Google G logo
4,9/5 ★★★★★
Google G logo 4,9/5
De beste Dakdekkers 2024

Dakdekker Den Haag

Bent u op zoek naar een betrouwbare Dakdekker in Den Haag? Wij bieden u de mogelijkheid om tot 4 offertes te vergelijken en zo de beste prijs te vinden voor uw dakdekkerswerkzaamheden. Laat u verrassen door de kwaliteit en de service die wij bieden!

 • Wij hebben altijd een specialist die past bij uw dakklus
 • Onze dakdekkers hebben de oplossing voor uw lekkageproblemen!
 • Uitsluitend de meest ervaren en geverifieerde dakexperts


Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor jouw opdracht? Bij Dakdekkersklus.nl kun je gratis en vrijblijvend offerte aanvragen bij de beste bedrijven in jouw regio.

Contact opnemen

De beste bedrijven in je buurt

Neem contact op met onze dakdekkercentrale en leg uit waar u een dakdekker voor nodig heeft! Of het nou gaat om een lekkage of een complete dakrenovatie. Onze aangesloten dakdekkers weten altijd raad!
Beschrijf je opdracht

Beschrijf je opdracht

Wij luisteren goed naar uw verhaal en sturen zo spoedig mogelijk een dakdekker naar u toe, de dakdekker inspecteert uw dak en stelt u een offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Akkoord op de offerte? Het dakdekkersbedrijf voert de werkzaamheden voor u uit en u heeft weer een goed & stevig dak zonder problemen. Vragen? Wij staan u graag te woord!

Ervaren, betrouwbare dakdekker in Den Haag

Ervaren, betrouwbare dakdekker in Den Haag

Bent u op zoek naar een betrouwbare Dakdekker in de omgeving van Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de beste dakdekkers in de regio Den Haag. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en kunnen uw dak op een professionele manier repareren of vervangen. U kunt bij ons tot 4 offertes aanvragen om de prijzen te vergelijken. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in alle soorten daken en kunnen uw dak snel en efficiënt repareren of vervangen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

 • Dakdekkers waar u op kunt bouwen
 • Dakdekkers die hun kwaliteit en betrouwbaarheid hebben bewezen
 • 100% gratis en zonder enige verplichting

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Den Haag? Wij bieden u de beste service en kwaliteit voor uw dak. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren, te renoveren of te vervangen. Onze diensten zijn betaalbaar en we garanderen een perfecte afwerking. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Dakdekker partners

Dakrenovatie Den Haag door een betrouwbare dakdekker

Dakrenovatie in Den Haag is een veelgevraagde service. Of u nu een kleine of grote renovatie nodig heeft, onze ervaren vakmensen kunnen u helpen bij het verbeteren van uw dak. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder het vervangen van dakbedekking, het repareren van lekkages, het vervangen van dakgoten en het versterken van dakconstructies. Onze professionals gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te renoveren. U kunt er zeker van zijn dat uw dak na de renovatie sterk en duurzaam is. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven.

 • Voor elke dakklus de juiste specialisten, bij ons vindt u ze
 • Geen paniek bij daklekkage: onze specialisten staan voor u klaar!
 • Last van lekkage? Schakel onze ervaren dakdekkers in voor de beste oplossing!

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor dakrenovatie in Den Haag? Wij bieden professionele diensten aan voor het renoveren van uw dak. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een kwalitatief hoogwaardig resultaat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.

Dakdekker diensten

Een overzicht van dakdekker diensten

Dak renovatie

Dak renovatie

Schoorsteen

Schoorsteen

Daklekkage

Daklekkage

Dakisolatie

Dakisolatie

Dakdekker spoed

Dakdekker spoed

Nokvorst

Nokvorst

Vogeloverlast en vogelwering

Vogeloverlast en vogelwering

Dakbedekking

Dakbedekking

Plat dak

Plat dak

Dakonderhoud

Dakonderhoud

Ga voor duurzaamheid en laat uw dak vervangen door een dakdekker in Den Haag

Uw dak laten vervangen in Den Haag? Geen probleem.

Heeft uw dak in Den Haag schade opgelopen? Dan is het tijd om het te vervangen. Bij Dakvervangen.nl kunt u een professionele dakdekker vinden die uw dak in Den Haag kan vervangen. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring met het vervangen van daken in de regio Den Haag. Ze weten precies hoe ze uw dak op de juiste manier moeten vervangen, zodat het langer meegaat. Bovendien gebruiken ze alleen de beste materialen, zodat uw dak sterk en duurzaam is. Neem contact op met Dakvervangen.nl voor meer informatie over het vervangen van uw dak in Den Haag.

