze vakkundige dakdekkers.

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in de regio Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u de beste service en kwaliteit voor uw dak. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren, te renoveren of te vervangen. Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van onze kwaliteit en service!

Dakdekker partners

Dakrenovatie in Eindhoven tegen scherpe prijs

Dakrenovatie in Eindhoven is een veelgevraagde service. Of het nu gaat om het vervangen van dakpannen, het repareren van lekkages of het verbeteren van de isolatie, een professionele dakrenovatie is de beste manier om uw dak in topconditie te houden. Onze ervaren vakmensen hebben de kennis en vaardigheden om uw dak te renoveren met de beste materialen en technieken. We garanderen een hoge kwaliteit en een duurzame oplossing voor uw dakrenovatie in Eindhoven. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven.

 • Last van lekkage? Schakel onze ervaren dakdekkers in voor de beste oplossing!
 • Uitsluitend geverifieerde en betrouwbare dakexperts
 • Eerlijkheid duurt het langst: daarom bieden onze betrouwbare dakdekkers altijd transparante communicatie en eerlijke tarieven.

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen met dakrenovatie in Eindhoven? Wij bieden professionele diensten aan voor het renoveren van je dak. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat je dak er weer als nieuw uitziet. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.

Dakdekker diensten

Een overzicht van dakdekker diensten

Dak renovatie

Dak renovatie

Schoorsteen

Schoorsteen

Daklekkage

Daklekkage

Dakisolatie

Dakisolatie

Dakdekker spoed

Dakdekker spoed

Nokvorst

Nokvorst

Vogeloverlast en vogelwering

Vogeloverlast en vogelwering

Dakbedekking

Dakbedekking

Plat dak

Plat dak

Dakonderhoud

Dakonderhoud

Uw dak laten vervangen in Eindhoven? Geen probleem.

Ga voor duurzaamheid en laat uw dak vervangen door een dakdekker in Eindhoven

Het vervangen van een dak is een belangrijke taak die uitgevoerd moet worden om uw huis in Eindhoven te beschermen. Het is belangrijk om een ​​ervaren dakdekker in te schakelen om ervoor te zorgen dat het dak op de juiste manier wordt vervangen. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring met het vervangen van daken in Eindhoven en omgeving. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak sterk en duurzaam is. Onze dakdekkers zullen u ook adviseren over de beste manier om uw dak te vervangen, zodat uw huis optimaal beschermd is tegen de elementen. Neem contact met ons op voor meer informatie over het vervangen van uw dak in E

 • Korte lijnen met de beste dakdekkers in uw regio
 • Wij werken alleen met de meest betrouwbare dakdekkers
 • Dakdekkers uit uw eigen regio, wel zo handig!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw dak in Eindhoven kan vervangen? Wij bieden u de beste service en kwaliteit. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak veilig en betrouwbaar wordt vervangen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw dak vervangen door de beste professionals!

Voorkom schade met daklekkage reparatie in Eindhoven

Daklekkage in Eindhoven is een veelvoorkomend probleem. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk op te lossen, omdat het schade kan veroorzaken aan uw huis en meubels. Gelukkig zijn er veel bedrijven in Eindhoven die gespecialiseerd zijn in het repareren van daklekkage. Ze kunnen u helpen bij het identificeren van de oorzaak van de lekkage en het repareren ervan. Ze kunnen ook advies geven over hoe u de lekkage in de toekomst kunt voorkomen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare daklekkage-expert in Eindhoven, neem dan contact op met een van deze bedrijven.

 • Dakdekkers die hun kwaliteit en betrouwbaarheid hebben bewezen
 • Alleen de beste dakdekkers, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied
 • Advies waar u écht iets aan heeft, zonder bijbedoelingen

Heb je last van daklekkage in Eindhoven? Neem dan contact op met onze experts voor een snelle en betrouwbare oplossing. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren en te beschermen tegen toekomstige schade. Wij bieden een uitstekende service tegen een betaalbare prijs. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Daklekkage laten repareren in Eindhoven

Wat kost een dakdekker in Eindhoven per uur?

