Google G logo
4,9/5 ★★★★★
Google G logo 4,9/5
De beste Dakdekkers 2024

Dakdekker Apeldoorn

Bent u op zoek naar een betrouwbare Dakdekker in Apeldoorn? Wij bieden u de beste prijsvergelijkingen voor Dakdekkers in uw omgeving. Vraag tot 4 offertes aan en vergelijk de prijzen om de beste deal te vinden.

 • Lokale dakdekkers met verstand van zaken
 • De beste dakdekkers, afgestemd op uw specifieke klus
 • 100% gratis en zonder enige verplichting


Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor jouw opdracht? Bij Dakdekkersklus.nl kun je gratis en vrijblijvend offerte aanvragen bij de beste bedrijven in jouw regio.

Contact opnemen

De beste bedrijven in je buurt

Neem contact op met onze dakdekkercentrale en leg uit waar u een dakdekker voor nodig heeft! Of het nou gaat om een lekkage of een complete dakrenovatie. Onze aangesloten dakdekkers weten altijd raad!
Beschrijf je opdracht

Beschrijf je opdracht

Wij luisteren goed naar uw verhaal en sturen zo spoedig mogelijk een dakdekker naar u toe, de dakdekker inspecteert uw dak en stelt u een offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Akkoord op de offerte? Het dakdekkersbedrijf voert de werkzaamheden voor u uit en u heeft weer een goed & stevig dak zonder problemen. Vragen? Wij staan u graag te woord!

Professionele dakdekker in Apeldoorn

Dakdekker in de regio Apeldoorn

Bent u op zoek naar een Dakdekker in Apeldoorn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de beste dakdekkers in de regio Apeldoorn. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en kunnen uw dak op een professionele manier repareren of vervangen. U kunt bij ons tot 4 offertes aanvragen om de prijzen te vergelijken. Onze dakdekkers gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te repareren of vervangen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dakdekkers in Apeldoorn.

 • Geen onnodige kosten bij onze betrouwbare dakdekkers: eerlijke tarieven en transparante communicatie zijn de norm bij ons.
 • Bij ons betaalt u nooit te veel: eerlijke tarieven en transparante communicatie zijn de standaard bij onze betrouwbare dakdekkers.
 • Dakdekkers die hun kwaliteit en betrouwbaarheid hebben bewezen

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Apeldoorn? Wij bieden u de beste service en kwaliteit voor uw dak. Onze ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren, renoveren en vervangen van daken. Onze diensten zijn betaalbaar en we garanderen een perfecte afwerking. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw dak in goede handen!

Dakdekker partners

Uw dak laten renoveren in Apeldoorn?

Dakrenovatie in Apeldoorn is een veelgevraagde service. Of het nu gaat om het vervangen van dakpannen, het vervangen van dakbedekking of het repareren van lekkages, een professionele dakrenovatie is de beste manier om uw dak te beschermen tegen de elementen. Onze ervaren vakmensen hebben de kennis en ervaring om uw dak te renoveren met de beste materialen en technieken. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te renoveren, zodat uw dak er jarenlang als nieuw uitziet. Neem contact met ons op voor meer informatie over dakrenovatie in Apeldoorn.

 • Vergelijken is geld besparen
 • Onze dakdekkers hebben de oplossing voor uw lekkageproblemen!
 • Onze dakdekkers komen uit uw eigen vertrouwde omgeving

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen met dakrenovatie in Apeldoorn? Kies dan voor onze professionele diensten! Wij bieden kwaliteit en betrouwbaarheid tegen een betaalbare prijs. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de voordelen van onze diensten!

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.

Dakdekker diensten

Een overzicht van dakdekker diensten

Dak renovatie

Dak renovatie

Schoorsteen

Schoorsteen

Daklekkage

Daklekkage

Dakisolatie

Dakisolatie

Dakdekker spoed

Dakdekker spoed

Nokvorst

Nokvorst

Vogeloverlast en vogelwering

Vogeloverlast en vogelwering

Dakbedekking

Dakbedekking

Plat dak

Plat dak

Dakonderhoud

Dakonderhoud

Dakdekker Apeldoorn voor een duurzaam en vervangen dak

Dakdekker Apeldoorn voor een duurzaam en vervangen dak

Het vervangen van een dak is een belangrijke taak die uitgevoerd moet worden om uw huis in Apeldoorn te beschermen. Het is belangrijk om een ​​ervaren dakdekker in te schakelen om ervoor te zorgen dat het dak op de juiste manier wordt vervangen. Een goede dakdekker zal u helpen bij het kiezen van de juiste materialen en technieken om uw dak te vervangen. Ze zullen ook de juiste technieken gebruiken om ervoor te zorgen dat het dak sterk en duurzaam is. Als u op zoek bent naar een ervaren dakdekker in Apeldoorn om uw dak te vervangen, kunt u contact opnemen met een lokale dakdekkersbedrijf. Ze zullen u helpen bij het kiezen van de

 • Dakdekkers die hun vak verstaan én betrouwbaar zijn
 • 100% onafhankelijk en betrouwbaar advies
 • Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent: duidelijke prijzen en heldere afspraken met de beste dakdekkers uit uw regio.