 • Onze dakdekkers hebben de oplossing voor uw lekkageproblemen!
 • Altijd een dakdekker beschikbaar in noodsituaties, dag en nacht
 • Hulp bij het vinden van de beste dakdekker voor uw klus

Heb je een dak dat vervangen moet worden in Den Haag? Wacht niet langer en neem contact op met ons voor een professionele dakvervanging. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet. Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Daklekkage in Den Haag

Daklekkage in Den Haag is een veelvoorkomend probleem. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te repareren om schade aan uw woning te voorkomen. Onze ervaren vakmensen kunnen u helpen bij het oplossen van daklekkage in Den Haag. Wij gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak weer waterdicht is. Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over daklekkage in Den Haag.

 • Alleen de allerbeste, meest deskundige bedrijven
 • Vrijblijvend en kosteloos
 • Kostenloos en volledig vrijblijvend

Heb je last van daklekkage in Den Haag? Neem dan contact op met onze experts voor een snelle en betrouwbare oplossing. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren en te beschermen tegen toekomstige schade. Wij bieden een uitstekende service tegen een betaalbare prijs. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Daklekkage dienst in Den Haag

Wat kost een dakdekker in Den Haag per uur?

Dakdekkers rekenen verschillende uurtarieven, afhankelijk van de ervaring van de dakdekker en het type werkzaamheden. Onderhoud kost ongeveer €45,- per uur, reparaties €35,- en het leggen van een compleet nieuw dak €40,- per uur.

Gemiddelde dakdekker prijzen per uur.

Werkzaamheden Gemiddelde uurtarief 2024
Dakreparatie €45,- per uur
Nieuw dak leggen €50,- per uur
Dakonderhoud €55,- per uur
Let op: Dit is een gemiddelde van dakdekkers in Den Haag. Het is mogelijk dat je een ander tarief krijgt (vergelijk daarom ook meerdere offertes)!

Gemiddelde dakdekker prijzen per per m².

Type klus van dakdekkersbedrijf Gemiddelde kosten 2024* Omschrijving werkzaamheden
Dakreparatie hellend of schuin dak €160,- tot €360,- Reparatie werkzaamheden op hellend of schuin dak
Dakreparatie plat dak €285,- Reparatie werkzaamheden op een plat dak
Dakrenovatie op een plat dak €85,- tot €110,- Oude dakbedekking verwijderen en vervangend dakbedekking aanleggen op een plat dak
Dakrenovatie hellend of schuin dak €85,- tot €140,- Oude dakbedekking verwijderen en nieuwe dakbedekking plaatsen op een hellend of schuin dak.
Dakonderhoud (inclusief inspectie) Gratis inspectie en opstellen offerte van dak
Reparatie van uw dak in Den Haag

Uw vertrouwde partner voor dakreparaties in Den Haag

Dakreparatie in Den Haag is een veelvoorkomend probleem. Gelukkig zijn er veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in het repareren van daken. Of het nu gaat om het vervangen van dakpannen, het repareren van lekkages of het vervangen van dakbedekking, er is een bedrijf dat u kan helpen. De meeste bedrijven bieden ook een gratis inspectie aan om te bepalen wat er precies aan uw dak moet gebeuren. Neem contact op met een lokale dakreparatiedienst om uw dak te laten repareren en uw huis weer in topconditie te krijgen.

 • Geen paniek bij daklekkage: onze specialisten staan voor u klaar!
 • Alleen de beste dakdekkers, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied
 • Vergelijken is geld besparen

Heb je problemen met je dak in Den Haag? Neem dan contact op met Dakreparatie voor een snelle en betrouwbare oplossing. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren en te onderhouden. Onze service is 24/7 beschikbaar, dus neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Dakreparatie nodig Den Haag?

Bent u op zoek naar een spoed dakdekker in de omgeving van Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u de beste service en kwaliteit voor uw dak. Onze ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van daken. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te repareren of te vervangen. Onze diensten zijn betaalbaar en we garanderen een snelle service. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze spoed dakdekkerservices in Den Haag.

 • Razendsnelle dakdekkers bij spoedklussen
 • Vergelijk slim, bespaar groots
 • Bij ons betaalt u nooit te veel: eerlijke tarieven en transparante communicatie zijn de standaard bij onze betrouwbare dakdekkers.

