Google G logo
4,9/5 ★★★★★
Google G logo 4,9/5
De beste Dakdekkers 2024

Dakdekker Deventer

Ben je op zoek naar een betrouwbare Dakdekker in Deventer? Vergelijk tot 4 offertes en vind de beste prijs voor jouw project. Wij helpen je bij het vinden van de juiste Dakdekker die aan al jouw wensen voldoet.

 • Snelle hulp bij daklekkage van deskundige dakdekkers!
 • Dakproblemen? Vertrouw op de kennis en kunde van onze specialisten!
 • 100% objectief advies, zonder enige belangenverstrengeling


Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor jouw opdracht? Bij Dakdekkersklus.nl kun je gratis en vrijblijvend offerte aanvragen bij de beste bedrijven in jouw regio.

Contact opnemen

De beste bedrijven in je buurt

Neem contact op met onze dakdekkercentrale en leg uit waar u een dakdekker voor nodig heeft! Of het nou gaat om een lekkage of een complete dakrenovatie. Onze aangesloten dakdekkers weten altijd raad!
Beschrijf je opdracht

Beschrijf je opdracht

Wij luisteren goed naar uw verhaal en sturen zo spoedig mogelijk een dakdekker naar u toe, de dakdekker inspecteert uw dak en stelt u een offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Akkoord op de offerte? Het dakdekkersbedrijf voert de werkzaamheden voor u uit en u heeft weer een goed & stevig dak zonder problemen. Vragen? Wij staan u graag te woord!

Dakdekker Deventer tegen een eerlijke prijs

Professionele Dakdekker in Deventer

Bent u op zoek naar een Dakdekker in Deventer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de beste dakdekkers in Deventer en omgeving. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en kunnen uw dak op een professionele manier repareren of vervangen. U kunt bij ons tot 4 offertes aanvragen om de prijzen te vergelijken. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in alle soorten daken en bieden u de beste service. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

 • Bespaar meer door te vergelijken
 • Met onze lokale dakdekkers heeft u altijd een specialist in de buurt
 • Alleen bedrijven met de hoogste deskundigheid

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Deventer? Wij bieden u de beste service en kwaliteit voor uw dak. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren, te renoveren of te vervangen. Onze diensten zijn betaalbaar en we garanderen een perfecte afwerking. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Dakdekker partners

Dakrenovatie Deventer door een betrouwbare dakdekker

Deventer is een prachtige stad met veel historische gebouwen. Dakrenovatie is een belangrijk onderdeel van het behoud van deze gebouwen. Bij Dakrenovatie worden oude daken vervangen door nieuwe, duurzame materialen. Hierdoor worden de gebouwen beter bestand tegen weersinvloeden en blijft de waarde van het gebouw behouden. Bij Dakrenovatie in Deventer kunt u rekenen op een professionele aanpak. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en er wordt gewerkt volgens de laatste technieken. U kunt erop vertrouwen dat uw dakrenovatie in Deventer op een veilige en duurzame manier wordt uitgevoerd.

 • Alleen de allerbeste, meest deskundige bedrijven
 • Voor elke dakklus de juiste specialisten, bij ons vindt u ze
 • Geheel kosteloos en zonder verplichtingen

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor je dakrenovatie in Deventer? Kies dan voor onze professionele diensten! Wij bieden kwaliteit en betrouwbaarheid tegen een betaalbare prijs. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de voordelen van onze dakrenovatie-diensten!

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.

Dakdekker diensten

Een overzicht van dakdekker diensten

Dak renovatie

Dak renovatie

Schoorsteen

Schoorsteen

Daklekkage

Daklekkage

Dakisolatie

Dakisolatie

Dakdekker spoed

Dakdekker spoed

Nokvorst

Nokvorst

Vogeloverlast en vogelwering

Vogeloverlast en vogelwering

Dakbedekking

Dakbedekking

Plat dak

Plat dak

Dakonderhoud

Dakonderhoud

Dak vervangen dakdekker Deventer

Voorkom toekomstige schade: Dak vervangen in Deventer

Deventer is een stad in Nederland waar veel mensen wonen. Als je in Deventer woont, is het belangrijk om je dak goed te onderhouden. Als je dak vervangen moet worden, is het belangrijk om een ervaren dakdekker in te schakelen. Een goede dakdekker kan je helpen bij het vervangen van je dak, zodat je er zeker van bent dat het goed gebeurt. Ze kunnen je ook adviseren over de beste materialen en technieken om je dak te vervangen. Bovendien kunnen ze je helpen bij het kiezen van de juiste kleuren en stijlen voor je dak. Als je op zoek bent naar een ervaren dakdekker in Deventer, kun je contact opnemen met een lokale dakdekkersbedrijf. Ze kunnen je helpen b