Heb je een dak dat vervangen moet worden in Apeldoorn? Wij bieden professionele dakvervanging aan met de beste materialen en service. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en laat uw dak vervangen door de beste in Apeldoorn!

Lekkage aan uw dak? Wij lossen het op

Daklekkage in Apeldoorn is een veelvoorkomend probleem. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk op te lossen, omdat het schade kan veroorzaken aan uw huis en meubels. Gelukkig zijn er veel bedrijven in Apeldoorn die gespecialiseerd zijn in het repareren van daklekkage. Ze kunnen u helpen bij het identificeren van de oorzaak van de lekkage en het repareren ervan. Ze gebruiken hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak weer waterdicht is. Neem contact op met een van deze bedrijven om uw daklekkage in Apeldoorn op te lossen.

 • Geen onaangename verrassingen bij de factuur: transparante communicatie en eerlijke prijzen bij onze vakkundige dakdekkers.
 • Besparen begint bij vergelijken
 • Korte lijnen met de beste dakdekkers in uw regio

Heb je last van daklekkage in Apeldoorn? Neem dan contact op met onze experts voor een snelle en betrouwbare oplossing. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren en te beschermen tegen toekomstige schade. Wij bieden een uitstekende service tegen een betaalbare prijs. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Dakdekkers voor daklekkage in Apeldoorn

Wat kost een dakdekker in Apeldoorn per uur?

Dakdekkers rekenen verschillende uurtarieven, afhankelijk van de ervaring van de dakdekker en het type werkzaamheden. Onderhoud kost ongeveer €45,- per uur, reparaties €35,- en het leggen van een compleet nieuw dak €40,- per uur.

Gemiddelde dakdekker prijzen per uur.

Werkzaamheden Gemiddelde uurtarief 2024
Dakreparatie €45,- per uur
Nieuw dak leggen €50,- per uur
Dakonderhoud €55,- per uur
Let op: Dit is een gemiddelde van dakdekkers in Apeldoorn. Het is mogelijk dat je een ander tarief krijgt (vergelijk daarom ook meerdere offertes)!

Gemiddelde dakdekker prijzen per per m².

Type klus van dakdekkersbedrijf Gemiddelde kosten 2024* Omschrijving werkzaamheden
Dakreparatie hellend of schuin dak €160,- tot €360,- Reparatie werkzaamheden op hellend of schuin dak
Dakreparatie plat dak €285,- Reparatie werkzaamheden op een plat dak
Dakrenovatie op een plat dak €85,- tot €110,- Oude dakbedekking verwijderen en vervangend dakbedekking aanleggen op een plat dak
Dakrenovatie hellend of schuin dak €85,- tot €140,- Oude dakbedekking verwijderen en nieuwe dakbedekking plaatsen op een hellend of schuin dak.
Dakonderhoud (inclusief inspectie) Gratis inspectie en opstellen offerte van dak
Dakreparatie service in Apeldoorn

Dakreparateur voor een goede dakreparatie

Dakreparatie in Apeldoorn is een veelgevraagde service. Onze ervaren vakmensen kunnen uw dak repareren, onderhouden en renoveren. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grote renovatie, wij staan klaar om uw dak in topconditie te brengen. Onze professionals gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te repareren. We garanderen een hoge kwaliteit en een lange levensduur van uw dak. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dakreparatiediensten in Apeldoorn.