Heb je een spoed dakdekker nodig in Den Haag? Wacht niet langer en neem contact op met onze ervaren dakdekkers. Onze professionals staan klaar om uw dak te repareren of te vervangen. Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Laat je dak repareren in Den Haag

Voorkom lekkages en onnodige kosten met dakonderhoud

Laat uw dak onderhouden in Den Haag

Dakonderhoud in Den Haag is een belangrijke taak voor elke eigenaar van een woning. Het is essentieel om het dak in goede staat te houden om schade aan het dak te voorkomen. Er zijn veel bedrijven in Den Haag die gespecialiseerd zijn in dakonderhoud. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder inspecties, reparaties, vervangingen en reiniging. Ze kunnen ook advies geven over de beste materialen en technieken om uw dak in topconditie te houden. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor dakonderhoud in Den Haag, kunt u contact opnemen met een van deze bedrijven. Ze zullen u helpen om uw dak in optimale staat te houden.

 • Geen onnodige kosten bij onze betrouwbare dakdekkers: eerlijke tarieven en transparante communicatie zijn de norm bij ons.
 • U kunt vertrouwen op onze aangesloten dakdekkers: eerlijke prijzen en heldere communicatie zijn bij ons vanzelfsprekend.
 • Korte lijnen met de beste dakdekkers in uw regio

Heeft uw dak in Den Haag onderhoud nodig? Wacht dan niet langer en neem contact op met ons voor professioneel dakonderhoud. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak in topconditie blijft. Wij bieden u een uitstekende service tegen een betaalbare prijs. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Een dakdekker in Den Haag kan u helpen bij het onderhouden en repareren van uw dak. Of u nu een kleine reparatie nodig heeft of een volledige renovatie, een dakdekker in Den Haag kan u helpen. U kunt een offerte aanvragen bij een dakdekker in Den Haag om te zien wat de kosten zijn voor het werk dat u nodig heeft. De dakdekker in Den Haag kan u ook adviseren over de beste materialen en technieken om uw dak te repareren of te renoveren. U kunt ook informatie krijgen over de verschillende soorten daken en de beste manier om ze te onderhouden. Neem contact op met een dakdekker in Den Haag voor meer informatie over dakdekker offertes.

Het vinden van de beste dakdekker voor de klus die je nodig hebt is een belangrijke taak. Er zijn veel dakdekkers in Den Haag, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen. Om de beste dakdekker te vinden, is het belangrijk om te kijken naar hun ervaring, kwaliteit van het werk en de prijs. Kijk ook naar de reviews van andere klanten om te zien wat hun ervaringen zijn. Als je eenmaal een dakdekker hebt gevonden die aan al je eisen voldoet, is het belangrijk om een contract te ondertekenen waarin alle details van de klus worden beschreven. Zo weet je zeker dat je de beste dakdekker hebt gevonden voor de klus die je nodig hebt.

Een daklekkage oplossen is een klus die je het beste aan een professionele dakdekker kunt overlaten. Er zijn verschillende soorten dakbedekking voor een plat dak, zoals bitumen, EPDM en PVC. Voor een schuin of hellend dak zijn er ook verschillende opties, zoals dakpannen, leien, golfplaten en bitumen. Als je een dakdekker met spoed nodig hebt, dan is Dakdekker Den Haag een goede optie. Zij hebben jarenlange ervaring met het oplossen van daklekkages en het aanbrengen van dakbedekking.

Het vervangen van een plat dak is een grote klus. Een dakrenovatie is dan ook een goede optie om uw dak te verbeteren. Bitumen dakbedekking is een goede optie voor een plat dak. Bitumen is een duurzame en waterdichte dakbedekking die uw dak beschermt tegen weersinvloeden. Dakpannen vervangen is ook een optie als uw dakpannen beschadigd zijn. Als u een dakdekker in Den Haag zoekt, kunt u bij Dakdekker Den Haag terecht voor een professionele dakrenovatie. Zij helpen u graag met het vervangen van uw plat dak.

Een dakdekker is een specialist die gespecialiseerd is in het repareren van dakschade. Ze kunnen ook helpen bij het installeren van nieuwe daken. Een dakdekker kan ook helpen bij het besparen op kosten door offertes te vergelijken voor een dak. Dak repareren is een taak die alleen een professionele dakdekker kan uitvoeren. Dakdekker Den Haag is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van daken. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het repareren van daken, het installeren van nieuwe daken en het inspecteren van bestaande daken.

Wat anderen over ons zeggen

Wij begrijpen het, u bent opzoek naar een betrouwbare Dakdekker Den Haag - bij ons zit u hoe dan ook goed. Bekijk wat andere over ons zeggen.

