Google G logo
4,9/5 ★★★★★
Google G logo 4,9/5
De beste Dakdekkers 2024

Dakdekker Breda

Ben je op zoek naar een betrouwbare Dakdekker in Breda? Vergelijk tot 4 offertes en vind de beste prijs voor jouw project. Wij helpen je bij het vinden van de juiste Dakdekker in jouw omgeving.

 • Altijd een geschikte dakdekker in uw regio
 • Onze deskundige dakdekkers bieden altijd eerlijke tarieven en openheid in communicatie. Dat vinden wij belangrijk.
 • Oprecht en onafhankelijk advies, gebaseerd op uw behoeften


Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor jouw opdracht? Bij Dakdekkersklus.nl kun je gratis en vrijblijvend offerte aanvragen bij de beste bedrijven in jouw regio.

Contact opnemen

De beste bedrijven in je buurt

Neem contact op met onze dakdekkercentrale en leg uit waar u een dakdekker voor nodig heeft! Of het nou gaat om een lekkage of een complete dakrenovatie. Onze aangesloten dakdekkers weten altijd raad!
Beschrijf je opdracht

Beschrijf je opdracht

Wij luisteren goed naar uw verhaal en sturen zo spoedig mogelijk een dakdekker naar u toe, de dakdekker inspecteert uw dak en stelt u een offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Akkoord op de offerte? Het dakdekkersbedrijf voert de werkzaamheden voor u uit en u heeft weer een goed & stevig dak zonder problemen. Vragen? Wij staan u graag te woord!

Ervaren, betrouwbare dakdekker in Breda

Dakdekker in de buurt van Breda

Bent u op zoek naar een Dakdekker in de omgeving van Breda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de beste dakdekkers in de regio Breda. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en kunnen uw dak op een professionele manier repareren of vervangen. U kunt bij ons tot 4 offertes aanvragen om de prijzen te vergelijken. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in alle soorten dakwerk, van platte daken tot schuine daken. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven.

 • De betrouwbaarste dakdekkers van Nederland
 • Geen geld te veel betalen? Vergelijk dan eerst!
 • Exclusief deskundige bedrijven in ons netwerk

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in de regio Breda? Kies dan voor de diensten van onze ervaren dakdekkers. Wij bieden u kwaliteit en service tegen een betaalbare prijs. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en kunnen uw dak op een professionele manier repareren of vervangen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw dak in goede handen achter.

Dakdekker partners

Renovatiebeurt voor uw dak in Breda

Dakrenovatie in Breda is een veelgevraagde service. Of u nu een oud dak wilt vervangen of een nieuw dak wilt laten aanleggen, een professionele dakrenovatie is de beste optie. Onze ervaren vakmensen hebben de kennis en ervaring om uw dak te renoveren met de beste materialen en technieken. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te renoveren, zodat uw dak er jarenlang mooi uitziet. We bieden ook een garantie op onze werkzaamheden, zodat u zeker bent van een goed resultaat. Neem contact met ons op voor meer informatie over dakrenovatie in Breda.

 • Besparen begint bij vergelijken
 • Geen verborgen kosten, eerlijke tarieven en open communicatie met onze geverifieerde dakdekkers.
 • Daklekkage is verleden tijd met de expertise van onze aangesloten dakdekkers!

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen met dakrenovatie in Breda? Kies dan voor ons! Wij bieden professionele diensten aan voor een betaalbare prijs. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat je dak er weer als nieuw uitziet. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de voordelen van onze diensten!

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.

Dakdekker diensten

Een overzicht van dakdekker diensten

Dak renovatie

Dak renovatie

Schoorsteen

Schoorsteen

Daklekkage

Daklekkage

Dakisolatie

Dakisolatie

Dakdekker spoed

Dakdekker spoed

Nokvorst

Nokvorst

Vogeloverlast en vogelwering

Vogeloverlast en vogelwering

Dakbedekking

Dakbedekking

Plat dak

Plat dak

Dakonderhoud

Dakonderhoud

Ga voor duurzaamheid en laat uw dak vervangen door een dakdekker in Breda

Dakdekker Breda voor een duurzaam en vervangen dak

Heeft uw dak in Breda schade opgelopen of is het aan vervanging toe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden professionele dakvervanging aan in Breda en omgeving. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te vervangen. U kunt er zeker van zijn dat uw dak er jarenlang tegen kan. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven. Wij helpen u graag bij het vervangen van uw dak in Breda.