Dakdekkers rekenen verschillende uurtarieven, afhankelijk van de ervaring van de dakdekker en het type werkzaamheden. Onderhoud kost ongeveer €45,- per uur, reparaties €35,- en het leggen van een compleet nieuw dak €40,- per uur.

Gemiddelde dakdekker prijzen per uur.

Werkzaamheden Gemiddelde uurtarief 2024
Dakreparatie €45,- per uur
Nieuw dak leggen €50,- per uur
Dakonderhoud €55,- per uur
Let op: Dit is een gemiddelde van dakdekkers in Eindhoven. Het is mogelijk dat je een ander tarief krijgt (vergelijk daarom ook meerdere offertes)!

Gemiddelde dakdekker prijzen per per m².

Type klus van dakdekkersbedrijf Gemiddelde kosten 2024* Omschrijving werkzaamheden
Dakreparatie hellend of schuin dak €160,- tot €360,- Reparatie werkzaamheden op hellend of schuin dak
Dakreparatie plat dak €285,- Reparatie werkzaamheden op een plat dak
Dakrenovatie op een plat dak €85,- tot €110,- Oude dakbedekking verwijderen en vervangend dakbedekking aanleggen op een plat dak
Dakrenovatie hellend of schuin dak €85,- tot €140,- Oude dakbedekking verwijderen en nieuwe dakbedekking plaatsen op een hellend of schuin dak.
Dakonderhoud (inclusief inspectie) Gratis inspectie en opstellen offerte van dak
Dakreparateur voor een goede dakreparatie

Professionele dakreparatie voor alle dakproblemen in Eindhoven

Dakreparatie in Eindhoven is een veelvoorkomend probleem. Gelukkig zijn er veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in het repareren van daken. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het vervangen van dakbedekking, het repareren van lekkages en het vervangen van dakgoten. Deze bedrijven hebben ervaren vakmensen die u kunnen helpen bij het oplossen van uw dakproblemen. Ze gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft. Neem contact op met een van deze bedrijven voor een betrouwbare en betaalbare dakreparatie in Eindhoven.

 • Vergelijken is geld besparen
 • Volledig gratis en zonder verplichtingen
 • Uitsluitend van bedrijven met de hoogste kwalificaties en ervaring

Heb je problemen met je dak in Eindhoven? Neem dan contact op met onze experts voor dakreparatie. Onze professionals bieden u de beste service en kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Laat uw dak repareren door onze ervaren vakmensen en geniet van een veilig en comfortabel huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Voorkom schade met dakreparatie

Bent u op zoek naar een spoed dakdekker in de omgeving van Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u de beste service en kwaliteit voor uw dak. Onze ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van daken. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te repareren of te vervangen. Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar, dus als u een spoed dakdekker nodig heeft, kunt u altijd op ons rekenen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven.

 • Uw belang staat centraal bij ons onafhankelijke advies
 • Problemen met uw dak? Laat onze ervaren dakdekkers u helpen!
 • Geen onaangename verrassingen bij de factuur: transparante communicatie en eerlijke prijzen bij onze vakkundige dakdekkers.

Heb je een spoed dakdekker nodig in Eindhoven? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze ervaren dakdekkers. Onze professionals staan ​​klaar om uw dakproblemen op te lossen met de beste service en kwaliteit. Bel ons vandaag nog en laat uw dakproblemen achter u!

Professionele dakreparatie in en rondom Eindhoven

Reparatie en onderhoud van uw dak in Eindhoven

Een stevig dak behoud je met dakonderhoud

Dakonderhoud in Eindhoven is een belangrijke taak om ervoor te zorgen dat uw dak in goede staat blijft. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen om problemen te voorkomen. Onze ervaren vakmensen kunnen u helpen bij het inspecteren, repareren en onderhouden van uw dak. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft. Onze diensten omvatten het vervangen van dakbedekking, het repareren van lekkages, het verwijderen van mossen en algen, het vervangen van dakgoten en het inspecteren van dakramen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dakonderhoudsdiensten in Eindhoven.