 • Onze dakdekkers komen uit uw eigen vertrouwde omgeving
 • Wij vinden voor u de meest geschikte dakdekker voor uw project
 • Kostenloos en volledig vrijblijvend

Heb je problemen met je dak in Apeldoorn? Neem dan contact op met onze experts voor dakreparatie. Onze professionals bieden u de beste service en kwaliteit. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te repareren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Dak repareren bij schade of lekkage

Bent u op zoek naar een spoed dakdekker in Apeldoorn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreide dienstverlening voor al uw dakbedekkingsbehoeften. Onze ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren, vervangen en installeren van daken. We bieden ook een spoedservice voor al uw dakproblemen. Onze dakdekkers zijn gekwalificeerd en gecertificeerd om uw dakproblemen snel en efficiënt op te lossen. Onze service is 24/7 beschikbaar, dus als u een spoed dakdekker in Apeldoorn nodig heeft, kunt u altijd op ons rekenen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

 • Betrouwbaar en onafhankelijk advies, dat is waar wij voor staan
 • Wij selecteren alleen de meest betrouwbare dakdekkers voor u
 • 100% objectief advies, zonder enige belangenverstrengeling

Heb je een spoed dakdekker nodig in Apeldoorn? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze ervaren dakdekkers. Onze professionals staan klaar om uw dak te repareren of te vervangen. Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Betaalbare dakreparatie

Laat uw dak onderhouden in Apeldoorn

Laat uw dak onderhouden in Apeldoorn

Dakonderhoud in Apeldoorn is een belangrijk onderdeel van het onderhouden van uw woning. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen aan uw dak om ervoor te zorgen dat het in goede staat blijft. Bij Dakonderhoud Apeldoorn kunt u terecht voor een grondige inspectie van uw dak. Onze ervaren vakmensen kunnen uw dak inspecteren op lekkage, schade en andere problemen. Daarnaast kunnen zij ook reparaties uitvoeren en uw dak schoonmaken. U kunt er zeker van zijn dat uw dak in goede staat blijft met onze professionele dakonderhoudsdiensten. Neem vandaag nog contact op met Dakonderhoud Apeldoorn voor meer informatie.

 • Uitsluitend van bedrijven met de hoogste kwalificaties en ervaring
 • Uitsluitend bedrijven met jarenlange ervaring
 • Uitsluitend bedrijven met bewezen deskundigheid

Heeft uw dak in Apeldoorn onderhoud nodig? Wacht dan niet langer en neem contact op met ons voor professioneel dakonderhoud. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te inspecteren, te repareren en te onderhouden. Laat uw dak in topconditie achter en profiteer van onze kwaliteit en service. Neem vandaag nog contact met ons op voor dakonderhoud in Apeldoorn!

Dakdekker Apeldoorn is een professionele dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van kwaliteitsdiensten. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het repareren, vervangen en onderhouden van daken. Ze bieden ook dakdekker offertes aan voor klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare en betaalbare dienst. Ze bieden een gedetailleerde offerte aan, waarin alle kosten en materialen worden vermeld. Ze bieden ook een garantie op hun werk, zodat klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de kwaliteit van hun diensten. Dakdekker Apeldoorn is een betrouwbare partner voor al uw dakdekkerbehoeften.

Het vinden van de beste dakdekker voor de klus die je nodig hebt is een belangrijke taak. Er zijn veel dakdekkers in Apeldoorn, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen. Kijk eerst naar de ervaring en kwalificaties van de dakdekker. Vraag ook naar referenties en bekijk de portfolio’s van de dakdekkers. Vergelijk de prijzen en vraag naar garanties. Als je eenmaal een dakdekker hebt gevonden die aan al je eisen voldoet, kun je met vertrouwen de klus aan hem of haar toevertrouwen.

Daklekkage oplossen door een dakdekker is de beste oplossing. Een dakdekker kan u adviseren over de beste dakbedekking voor uw dak. Voor een plat dak is een bitumen dakbedekking vaak de beste optie. Voor een schuin of hellend dak is een dakbedekking met pannen of dakpannen vaak de beste optie. Als u een dakdekker met spoed nodig heeft, dan is Dakdekker Apeldoorn een goede optie. Zij hebben veel ervaring met het oplossen van daklekkages en het aanbrengen van dakbedekking.

Het vervangen van een plat dak is een grote klus. Een dakrenovatie is dan ook een goede optie om uw dak te verbeteren. Bitumen dakbedekking is een goede optie voor een plat dak. Bitumen is een duurzame en waterdichte oplossing. Dakdekker Apeldoorn kan u helpen bij het vervangen van uw dakpannen. Zij hebben de kennis en ervaring om uw dak te renoveren en te vervangen. U kunt bij hen terecht voor advies en een offerte. Laat uw dak renoveren door Dakdekker Apeldoorn en geniet van een veilig en duurzaam dak.