 • Dakdekkers uit uw eigen regio, wel zo handig!
 • De beste dakdekkers uit uw regio, bij elkaar gebracht op één platform
 • Besparen begint bij vergelijken

Heb je een dak dat vervangen moet worden in Deventer? Wacht niet langer en neem contact op met onze experts voor een professionele dakvervanging. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet. Wij gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te vervangen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Daklekkage dienst in Deventer

Deventer is een stad in Nederland waar veel mensen wonen. Helaas hebben veel mensen in Deventer te maken met daklekkage. Daklekkage is een veelvoorkomend probleem dat kan leiden tot schimmel, vocht en andere schade aan het huis. Gelukkig zijn er veel bedrijven in Deventer die gespecialiseerd zijn in het repareren van daklekkage. Deze bedrijven kunnen u helpen bij het oplossen van uw daklekkageprobleem. Ze kunnen u ook adviseren over de beste manier om daklekkage te voorkomen. Als u daklekkage heeft, neem dan contact op met een van deze bedrijven om uw probleem op te lossen.

 • Onze dakdekkers hebben de oplossing voor uw lekkageproblemen!
 • Onze deskundige dakdekkers bieden altijd eerlijke tarieven en openheid in communicatie. Dat vinden wij belangrijk.
 • Onze geverifieerde dakdekkers werken met transparante communicatie en eerlijke prijzen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Heb je last van daklekkage in Deventer? Neem dan contact op met onze experts voor een snelle en betrouwbare oplossing. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren en te beschermen tegen toekomstige schade. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Daklekkage in Deventer? Neem snel contact op

Wat kost een dakdekker in Deventer per uur?

Dakdekkers rekenen verschillende uurtarieven, afhankelijk van de ervaring van de dakdekker en het type werkzaamheden. Onderhoud kost ongeveer €45,- per uur, reparaties €35,- en het leggen van een compleet nieuw dak €40,- per uur.

Gemiddelde dakdekker prijzen per uur.

Werkzaamheden Gemiddelde uurtarief 2024
Dakreparatie €45,- per uur
Nieuw dak leggen €50,- per uur
Dakonderhoud €55,- per uur
Let op: Dit is een gemiddelde van dakdekkers in Deventer. Het is mogelijk dat je een ander tarief krijgt (vergelijk daarom ook meerdere offertes)!

Gemiddelde dakdekker prijzen per per m².

Type klus van dakdekkersbedrijf Gemiddelde kosten 2024* Omschrijving werkzaamheden
Dakreparatie hellend of schuin dak €160,- tot €360,- Reparatie werkzaamheden op hellend of schuin dak
Dakreparatie plat dak €285,- Reparatie werkzaamheden op een plat dak
Dakrenovatie op een plat dak €85,- tot €110,- Oude dakbedekking verwijderen en vervangend dakbedekking aanleggen op een plat dak
Dakrenovatie hellend of schuin dak €85,- tot €140,- Oude dakbedekking verwijderen en nieuwe dakbedekking plaatsen op een hellend of schuin dak.
Dakonderhoud (inclusief inspectie) Gratis inspectie en opstellen offerte van dak
Reparatie van uw dak in Deventer

Dak laten repareren in Deventer

Deventer heeft een breed scala aan diensten voor dakreparatie. Of u nu een kleine of grote reparatie nodig heeft, er zijn veel bedrijven die u kunnen helpen. Ze bieden een breed scala aan diensten, van het vervangen van dakpannen tot het repareren van lekkages. Ze gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft. Ze bieden ook garanties op hun werk, zodat u zeker weet dat uw dak in goede handen is. Als u op zoek bent naar een betrouwbare dakreparatiedienst in Deventer, dan bent u bij de juiste bedrijven aan het juiste adres.

 • Alleen bedrijven met de hoogste deskundigheid
 • Uitsluitend geverifieerde en betrouwbare dakexperts
 • Onze dakdekkers hebben de oplossing voor uw lekkageproblemen!

Heb je problemen met je dak in Deventer? Neem dan contact op met onze experts voor dakreparatie. Onze professionals bieden u de beste service en kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Laat uw dak repareren door onze experts en geniet van een veilig en comfortabel huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Dakreparatie nodig Deventer?