 • 100% gratis en zonder enige verplichting
 • Altijd een dakdekker beschikbaar in noodsituaties, dag en nacht
 • Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent: onze geverifieerde dakdekkers bieden transparante communicatie en eerlijke tarieven.

Kom uit Eindhoven en heeft uw dak nodig voor onderhoud? Wij bieden professionele dakonderhoudsdiensten aan om uw dak in topconditie te houden. Onze ervaren vakmensen zullen uw dak inspecteren, repareren en onderhouden om ervoor te zorgen dat het in perfecte staat blijft. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Een dakdekker in Eindhoven kan u helpen bij het onderhouden en repareren van uw dak. Of u nu een kleine reparatie nodig heeft of een volledig nieuw dak nodig heeft, een dakdekker in Eindhoven kan u helpen. U kunt een offerte aanvragen bij een dakdekker in Eindhoven om te zien wat de kosten zijn voor het werk dat u nodig heeft. Dakdekker Eindhoven biedt een breed scala aan diensten, waaronder het repareren van lekkages, het vervangen van dakbedekking en het installeren van nieuwe daken. U kunt ook een offerte aanvragen voor het inspecteren van uw dak om te zien of er reparaties nodig zijn. Neem contact op met een dakdekker in Eindhoven voor me

Het vinden van de beste dakdekker voor de klus die je nodig hebt is een belangrijke taak. Je wilt een dakdekker die je klus goed en veilig kan uitvoeren. Dakdekker Eindhoven is een betrouwbare en ervaren dakdekker die je kan helpen met al je dakwerk. Ze hebben een team van gekwalificeerde professionals die je klus met de beste materialen en technieken kunnen uitvoeren. Ze bieden ook een garantie op hun werk, zodat je er zeker van bent dat je klus goed wordt uitgevoerd. Als je op zoek bent naar een betrouwbare dakdekker in Eindhoven, dan is Dakdekker Eindhoven de beste keuze.

Een daklekkage oplossen is een klus die je het beste aan een professionele dakdekker kunt overlaten. Dakdekker Eindhoven is een bedrijf dat je hierbij kan helpen. Zij hebben ervaring met het oplossen van daklekkages en het aanbrengen van dakbedekking. Voor een plat dak is een bitumen dakbedekking vaak de beste optie. Voor een schuin of hellend dak is een dakbedekking van kunststof of dakpannen vaak de beste keuze. Heb je dus een dakdekker met spoed nodig? Neem dan contact op met Dakdekker Eindhoven.

Het vervangen van een plat dak is een grote klus. Een dakrenovatie is dan ook een goede optie om uw dak te verbeteren. Bitumen dakbedekking is een goede optie voor een plat dak. Bitumen is een duurzame en waterdichte oplossing. Dakpannen vervangen is ook een optie, maar dit is een kostbare oplossing. Als u op zoek bent naar een dakdekker in Eindhoven, dan is Dakdekker Eindhoven een goede optie. Zij hebben veel ervaring met het vervangen van platte daken en het uitvoeren van dakrenovaties. Ze bieden ook een garantie op hun werk. Neem contact op met Dakdekker Eindhoven voor meer informatie.

Een dakdekker is een specialist die gespecialiseerd is in het repareren van dakschade. Ze kunnen ook helpen bij het installeren van nieuwe daken. Een dakdekker kan ook helpen bij het besparen op kosten door offertes te vergelijken voor een dak. Dak repareren is een taak die alleen een professionele dakdekker kan uitvoeren. Dakdekker Eindhoven is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van daken. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het repareren van daken, het installeren van nieuwe daken en het vervangen van oude daken. Ze bieden ook advies over de beste manier om uw dak te repareren.

Wat anderen over ons zeggen

Wij begrijpen het, u bent opzoek naar een betrouwbare Dakdekker Eindhoven - bij ons zit u hoe dan ook goed. Bekijk wat andere over ons zeggen.