 • Vakkundige en vertrouwde dakdekkers, gegarandeerd
 • Alleen de meest deskundige bedrijven in ons netwerk
 • Wij werken alleen met de meest betrouwbare dakdekkers

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw dak in Breda kan vervangen? Wij bieden u de beste service en kwaliteit. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak veilig en betrouwbaar wordt vervangen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw dak vervangen door de beste professionals!

Daklekkage? Bel de dakdekker in Breda

Daklekkage in Breda is een veelvoorkomend probleem. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk op te lossen, omdat het schade kan veroorzaken aan uw huis. Gelukkig zijn er veel bedrijven in Breda die gespecialiseerd zijn in het repareren van daklekkage. Ze kunnen u helpen bij het identificeren van de oorzaak van de lekkage en het repareren ervan. Ze kunnen ook advies geven over hoe u de lekkage in de toekomst kunt voorkomen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare daklekkage-expert in Breda, neem dan contact op met een van deze bedrijven. Ze zullen u helpen om uw daklekkageprobleem op te lossen.

 • Wij vinden voor u de meest geschikte dakdekker voor uw project
 • Wij werken alleen met deskundige bedrijven
 • U kunt vertrouwen op onze aangesloten dakdekkers: eerlijke prijzen en heldere communicatie zijn bij ons vanzelfsprekend.

Heb je last van daklekkage in Breda? Neem dan contact op met onze experts voor een snelle en betrouwbare oplossing. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren en te beschermen tegen toekomstige schade. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voorkom schade met daklekkage reparatie in Breda

Wat kost een dakdekker in Breda per uur?

Dakdekkers rekenen verschillende uurtarieven, afhankelijk van de ervaring van de dakdekker en het type werkzaamheden. Onderhoud kost ongeveer €45,- per uur, reparaties €35,- en het leggen van een compleet nieuw dak €40,- per uur.

Gemiddelde dakdekker prijzen per uur.

Werkzaamheden Gemiddelde uurtarief 2024
Dakreparatie €45,- per uur
Nieuw dak leggen €50,- per uur
Dakonderhoud €55,- per uur
Let op: Dit is een gemiddelde van dakdekkers in Breda. Het is mogelijk dat je een ander tarief krijgt (vergelijk daarom ook meerdere offertes)!

Gemiddelde dakdekker prijzen per per m².

Type klus van dakdekkersbedrijf Gemiddelde kosten 2024* Omschrijving werkzaamheden
Dakreparatie hellend of schuin dak €160,- tot €360,- Reparatie werkzaamheden op hellend of schuin dak
Dakreparatie plat dak €285,- Reparatie werkzaamheden op een plat dak
Dakrenovatie op een plat dak €85,- tot €110,- Oude dakbedekking verwijderen en vervangend dakbedekking aanleggen op een plat dak
Dakrenovatie hellend of schuin dak €85,- tot €140,- Oude dakbedekking verwijderen en nieuwe dakbedekking plaatsen op een hellend of schuin dak.
Dakonderhoud (inclusief inspectie) Gratis inspectie en opstellen offerte van dak
Dakreparateur voor een goede dakreparatie

Dak laten repareren in Breda

Dakreparatie in Breda is een veelvoorkomend probleem. Het is belangrijk om een ​​ervaren en betrouwbare dakdekker te vinden die uw dak kan repareren. Bij Dakreparatie Breda kunt u rekenen op een professionele service en kwaliteit. Onze ervaren dakdekkers hebben jarenlange ervaring met het repareren van daken in de regio Breda. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te repareren. Onze diensten omvatten onder meer het vervangen van dakbedekking, het repareren van lekkages, het vervangen van dakgoten en het versterken van dakconstructies. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dakreparatiediensten in Breda.

 • Wij hebben altijd een specialist die past bij uw dakklus
 • Vrijblijvend en geheel gratis
 • Onze dakdekkers hebben de oplossing voor uw lekkageproblemen!

Heb je problemen met je dak in Breda? Laat dan Dakreparatie Breda je helpen! Onze professionele dakdekkers bieden kwaliteitsdiensten aan tegen betaalbare prijzen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat je dak weer als nieuw stralen!

Professionele dakreparatie in en rondom Breda

Bent u op zoek naar een spoed dakdekker in de omgeving van Breda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreide dienstverlening aan voor al uw dakwerkzaamheden. Onze ervaren dakdekkers staan klaar om uw dak te repareren, te renoveren of te vervangen. Onze diensten omvatten onder meer het vervangen van dakpannen, het repareren van lekkages, het aanbrengen van isolatie en het aanbrengen van dakbedekking. Wij garanderen een snelle en efficiënte service, zodat uw dak weer in topconditie is. Neem vandaag nog contact met ons op voor een spoed dakdekker in Breda.