B

Boris van de Pol

★★★★★

Ik had een dakdekkersbedrijf nodig in Den Haag en ben op Dakdekkersklus.nl terechtgekomen. De service is perfect, het bedrijf is snel ter plaatse geweest en het werk is heel goed gedaan. De dakdekker was vriendelijk en zeer professioneel. Echt een geweldige ervaring. Bedankt Dakdekkersklus.nl!

Lees meer
N

Novan Jacobs

★★★★★

Dakdekker in Den Haag is een uitstekende oplossing voor al uw dakgerelateerde behoeften. De kwaliteit van het werk is bijzonder goed, met vandaag de dag professionele resultaten. Ook de prijzen zijn zeer redelijk. Ik zou zeker aan iedereen aanraden om Dakdekker in Den Haag te kiezen.

Lees meer
G

Gijs Kuijpers

★★★★★

Zonder twijfel, Dakdekkers biedt de beste Dakrenovatie in Den Haag! Ze zijn zeer vakkundig en weten precies wat te doen om ervoor te zorgen dat het dak weer als nieuw is. Ze gebruiken goede materialen en de eindresultaten zijn duurzaam en zeer tevredenstellend. Een absolute aanrader!

Lees meer
A

Aiden van Beek

★★★★★

Voor mijn dak vervangen in Den Haag heb ik Dakrenovatie gebruikt. Ze hebben mij de beste service geleverd. Ze hebben mijn dak snel en grondig vervangen. De mensen die op mijn dak hebben gewerkt hebben goed werk verricht en de kosten waren betaalbaar. Ik zou zeker Dakrenovatie aanbevelen voor een dakvervanging.

Lees meer
B

Boris van de Pol

★★★★★

Dakvervangen is een uitstekende keuze als het gaat om daklekkage in Den Haag. Ze staan bekend om hun snelle en efficiënte service, en weten precies wat ze doen. Tevens ben je goed verzekerd van een eerlijke prijs. Gebruik Dakvervangen en je bent verzekerd van een oplossing voor daklekkage.

Lees meer
B

Benjamin van der Heijden

★★★★★

Daklekkage heeft mij uitstekend geholpen met mijn dakreparatie in Den Haag. Ze waren vriendelijk, enthousiast en professioneel, en waren in staat om mijn problemen op een snelle en aantrekkelijke prijsopgave te oplossen. Ik ben erg blij met de eindresultaten!

Lees meer

Veelgestelde vragen

Hoe Kies Je De Juiste Dakdekker in Den Haag?

Als je op zoek bent naar een goede dakdekker in Den Haag, is het belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de ervaring en kwalificaties van de dakdekker. Kijk of de dakdekker gecertificeerd is en of hij of zij ervaring heeft met het type dak dat je hebt. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de reputatie van de dakdekker. Kijk of er goede recensies zijn over de dakdekker en of er klanten zijn die tevreden zijn met het werk dat de dakdekker heeft gedaan. Als laatste is het ook belangrijk om te kijken naar de prijs. Kijk of de dakdekker een redelijke prijs v

Hoe lang duurt het dakdekken in Den Haag?

Het hangt af van de grootte van het dak en de complexiteit van het dakdekken. In het algemeen duurt het dakdekken in Den Haag ongeveer twee tot vier weken, afhankelijk van de omstandigheden.

Dakdekkers in Den Haag: Veiligheid en Brandveiligheid?

Als u op zoek bent naar een dakdekker in Den Haag, is het belangrijk om te weten dat uw dakdekker de veiligheid en brandveiligheid van uw dak in acht neemt. Een goede dakdekker zal de juiste materialen gebruiken en de juiste technieken toepassen om ervoor te zorgen dat uw dak veilig en brandveilig is. Bovendien zal een goede dakdekker ook de juiste vergunningen hebben om te werken aan uw dak. Als u een dakdekker in Den Haag zoekt, is het daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat u een betrouwbare en ervaren dakdekker kiest die de veiligheid en brandveiligheid van uw dak serieus neemt.

Hoe Isoleer Ik Mijn Dak in Den Haag?