Bent u op zoek naar een spoed dakdekker in Deventer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreide dienstverlening aan voor al uw dakbedekkingsbehoeften. Onze ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren, vervangen en installeren van daken. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft. Onze diensten zijn betaalbaar en we garanderen een snelle service. Neem vandaag nog contact met ons op voor een spoed dakdekker in Deventer.

 • De beste dakdekkers, afgestemd op uw specifieke klus
 • Wij werken alleen met deskundige bedrijven
 • Advies dat u kunt vertrouwen, zonder verborgen agenda

Heb je een spoed dakdekker nodig in Deventer? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze ervaren dakdekkers. Onze professionals staan klaar om uw dak te repareren of te vervangen. Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Betaalbaar uw dak repareren

Lekkages voorkomen door uw dak te onderhouden

Voorkom lekkages en onnodige kosten met dakonderhoud

Dakonderhoud in Deventer is een belangrijk onderdeel van het onderhouden van uw woning. Het is belangrijk om regelmatig uw dak te laten controleren en onderhouden om schade te voorkomen. Bij Dakonderhoud Deventer kunt u terecht voor een grondige inspectie van uw dak. Onze ervaren vakmensen kunnen uw dak inspecteren op lekkages, schimmel, veroudering en andere problemen. Daarnaast kunnen zij ook reparaties uitvoeren en uw dak beschermen tegen de elementen. U kunt bij ons ook terecht voor advies over het onderhouden van uw dak. Neem contact met ons op voor meer informatie over dakonderhoud in Deventer.

 • Dakproblemen? Vertrouw op de kennis en kunde van onze specialisten!
 • Geen onverwachte kosten achteraf bij onze dakdekkers
 • Alleen de allerbeste, meest deskundige bedrijven

Heeft uw dak in Deventer onderhoud nodig? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze experts voor professioneel dakonderhoud. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak in topconditie blijft en uw woning optimaal beschermd is tegen weersinvloeden. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Een dakdekker in Deventer kan u helpen bij het onderhouden en repareren van uw dak. Of u nu een kleine reparatie nodig heeft of een volledig nieuw dak nodig heeft, een dakdekker in Deventer kan u helpen. U kunt een offerte aanvragen bij een dakdekker in Deventer om te zien wat de kosten zijn voor het werk dat u nodig heeft. De dakdekker in Deventer kan u ook adviseren over de beste materialen en technieken om uw dak te repareren of te vervangen. U kunt ook een offerte aanvragen voor het onderhouden van uw dak. Een dakdekker in Deventer kan u helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw dak. Neem contact op met een dakdekker in Deventer

Het vinden van de beste dakdekker voor de klus die je nodig hebt is een belangrijke taak. Er zijn veel dakdekkers in Deventer die je kunt overwegen. Het is belangrijk om een dakdekker te vinden die ervaring heeft met het type klus dat je nodig hebt. Kijk naar de ervaring en kwalificaties van de dakdekker en lees recensies van andere klanten. Als je een dakdekker hebt gevonden die je interesseert, vraag dan naar een offerte en vraag of ze een garantie bieden op hun werk. Neem de tijd om de beste dakdekker voor de klus te vinden die je nodig hebt: Dakdekker Deventer.

Daklekkage oplossen door een dakdekker is de beste oplossing. Een dakdekker kan verschillende soorten dakbedekkingen aanbrengen, afhankelijk van het type dak. Voor een plat dak is een bitumen dakbedekking de meest geschikte optie. Voor een schuin of hellend dak is een dakbedekking met dakpannen of golfplaten de beste keuze. Als u een dakdekker met spoed nodig heeft, kunt u terecht bij Dakdekker Deventer. Zij bieden een uitstekende service en kunnen uw daklekkage snel en efficiënt oplossen.

Een plat dak vervangen of renoveren is een grote klus. Het is belangrijk om een ervaren dakdekker in te schakelen. Dakdekker Deventer is gespecialiseerd in dakrenovatie en het vervangen van platte daken. Zij gebruiken alleen de beste materialen, zoals bitumen dakbedekking en dakpannen. Met hun jarenlange ervaring en kennis kunnen zij uw platte dak perfect vervangen of renoveren. Neem contact op met Dakdekker Deventer voor een vrijblijvende offerte.

Een dakdekker is een specialist die gespecialiseerd is in het repareren van dakschade. Ze kunnen ook helpen bij het installeren van nieuwe daken. Een dakdekker kan ook helpen bij het besparen op kosten door offertes te vergelijken voor een dak. Dak repareren is een taak die alleen een professionele dakdekker kan uitvoeren. Als je op zoek bent naar een dakdekker in Deventer, dan is Dakdekker Deventer een goede optie. Ze hebben veel ervaring met het repareren van daken en kunnen je helpen bij het oplossen van je dakproblemen.