 • Dakdekkers die hun vak verstaan én betrouwbaar zijn
 • Kostenloos en volledig vrijblijvend
 • Een spoedgeval? Wij bieden 24/7 ondersteuning

Heb je een spoed dakdekker nodig in Breda? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze ervaren dakdekkers. Onze professionals staan klaar om uw dak te repareren of te vervangen. Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Laat je dak repareren in Breda

Een stevig dak behoud je met dakonderhoud

Laat uw dak onderhouden in Breda

Dakonderhoud in Breda is een belangrijke taak voor elke eigenaar van een woning. Het is essentieel om het dak in goede staat te houden om schade aan het dak te voorkomen. Bij Dakonderhoud Breda kunt u terecht voor een grondige inspectie van uw dak. Onze ervaren vakmensen kunnen uw dak inspecteren op lekkages, schimmel, veroudering en andere problemen. We kunnen ook reparaties uitvoeren en uw dak beschermen tegen toekomstige schade. Onze service is betrouwbaar, betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dakonderhoudsdiensten in Breda.

 • Alleen de meest deskundige bedrijven in ons netwerk
 • Specialistische dakdekkers voor al uw dakwerkzaamheden
 • Vergelijken loont!

Heeft uw dak in Breda onderhoud nodig? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze experts voor professioneel dakonderhoud. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw dak in topconditie blijft en uw woning optimaal beschermd is tegen weersinvloeden. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Dakdekker Breda is een professionele dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van kwaliteitsdiensten. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het repareren en vervangen van daken, het installeren van dakgoten en het aanbrengen van dakbedekking. Ze bieden ook inspecties en onderhoudsdiensten aan. Als u op zoek bent naar een betrouwbare dakdekker in Breda, dan is Dakdekker Breda de juiste keuze. Ze bieden klanten een gratis offerte aan, waarmee u een goed beeld krijgt van de kosten en de kwaliteit van de diensten die ze aanbieden. Neem contact op met Dakdekker Breda voor meer informatie over hun diensten en om een offerte aan te vragen.

Het vinden van de beste dakdekker voor de klus die je nodig hebt is een belangrijke taak. Je wilt een dakdekker die je klus goed en veilig kan uitvoeren. Als je op zoek bent naar een dakdekker in Breda, is het belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden. Kijk eerst naar de ervaring van de dakdekker. Kijk ook naar de kwaliteit van de materialen die de dakdekker gebruikt. Vergelijk ook de prijzen van verschillende dakdekkers. Als je deze stappen volgt, kun je de beste dakdekker voor je klus vinden.

Daklekkage oplossen door een dakdekker is de beste oplossing. Een dakdekker kan verschillende soorten dakbedekkingen aanbrengen, afhankelijk van het type dak. Voor een plat dak is een bitumen dakbedekking de meest geschikte oplossing. Voor een schuin of hellend dak is een dakbedekking met pannen of dakpannen de beste optie. Als je een dakdekker met spoed nodig hebt, dan is Dakdekker Breda de beste keuze. Zij hebben jarenlange ervaring en kunnen je helpen met het oplossen van je daklekkage.

Een plat dak vervangen of renoveren is een grote klus. Het is belangrijk om een ervaren dakdekker in te schakelen. Dakdekker Breda is gespecialiseerd in dakrenovatie en heeft veel ervaring met het vervangen van platte daken. Zij gebruiken bitumen dakbedekking en kunnen ook dakpannen vervangen. Met hun jarenlange ervaring en kwaliteitsservice kunnen zij uw dakrenovatieprojecten met succes afronden. Neem contact op met Dakdekker Breda voor meer informatie over het vervangen van uw platte dak.

Een dakdekker is een specialist die gespecialiseerd is in het repareren van dakschade. Ze kunnen ook helpen bij het installeren van nieuwe daken, het vervangen van oude daken en het onderhouden van bestaande daken. Door offertes te vergelijken kunnen klanten geld besparen op de kosten van een dak. Dak repareren is een taak die alleen een professionele dakdekker kan uitvoeren. Dakdekker Breda is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van daken. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het repareren van daken, het installeren van nieuwe daken en het onderhouden van bestaande daken.