Als je je dak in Den Haag wilt isoleren, zijn er verschillende opties. Ten eerste kun je kiezen voor dakisolatie. Dit is een materiaal dat je tussen de dakspanten plaatst om warmteverlies te voorkomen. Er zijn verschillende soorten dakisolatie, zoals glaswol, steenwol, polystyreen en vezelplaten. Kies de beste optie voor jouw situatie. Ten tweede kun je kiezen voor een dakbedekking. Er zijn verschillende soorten dakbedekking, zoals bitumen, rubber, EPDM en vezelcement. Kies de beste optie voor jouw situatie. Ten derde kun je kiezen voor een dakcoating. Dit is een waterdichte coating die je op je dak aanbrengt om lekkage te voorkomen. Er zijn versch

Wat te overwegen bij het aanvragen van een Dakdekker in Den Haag?

Als je een dakdekker in Den Haag nodig hebt, is het belangrijk om een aantal dingen in overweging te nemen. Ten eerste is het belangrijk om te controleren of de dakdekker gecertificeerd is en of hij of zij de juiste vergunningen heeft. Verder is het belangrijk om te controleren of de dakdekker ervaring heeft met het type dak dat je hebt. Ook is het belangrijk om te controleren of de dakdekker een goede reputatie heeft en of hij of zij goede referenties heeft. Ten slotte is het belangrijk om te controleren of de dakdekker een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Wat is er nodig voor Dakonderhoud in Den Haag?

Om dakonderhoud in Den Haag uit te voeren, heb je een aantal verschillende dingen nodig. Ten eerste heb je een goede ladder nodig om op het dak te komen. Daarnaast heb je ook een goede verlichting nodig om te zien wat je aan het doen bent. Verder heb je ook een goede schoonmaakset nodig om het dak schoon te maken. Tenslotte heb je ook een goede lijm of kit nodig om eventuele lekkages te repareren. Als je al deze dingen hebt, ben je klaar om dakonderhoud in Den Haag uit te voeren.

Hoe Renoveer Ik Mijn Dak in Den Haag?

Als je je dak in Den Haag wilt renoveren, is het belangrijk om eerst een goede voorbereiding te doen. Begin met het verzamelen van informatie over de staat van je dak en de materialen die je nodig hebt. Neem contact op met een lokale dakdekker om advies te krijgen over de beste manier om je dak te renoveren. Als je de juiste materialen hebt, kun je beginnen met het verwijderen van het oude dakbedekkingsmateriaal. Vervolgens kun je de onderliggende structuur inspecteren en eventuele reparaties uitvoeren. Als je klaar bent met het inspecteren en repareren, kun je beginnen met het aanbrengen van het nieuwe dakbedekkingsmateriaal. Vergeet niet om de juiste lijm en bevestigingsmiddelen te gebruiken

Welke Dakbedekking is het Beste voor Den Haag?

Het beste dakbedekking voor Den Haag is afhankelijk van verschillende factoren. Als je op zoek bent naar een duurzame oplossing, dan is een dakbedekking van kunststof of bitumen een goede optie. Deze materialen zijn bestand tegen weersinvloeden en hebben een lange levensduur. Als je op zoek bent naar een goedkopere oplossing, dan is een dakbedekking van asfalt of leisteen een goede optie. Deze materialen zijn goedkoper, maar hebben een kortere levensduur. Als je op zoek bent naar een esthetisch aantrekkelijke oplossing, dan is een dakbedekking van koper of zink een goede optie. Deze materialen zijn duurder, maar hebben een lange levensduur en zijn esthetisch aantrekkel

Welke Dakbedekking is het Goedkoopst in Den Haag?

Het goedkoopste type dakbedekking in Den Haag is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het dak, de kwaliteit van de materialen en de kosten van de installatie. Als je op zoek bent naar een goedkope optie, dan is bitumen dakbedekking een goede keuze. Bitumen is een goedkope, duurzame en waterdichte dakbedekking die gemakkelijk te installeren is. Het is ook bestand tegen extreme temperaturen en UV-straling. Een andere optie is EPDM-dakbedekking, wat ook een goedkope optie is. EPDM is een synthetisch rubber dat bestand is tegen extreme temperaturen en UV-straling. Het is ook waterdicht en duurzaam.

Is het mogelijk om een nieuwe laag te plaatsen over mijn dakbedekking in Den Haag?

Ja, het is mogelijk om een nieuwe laag te plaatsen over je dakbedekking in Den Haag. Er zijn verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van nieuwe lagen over bestaande dakbedekking. Het is belangrijk om een bedrijf te kiezen dat ervaring heeft met het plaatsen van dakbedekking in Den Haag, zodat je zeker weet dat je een goede kwaliteit krijgt.

Vind snel een dakdekker in de buurt!

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Prijsopgave ontvangen Gratis en vrijblijvend