Wat anderen over ons zeggen

Wij begrijpen het, u bent opzoek naar een betrouwbare Dakdekker Deventer - bij ons zit u hoe dan ook goed. Bekijk wat andere over ons zeggen.

F

Floris Kuiper

★★★★★

Dakdekker.nl biedt topkwaliteit voor dakdekkers in Deventer. Ze bieden betrouwbare service en snelle respons. De vakmensen werken hard en vervullen elke opdracht met perfectie. Ik kon een perfecte klus verwachten voor een betaalbare prijs. Ik ben blij met mijn ervaring met Dakdekker.nl.

Lees meer
M

Milan Smit

★★★★★

Dakdekker in Deventer is een uitstekende dienst voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige dakdekking. Het personeel is betrouwbaar en vriendelijk, terwijl ze tegelijkertijd effectieve resultaten leveren. De service met betrekking tot dakdekking die zij bieden is zeer professioneel en de prijzen zijn zeer redelijk. Zeer tevreden met dit bedrijf en zou het aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar dakdekkers.

Lees meer
M

Melle Verbeek

★★★★★

Na ons huis te hebben gerenoveerd, wilden we de volgende stap zetten met de renovatie en de dakrenovatie van ons schuurdak in Deventer. We kozen voor dakdekker en dat bleek één van onze beste besluiten. We waren verbaasd over de kwaliteit van de service, de vlotte communicatie en het prachtige eindresultaat. Ze hebben ons een goed advies gegeven en zelfs gewichtsbesparend materiaal gebruikt. Kortom, we zijn zeer tevreden met hun diensten!

Lees meer
L

Laurens Koning

★★★★★

Ik heb mijn dak vervangen bij Dakrenovatie in Deventer. Er is professioneel en verstandig gewerkt. Alle vragen die ik had, werden vriendelijk en correct beantwoord. Bovendien was de kwaliteit top! Mijn dak ziet er weer als nieuw uit. Ik ben heel tevreden met dit bedrijf!

Lees meer
E

Ezra Maas

★★★★★

Bij Dak Vervangen kun je terecht voor al je daklekkage reparaties in Deventer. Ze zijn snel, efficiënt en bieden hoogwaardige kwaliteit. Hun team bestaat uit professionele experts die kennis hebben over het repareren van daklekkage. Kortom, een perfecte oplossing voor je dakproblemen!

Lees meer
N

Nick Schouten

★★★★★

Ik heb de dakreparatieservice van DakLekkage gebruikt in Deventer voor het repareren van mijn dak. Ik ben ontzettend tevreden over hun werkzaamheden! Ze waren erg efficiënt en behulpzaam, en werkten hard om het probleem dat ik had op te lossen. Ze stonden meteen klaar om het gebouw de zorg te geven die het nodig had. Sterke aanbeveling als je een betrouwbare dakreparateur zoekt!

Lees meer

Veelgestelde vragen

Welke Kwaliteiten Moet Een Dakdekker Uit Deventer Hebben?

Een goede dakdekker uit Deventer moet een aantal kwaliteiten hebben om goed te kunnen werken. Ten eerste moet de dakdekker een goede kennis hebben van de lokale wet- en regelgeving. Zo moet hij bijvoorbeeld weten welke materialen hij mag gebruiken en welke veiligheidsvoorschriften hij moet volgen. Daarnaast moet de dakdekker ook een goede technische kennis hebben van dakbedekkingen en dakconstructies. Hij moet ook goed kunnen werken met verschillende materialen, zoals dakpannen, bitumen en EPDM. Verder moet de dakdekker ook goed kunnen communiceren met klanten en collega's. Hij moet in staat zijn om duidelijk te communiceren wat hij doet en wat de klant van hem verwacht. Tens

Hoe lang duurt het dakdekken in Deventer?

Het hangt af van de grootte van het dak en de omstandigheden waaronder het dakdekken plaatsvindt. In het algemeen duurt het dakdekken in Deventer ongeveer twee tot vier weken, afhankelijk van de omstandigheden.

Deventer Dakdekkers: Veiligheid en Brandveiligheid?

Deventer Dakdekkers staat garant voor veiligheid en brandveiligheid. Onze dakdekkers zijn gecertificeerd en hebben de juiste kennis en ervaring om uw dak veilig en brandveilig te maken. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak veilig en brandveilig is. We controleren ook regelmatig de staat van uw dak om ervoor te zorgen dat het in goede staat blijft. Als er problemen zijn, lossen we deze zo snel mogelijk op.