Een dakdekker is een specialist die gespecialiseerd is in het repareren van dakschade. Ze kunnen ook helpen bij het installeren van nieuwe daken, het vervangen van oude daken en het onderhouden van bestaande daken. Door offertes te vergelijken voor een dak, kunnen mensen geld besparen op de kosten. Dak repareren is een taak die alleen een professionele dakdekker kan uitvoeren. Dakdekker Apeldoorn is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van daken. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het repareren van daken, het installeren van nieuwe daken en het onderhouden van bestaande daken.

Wat anderen over ons zeggen

Wij begrijpen het, u bent opzoek naar een betrouwbare Dakdekker Apeldoorn - bij ons zit u hoe dan ook goed. Bekijk wat andere over ons zeggen.

N

Novan Jacobs

★★★★★

Dakdekkerklus.nl is een uitstekende website als je op zoek bent naar een dakdekker in Apeldoorn. De website biedt een ruim aanbod aan gekwalificeerde dakdekkers. De prijzen zijn betaalbaar en de diensten op maat. Vriendelijk geschoold personeel laat je in alle rust uw wensen uitvoeren. Kortom het is een aanrader als je een dakdekker zoekt in Apeldoorn.

Lees meer
A

Asya Saris

★★★★★

Dakdekker in Apeldoorn biedt uitstekende diensten en kwaliteit. De prijs is redelijk en de installateurs leveren een uitstekend werk af. Ze hebben veel ervaring in dit veld en nemen alle tijd om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat. Ze zijn ook behulpzaam, meedenkend en professioneel. Een aanrader dus!

Lees meer
H

Hidde van Dongen

★★★★★

Mijn ervaring met Dakdekker in Apeldoorn is erg goed! Ze hebben een zeer professionele aanpak bij het uitvoeren van dakrenovatie, makin een goede communicatie en planning. Ze leveren vakwerk waar wij erg tevreden mee zijn. Dakdekker levert diensten tegen een geschikte prijs, waardoor het een betrouwbare optie is om je dak te renoveren.

Lees meer
M

Milan Smit

★★★★★

Vervanging van een dak is een grote en belangrijke stap. Dakrenovatie in Apeldoorn heeft ons hier perfect bij geholpen. De kwaliteit van het materiaal dat werd gebruikt is uitstekend en de service was snel en professioneel. Ook de prijs is prima in balans met de service. Kortom, top!

Lees meer
G

Gino Prins

★★★★★

Dak vervangen in Apeldoorn heeft ons goed geholpen bij het herstellen van onze daklekkage. Ze gebruikten technieken waarvan we dachten dat we die nooit zouden zien. We zijn erg blij met de professionele en vlugge service die ze bieden. Ze hebben echt een goede reputatie wat betreft het vaststellen en repareren van daklekkages.

Lees meer
K

Kobe Veenstra

★★★★★

Ik ben zeer tevreden met de diensten van Daklekkage voor dakreparatie in Apeldoorn. Ze bieden een uitstekende service en een hoogwaardige dakrapporte die nauwkeurig en kosteneffectief de schade opspoort en verzorgt. Hun ervaring en professionals helpen om dakproblemen uit te roeien. Aanbevolen!

Lees meer

Veelgestelde vragen

Welke Kwaliteiten Moet Een Dakdekker Uit Apeldoorn Hebben?

Een dakdekker uit Apeldoorn moet een aantal kwaliteiten hebben om goed te kunnen werken. Ten eerste moet de dakdekker een goede kennis hebben van de lokale bouwvoorschriften en regelgeving. Daarnaast moet de dakdekker een goede kennis hebben van verschillende materialen en technieken die nodig zijn voor het repareren en installeren van daken. Ook moet de dakdekker een goede klantenservice hebben, zodat hij klanten goed kan adviseren en hun vragen kan beantwoorden. Verder moet de dakdekker een goede reputatie hebben, zodat klanten weten dat ze een betrouwbare dienstverlener hebben. Tenslotte moet de dakdekker een goede communicatievaardigheid heb

Hoe lang duurt het dakdekken in Apeldoorn?

Het duurt ongeveer twee tot vier weken om een dak in Apeldoorn te dekken, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het dak. Er zijn veel factoren die de duur van het dakdekken beïnvloeden, zoals het type dak, de omstandigheden van het dak, de omgeving en het weer. Het is daarom belangrijk om een ervaren dakdekker in te schakelen om een goede schatting te krijgen van de duur van het dakdekken.

Apeldoornse Dakdekkers: Veiligheid en Brandveiligheid?