Wat anderen over ons zeggen

Wij begrijpen het, u bent opzoek naar een betrouwbare Dakdekker Breda - bij ons zit u hoe dan ook goed. Bekijk wat andere over ons zeggen.

E

E. Jongeling

★★★★★

Dakdekkersklus.nl is een geweldige optie voor bourgondisch Breda omdat zij de beste dakdekkerdiensten in de regio aanbieden. Flexibele, betrouwbare en betaalbare diensten die het leven van veel mensen veel gemakkelijker maakt. Zij werken hard en verdienen het beste wat er is. De service is vriendelijk, reactief en betrouwbaar. Ik beveel deze aanbieder aan al mijn vrienden en familie aan als het gaat om dakdekkers in Breda.

Lees meer
H

Hidde van Dongen

★★★★★

Dakdekker in Breda is een fantastisch bedrijf voor een betrouwbare en duurzame dienstverlening. Kwaliiteit is van het grootste belang en dat is wat ik ervaar. De lijnen zijn kort, wat zorgt voor een optimaal resultaat. Ik beveel Dakdekker in Breda zeker aan!

Lees meer
D

Damian de Ruiter

★★★★★

Dakdekker in Breda heeft het vakmanschap en de vaardigheid om onze dakrenovatiecomfortabel en vlekkeloos te laten verlopen. Het team is zeer professioneel en de resultaten zijn steeds zichtbaar. Als klant ben je volledig tevreden met hun werk, wat ze beloofden, werd waargemaakt. Ze onderscheiden zich door een uitstekende kwaliteit en top-klassen klantenservice.

Lees meer
M

Mats Peters

★★★★★

Via Dakrenovatie heb ik mijn volledige dak in Breda laten vervangen. De service was geweldig en alles werd volgens plan opgeleverd. Ik ben ontzettend tevreden over de resultaten en ben blij dat ik de juiste keuze heb gemaakt door Dakrenovatie in te schakelen. U kunt uw dak projecten meteen aanpakken.

Lees meer
D

Daan Bos

★★★★★

Succesvol daklekkage in Breda vastgesteld en verholpen door Dakvervangen. Zij zijn professioneel, doen hun werk goed en zijn betaalbaar. Daarnaast geven zij advies en tips aangaande kleine dakreparaties. Kortom, een goede keuze voor degene die op zoek is naar een betrouwbare aannemer.

Lees meer
L

Lavezzi van de Berg

★★★★★

Daklekkage uit Breda is uitstekend in Dakreparatie. De klusverrichting is vakkundig, de materiaalkeuze uitstekend en de service scherp geprijsd. Ik was blij met het professionele doe-het-zelf advies dat ik kreeg, precies wat ik nodig had. Daarnaast gaf de Monteur gevraagd en ongevraagd advies over het ontmossen van mijn dak. Echt professioneel!

Lees meer

Veelgestelde vragen

Welke Kwaliteiten Moet Een Dakdekker in Breda Hebben?

Een goede dakdekker in Breda moet een aantal kwaliteiten hebben om goed te kunnen werken. Ten eerste moet de dakdekker een goede kennis hebben van de lokale wet- en regelgeving. Zo moet hij bijvoorbeeld weten welke materialen hij mag gebruiken en welke veiligheidsmaatregelen hij moet nemen. Daarnaast moet de dakdekker ook een goede technische kennis hebben van dakbedekkingen en het installeren ervan. Hij moet ook goed kunnen werken met verschillende materialen, zoals bitumen, leisteen, asfalt en kunststof. Verder moet de dakdekker ook goed kunnen communiceren met klanten en andere betrokkenen. Hij moet in staat zijn om duidelijk te communiceren wat hij doet en wat de

Hoe lang duurt het dakdekken in Breda?

Het hangt af van de grootte van het dak en de complexiteit van het dakdekken. In het algemeen duurt het dakdekken in Breda ongeveer twee tot vier weken, afhankelijk van de omstandigheden.

Bredase Dakdekkers: Veiligheid en Brandveiligheid?

Bij Bredase Dakdekkers staan veiligheid en brandveiligheid hoog in het vaandel. Onze dakdekkers zijn gecertificeerd en hebben de juiste kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat uw dak veilig en brandveilig is. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid preventief onderhoudsprogramma om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft. Als u vragen heeft over veiligheid en brandveiligheid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoe kan ik mijn dak isoleren in Breda?