Hoe kan ik mijn Deventerse dak isoleren?

Er zijn verschillende manieren om je Deventerse dak te isoleren. Ten eerste kun je kiezen voor het aanbrengen van isolatiemateriaal, zoals glaswol of steenwol. Dit materiaal isoleert je dak en houdt de warmte binnen. Daarnaast kun je ook kiezen voor het aanbrengen van een dakisolatieplaat. Deze plaat is gemaakt van een speciale isolatiemateriaal en zorgt ervoor dat je dak goed geïsoleerd is. Als laatste kun je ook kiezen voor het aanbrengen van een dakbedekking. Dit is een speciale laag die je dak beschermt tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat je dak goed geïsoleerd blijft.

Krijg je de juiste Dakdekker in Deventer?

Ja, je kunt de juiste dakdekker in Deventer vinden. Er zijn veel ervaren dakdekkers in de stad die je kunnen helpen met al je dakwerk. Neem contact op met lokale bedrijven en vraag naar hun ervaring en kwaliteit van hun werk. Je kunt ook online reviews lezen om te zien wat anderen over hun ervaringen met de dakdekkers in Deventer zeggen. Zo kun je de juiste dakdekker vinden die je projecten op tijd en met de beste kwaliteit kan afronden.

Wat is nodig voor het onderhoud van Deventer's daken?

Om Deventer's daken goed te onderhouden, is het belangrijk om regelmatig een inspectie uit te voeren. Tijdens deze inspectie kunnen eventuele lekkages, schade of veroudering worden geconstateerd. Daarnaast is het belangrijk om de daken regelmatig schoon te maken en te controleren op losse of beschadigde dakbedekking. Als er schade wordt geconstateerd, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te repareren om verdere schade te voorkomen. Ook is het belangrijk om de dakgoten en afvoerbuizen regelmatig te controleren en te reinigen om verstoppingen te voorkomen.

Deventerse Dakrenovatie: Hoe Begin Je?

Als je van plan bent om je dak in Deventer te renoveren, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Begin met het verzamelen van informatie over de verschillende opties die je hebt. Bepaal wat je precies wilt bereiken met de renovatie en wat je budget is. Vervolgens kun je een lijst maken met de materialen die je nodig hebt en een lijst met de benodigde gereedschappen. Als je deze stappen hebt doorlopen, kun je beginnen met het renoveren van je dak. Zorg ervoor dat je de juiste veiligheidsmaatregelen neemt en dat je de juiste technieken gebruikt. Als je deze stappen volgt, zal je dakrenovatie in Deventer een succes worden.

Welke Dakbedekking is het Beste voor Deventer?

De beste dakbedekking voor Deventer is afhankelijk van verschillende factoren. Als uw dak een hellend dak is, is een bitumen dakbedekking een goede optie. Bitumen is duurzaam, waterdicht en bestand tegen extreme temperaturen. Als uw dak een plat dak is, is een EPDM-dakbedekking een goede optie. EPDM is een synthetisch rubber dat bestand is tegen UV-straling, weersinvloeden en chemische stoffen. Als uw dak een hellend dak is, maar u wilt een meer esthetisch aantrekkelijke oplossing, kunt u kiezen voor een dakbedekking van leisteen of kunststof. Beide materialen zijn duurzaam en bestand tegen extreme temperaturen. U kunt ook kiezen voor een groen dak, dat bestaat uit een laag substra

Wat is de Beste Koop Dakbedekking in Deventer?

De beste dakbedekking voor Deventer is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, het klimaat en de staat van het dak. Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige dakbedekking, dan is EPDM-rubber een goede optie. Het is duurzaam, waterdicht en bestand tegen extreme temperaturen. Daarnaast is het ook relatief goedkoop en eenvoudig te installeren. Als je op zoek bent naar een goedkopere optie, dan is bitumen een goede keuze. Het is goedkoop, duurzaam en eenvoudig te installeren. Het is echter niet zo bestand tegen extreme temperaturen als EPDM-rubber.

Kan er in Deventer een extra laag dakbedekking aangebracht worden?

Ja, er kan in Deventer een extra laag dakbedekking aangebracht worden. Er zijn verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van extra dakbedekking. Het is belangrijk om een bedrijf te kiezen dat ervaring heeft met het aanbrengen van extra dakbedekking in Deventer. Zij kunnen u adviseren over de beste optie voor uw situatie.

Vind snel een dakdekker in de buurt!

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Prijsopgave ontvangen Gratis en vrijblijvend