L

Loek Koster

★★★★★

Ik ben zo blij dat ik Dakdekkersklus.nl heb gevonden! Na een zoektocht naar een goede Dakdekker in Eindhoven, vond ik de perfecte match. De Dakdekker heeft zo goed gewerkt, ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Hij was zeer professioneel en vakkundig. Sterk aanbevolen!

Lees meer
L

Loek Koster

★★★★★

De diensten van Dakdekker in Eindhoven zijn van zeer hoge kwaliteit. Onze klanten waarderen de vakkundigheid en de goede communicatie van het team. Er worden alleen professionele producten en diensten gebruikt, waardoor we steeds tevreden resultaten leveren. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare dakdekker in Eindhoven, dan ben je bij Dakdekker aan het goede adres.

Lees meer
C

Cas van de Brink

★★★★★

Dakdekker in Eindhoven is gespecialiseerd in dakrenovaties. Ze werken al jaren aan daken, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Het resultaat spreekt voor zich; strakke lijnen en perfect afgewerkte details. De diensten die ze aanbieden, waaronder dakrenovatie, zijn betrouwbaar en vakkundig uitgevoerd. Een absolute aanrader dus!

Lees meer
N

Nick Schouten

★★★★★

Dakrenovatie is een uitstekende keuze als je van plan bent om je dak in Eindhoven te laten vervangen. Het bedrijf biedt kwalitatief goede dakloos oplossingen tegen betaalbare tarieven. Je bent verzekerd van een perfecte werkoverdracht, zonder zorgen over kwaliteit of gebruikte materialen. Een aanrader!

Lees meer
R

Ruben de Haan

★★★★★

Dakvervangen heeft een geweldige reputatie in Eindhoven voor het verhelpen van daklekkage. Ze leveren een hoogwaardige service, doen nette werkzaamheden en laten een perfecte afwerking achter. In korte tijd probleemloos uw dak gerepareerd. Geweldig bedrijf voor daklekkage in Eindhoven.

Lees meer
J

James van der Linden

★★★★★

Daklekkage heeft met succes mijn dakreparatie in Eindhoven verzorgd. De medewerkers zijn zeer professioneel en communicatief, ze gaven me goede adviezen over de situatie. Het resultaat was geweldig, mijn dak ziet er weer top uit en er zijn geen lekkages meer. Kortom, ik beveel deze dienst van harte aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Hoe vind je de juiste dakdekker in Eindhoven?

Als je op zoek bent naar een goede dakdekker in Eindhoven, is het belangrijk om eerst te weten wat je precies zoekt. Bepaal wat je budget is, wat je verwachtingen zijn en wat je precies nodig hebt. Vervolgens kun je online zoeken naar dakdekkers in Eindhoven en hun reviews lezen. Kijk ook naar hun portfolio om te zien of hun werk aan je verwachtingen voldoet. Als je eenmaal een paar dakdekkers hebt gevonden die je interessant vindt, neem dan contact op met elk van hen om te zien of ze de juiste zijn voor jouw project. Vergeet ook niet om naar hun prijzen te vragen en te zien of ze geschikt zijn voor jouw budget.

Hoe lang duurt het dakdekken in Eindhoven?

Het hangt af van de grootte van het dak en de complexiteit van het dakdekken. Als het dak klein is en het dakdekken eenvoudig, kan het dakdekken in Eindhoven in een paar dagen worden voltooid. Als het dak groot is en het dakdekken complex, kan het dakdekken in Eindhoven enkele weken duren.

Zijn dakdekkers in Eindhoven veilig en brandveilig?

Ja, dakdekkers in Eindhoven zijn veilig en brandveilig. Ze werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat alle materialen die worden gebruikt voldoen aan de brandveiligheidsnormen. Bovendien hebben ze allemaal een verzekering die dekking biedt voor eventuele schade die tijdens het werk kan worden veroorzaakt.

Hoe kan ik mijn dak isoleren in Eindhoven?