Als je je dak in Breda wilt isoleren, zijn er verschillende opties. Ten eerste kun je kiezen voor dakisolatie met glaswol. Glaswol is een goede optie omdat het een goede warmte-isolator is en het is ook relatief goedkoop. Daarnaast kun je ook kiezen voor dakisolatie met PUR-schuim. Dit is een duurzame optie omdat het een goede warmte-isolator is en het is ook relatief duurzaam. Als je een meer milieuvriendelijke optie wilt, kun je ook kiezen voor dakisolatie met vezelplaten. Dit is een goede optie omdat het een goede warmte-isolator is en het is ook relatief milieuvriendelijk. Als je meer informatie wilt over de verschillende opties voor dakisolat

Krijg je de juiste Dakdekker in Breda?

Ja, je krijgt de juiste dakdekker in Breda. Er zijn veel ervaren dakdekkers in de stad die je kunnen helpen met al je dakwerk. Neem contact op met een aantal bedrijven en vraag naar hun ervaring en referenties. Zo kun je er zeker van zijn dat je de juiste dakdekker krijgt voor je project.

Wat is nodig voor dakonderhoud in Breda?

Om dakonderhoud in Breda uit te voeren, heb je een aantal dingen nodig. Ten eerste heb je een goede ladder nodig om op het dak te komen. Daarnaast is het belangrijk om de juiste materialen te hebben, zoals dakbedekking, lijm, schroeven en andere benodigdheden. Ook is het belangrijk om de juiste kennis en ervaring te hebben om het dakonderhoud goed uit te voeren. Als je geen ervaring hebt met dakonderhoud, is het aan te raden om een professionele dakdekker in te schakelen.

Hoe Renoveer Ik Mijn Dak in Breda?

Als je je dak in Breda wilt renoveren, is het belangrijk om eerst een goede voorbereiding te doen. Begin met het verzamelen van informatie over de verschillende materialen die je kunt gebruiken en de verschillende opties die je hebt. Neem ook contact op met een lokale dakdekker om advies te krijgen over de beste manier om je dak te renoveren. Als je de juiste materialen hebt gekozen, kun je beginnen met het verwijderen van het oude dak. Zorg ervoor dat je alle oude materialen goed verwijdert en dat je de onderliggende structuur inspecteert. Als er schade is, moet je deze repareren voordat je verder gaat. Vervolgens kun je de nieuwe materialen aanbrengen en het dak afwerken. Vergeet niet om de juiste l

Welke Dakbedekking is het Beste voor Breda?

Het beste dakbedekking voor Breda is afhankelijk van verschillende factoren. Als je op zoek bent naar een duurzame oplossing, dan is een metalen dakbedekking een goede optie. Metalen daken zijn sterk, duurzaam en kunnen tegen extreme weersomstandigheden. Ze zijn ook relatief eenvoudig te onderhouden. Als je op zoek bent naar een goedkopere optie, dan is een bitumen dakbedekking een goede keuze. Bitumen daken zijn goedkoop, duurzaam en relatief eenvoudig te installeren. Als je op zoek bent naar een esthetisch aantrekkelijke oplossing, dan is een dakbedekking van kunststof een goede optie. Kunststof daken zijn sterk, duurzaam en kunnen in verschillende kleuren en stijlen word

Welke Dakbedekking is het Goedkoopst in Breda?

Het goedkoopste dakbedekkingsmateriaal in Breda is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het dak, de kwaliteit van het materiaal en de kosten van de installatie. Als je op zoek bent naar een goedkoop dakbedekkingsmateriaal, dan is bitumen een goede optie. Bitumen is een goedkoop materiaal dat gemakkelijk te installeren is en een lange levensduur heeft. Het is ook bestand tegen weersinvloeden en heeft een goede isolatiewaarde. Daarnaast is het ook een milieuvriendelijk materiaal. Als je op zoek bent naar een goedkopere optie, dan kun je ook kiezen voor dakpannen. Dakpannen zijn goedkoper dan bitumen, maar hebben een kortere levensduur.

Kan er in Breda een extra laag dakbedekking aangebracht worden?

Ja, er kan in Breda een extra laag dakbedekking aangebracht worden. Er zijn verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van extra dakbedekking. Ze kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste materialen en het aanbrengen van de extra laag dakbedekking. Het is belangrijk om een bedrijf te kiezen dat ervaring heeft met het aanbrengen van extra dakbedekking in Breda, zodat u er zeker van bent dat het werk goed wordt gedaan.

Vind snel een dakdekker in de buurt!

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Prijsopgave ontvangen Gratis en vrijblijvend