Apeldoornse Dakdekkers staat garant voor veiligheid en brandveiligheid. Onze dakdekkers zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het vak. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak veilig en brandveilig is. We controleren ook regelmatig de daken om ervoor te zorgen dat ze in goede staat zijn. Als er problemen worden geconstateerd, zullen we deze direct oplossen.

Hoe Isoleer Ik Mijn Dak in Apeldoorn?

Als je je dak in Apeldoorn wilt isoleren, zijn er verschillende opties. Ten eerste kun je kiezen voor dakisolatie. Dit is een materiaal dat je tussen de dakspanten plaatst om warmteverlies te voorkomen. Je kunt ook kiezen voor een dakbedekking, zoals dakpannen of bitumen. Deze bedekkingen zorgen ervoor dat je dak beter bestand is tegen weersinvloeden. Als je een extra laag isolatie wilt toevoegen, kun je ook kiezen voor een dakisolatiemat. Deze mat is gemaakt van verschillende materialen, zoals glaswol, steenwol of polystyreen. Als je je dak goed wilt isoleren, is het belangrijk om de juiste materialen te kiezen. Neem contact op met een specialist om te zien welke opt

Krijg je de juiste Dakdekker in Apeldoorn?

Ja, je kunt de juiste dakdekker in Apeldoorn vinden. Er zijn veel ervaren dakdekkers in de stad die je kunnen helpen met al je dakwerk. Neem contact op met een aantal bedrijven en vraag naar hun ervaring en referenties. Zo kun je er zeker van zijn dat je de juiste dakdekker krijgt voor je project.

Wat is nodig voor Dakonderhoud in Apeldoorn?

Om het dak in Apeldoorn goed te onderhouden, is het belangrijk om een aantal dingen in acht te nemen. Ten eerste is het belangrijk om regelmatig te controleren of er geen lekkage of schade is. Als er schade is, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te repareren. Daarnaast is het ook belangrijk om het dak schoon te houden. Dit kan door het verwijderen van bladeren, takken en andere vuil. Als het dak oud is, is het ook belangrijk om het te vervangen. Als laatste is het ook belangrijk om de dakbedekking te inspecteren en te vervangen als deze versleten is.

Hoe Renoveer Ik Mijn Dak in Apeldoorn?

Als je je dak in Apeldoorn wilt renoveren, is het belangrijk om eerst een goede voorbereiding te doen. Begin met het verzamelen van informatie over de verschillende materialen die je kunt gebruiken en de verschillende opties die je hebt. Neem ook contact op met een lokale dakdekker om advies te vragen over de beste manier om je dak te renoveren. Als je de juiste materialen hebt gekozen, kun je beginnen met het verwijderen van het oude dak. Zorg ervoor dat je alle oude materialen goed verwijdert en dat je de onderliggende structuur inspecteert. Als je de structuur hebt gecontroleerd, kun je beginnen met het plaatsen van nieuwe materialen. Vergeet niet om de juiste lijm en bevestigingsmiddelen te gebruiken om

Welke Dakbedekking is het Beste voor Apeldoorn?

Het beste type dakbedekking voor Apeldoorn is afhankelijk van verschillende factoren. Als je een dakbedekking zoekt die bestand is tegen extreme weersomstandigheden, zoals hevige regenval, sneeuw en hagel, dan is een dakbedekking van kunststof of rubber een goede optie. Deze materialen zijn duurzaam en kunnen jarenlang meegaan. Als je een dakbedekking zoekt die goedkoop is, dan is een dakbedekking van asfalt of bitumen een goede optie. Deze materialen zijn goedkoop en kunnen ook jarenlang meegaan. Als je een dakbedekking zoekt die esthetisch aantrekkelijk is, dan is een dakbedekking van leisteen of koper een goede optie. Deze materialen zijn duurzaam en kunnen jarenlang meegaan, ma

Welke Dakbedekking is het Goedkoopst in Apeldoorn?

Het goedkoopste dakbedekkingsmateriaal in Apeldoorn is bitumen. Bitumen is een goedkope, duurzame en waterdichte dakbedekking die gemakkelijk te installeren is. Het is ook bestand tegen extreme temperaturen en UV-straling. Bitumen is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare dakbedekking.

Kan er in Apeldoorn een extra laag dakbedekking aangebracht worden?

Ja, in Apeldoorn kan een extra laag dakbedekking aangebracht worden. Er zijn verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van extra dakbedekking. Zij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste materialen en het aanbrengen van de extra laag dakbedekking.

Vind snel een dakdekker in de buurt!

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Prijsopgave ontvangen Gratis en vrijblijvend