Als je je dak in Eindhoven wilt isoleren, zijn er verschillende opties. Ten eerste kun je kiezen voor dakisolatie met glaswol. Glaswol is een goede optie omdat het een goede warmte-isolator is en het is ook relatief goedkoop. Daarnaast kun je ook kiezen voor dakisolatie met PUR-schuim. Dit is een duurzame optie omdat het een goede warmte-isolator is en het is ook relatief duurzaam. Als laatste kun je ook kiezen voor dakisolatie met minerale wol. Minerale wol is een goede optie omdat het een goede warmte-isolator is en het is ook relatief goedkoop. Kortom, er zijn verschillende opties voor het isoleren van je dak in Eindhoven. Kies de optie die he

Eindhoven: Welke factoren beïnvloeden een Dakdekker offerte?

Er zijn verschillende factoren die de prijs van een dakdekker offerte beïnvloeden. De grootte van het dak, de kwaliteit van de materialen, de locatie, de ervaring van de dakdekker en de hoeveelheid werk dat nodig is om het dak te repareren of te vervangen, zijn allemaal factoren die de prijs van een dakdekker offerte beïnvloeden. Ook de kosten van het vervoer en de arbeidskosten kunnen de prijs van een dakdekker offerte beïnvloeden. Het is belangrijk om deze factoren in overweging te nemen voordat u een offerte aanvraagt.

Wat is nodig voor Onderhoud van Dak in Eindhoven?

Om het dak in Eindhoven goed te onderhouden, is het belangrijk om regelmatig een inspectie uit te voeren. Tijdens deze inspectie kunnen eventuele lekkages, schade of veroudering worden geconstateerd. Daarnaast is het ook belangrijk om de dakbedekking, zoals dakpannen of bitumen, regelmatig te controleren op schade of veroudering. Als er schade of veroudering wordt geconstateerd, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te repareren of te vervangen. Ook is het belangrijk om de dakgoten en afvoerbuizen regelmatig te controleren op blokkades of verstoppingen. Als er blokkades of verstoppingen worden geconstateerd, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te verwijd

Eindhovense Dakrenovatie: Hoe Beginnen?

Als je van plan bent om je dak in Eindhoven te renoveren, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Begin met het verzamelen van informatie over de verschillende opties die je hebt. Bepaal wat je precies wilt bereiken met de renovatie en wat je budget is. Vervolgens kun je een lijst maken met de materialen die je nodig hebt en een lijst met bedrijven die je kunt benaderen voor advies en offertes. Als je deze stappen hebt doorlopen, ben je klaar om te beginnen met de dakrenovatie in Eindhoven.

Welke Dakbedekking is het Beste voor Eindhoven?

Het beste type dakbedekking voor Eindhoven is afhankelijk van verschillende factoren. Als je op zoek bent naar een duurzame oplossing, dan is een metalen dakbedekking een goede optie. Metalen daken zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en hebben een lange levensduur. Als je op zoek bent naar een goedkopere optie, dan is een bitumen dakbedekking een goede keuze. Bitumen daken zijn goedkoop en bieden een goede bescherming tegen weersomstandigheden. Als je op zoek bent naar een esthetisch aantrekkelijke oplossing, dan is een dakbedekking van leisteen een goede optie. Leisteen daken zijn duurzaam en bieden een prachtig uitzicht. Kortom, het beste type dakbedekking voor Eindho

Welke Dakbedekking is het Goedkoopst in Eindhoven?

Het goedkoopste type dakbedekking in Eindhoven is bitumen. Bitumen is een goedkope, duurzame en waterdichte dakbedekking die gemakkelijk te installeren is. Het is ook bestand tegen extreme temperaturen en UV-straling. Bitumen is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare dakbedekking.

Kan er in Eindhoven een extra laag dakbedekking aangebracht worden?

Ja, in Eindhoven kan een extra laag dakbedekking aangebracht worden. Er zijn verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van extra dakbedekking. Ze kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste materialen en het aanbrengen van de extra laag dakbedekking.

Vind snel een dakdekker in de buurt!

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Prijsopgave ontvangen Gratis en vrijblijvend