Google G logo
4,9/5 ★★★★★
Google G logo 4,9/5
De beste Dakdekkers 2024

Dakdekker Amersfoort

Ben je op zoek naar een betrouwbare Dakdekker in Amersfoort? Vergelijk tot 4 offertes en vind de beste prijs voor jouw dakwerken. Wij helpen je bij het vinden van de juiste Dakdekker in jouw omgeving.

 • Een spoedgeval? Wij bieden 24/7 ondersteuning
 • Advies waar u écht iets aan heeft, zonder bijbedoelingen
 • Wij werken alleen met deskundige bedrijven


Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor jouw opdracht? Bij Dakdekkersklus.nl kun je gratis en vrijblijvend offerte aanvragen bij de beste bedrijven in jouw regio.

Contact opnemen

De beste bedrijven in je buurt

Neem contact op met onze dakdekkercentrale en leg uit waar u een dakdekker voor nodig heeft! Of het nou gaat om een lekkage of een complete dakrenovatie. Onze aangesloten dakdekkers weten altijd raad!
Beschrijf je opdracht

Beschrijf je opdracht

Wij luisteren goed naar uw verhaal en sturen zo spoedig mogelijk een dakdekker naar u toe, de dakdekker inspecteert uw dak en stelt u een offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Akkoord op de offerte? Het dakdekkersbedrijf voert de werkzaamheden voor u uit en u heeft weer een goed & stevig dak zonder problemen. Vragen? Wij staan u graag te woord!

Ervaren, betrouwbare dakdekker in Amersfoort

Dakdekker in de buurt van Amersfoort

Bent u op zoek naar een Dakdekker in de omgeving van Amersfoort? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de beste dakdekkers in de regio Amersfoort. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en kunnen uw dak op een professionele manier repareren of vervangen. U kunt bij ons tot 4 offertes aanvragen om de prijzen te vergelijken. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in alle soorten daken en kunnen uw dak snel en efficiënt repareren of vervangen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

 • Vakmensen uit uw eigen buurt voor al uw dakwerkzaamheden
 • Dakdekkers bij u om de hoek
 • Betrouwbaar en onafhankelijk advies, dat is waar wij voor staan

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in de omgeving van Amersfoort? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u de beste service en kwaliteit voor uw dak. Onze ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren, renoveren en vervangen van daken. Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van onze kwaliteit en service!

Dakdekker partners

Betaalbaar, actueel en veilig: Renoveer uw dak in Amersfoort

Dakrenovatie in Amersfoort is een veelgevraagde service. Of het nu gaat om het vervangen van dakpannen, het isoleren van het dak of het repareren van lekkages, een professionele dakrenovatie is de beste manier om uw dak in topconditie te houden. Onze ervaren vakmensen hebben de kennis en ervaring om uw dak te renoveren met de beste materialen en technieken. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak jarenlang meegaat. Onze diensten omvatten ook het inspecteren van uw dak om eventuele problemen te identificeren en te voorkomen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dakrenovatie in Amersfoort.

 • Dakdekkers waar u op kunt bouwen
 • Onbevooroordeeld en onafhankelijk advies op maat
 • Deskundige bedrijven, gegarandeerd

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen met dakrenovatie in Amersfoort? Kies dan voor onze professionele diensten! Wij bieden kwaliteit en betrouwbaarheid tegen een betaalbare prijs. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat je dak er weer als nieuw uitziet. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.

Dakdekker diensten

Een overzicht van dakdekker diensten

Dak renovatie

Dak renovatie

Schoorsteen

Schoorsteen

Daklekkage

Daklekkage

Dakisolatie

Dakisolatie

Dakdekker spoed

Dakdekker spoed

Nokvorst

Nokvorst

Vogeloverlast en vogelwering

Vogeloverlast en vogelwering

Dakbedekking

Dakbedekking

Plat dak

Plat dak

Dakonderhoud

Dakonderhoud

Vervang in dak door een dakdekker in Amersfoort

Voorkom toekomstige schade: Dak vervangen in Amersfoort

Heeft uw dak in Amersfoort schade opgelopen of is het aan vervanging toe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden professionele dakvervanging aan in Amersfoort en omgeving. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te vervangen. U kunt er zeker van zijn dat uw dak veilig en duurzaam is. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven. Wij helpen u graag bij het vervangen van uw dak in Amersfoort.

 • Hulp bij het vinden van de beste dakdekker voor uw klus
 • Gratis en zonder enige verplichting achteraf
 • Bespaar vandaag nog door te vergelijken

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw dak in Amersfoort kan vervangen? Wij bieden u de beste service en kwaliteit. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak veilig en betrouwbaar wordt vervangen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw dak vervangen door de beste professionals!

Daklekkage laten repareren in Amersfoort

Daklekkage in Amersfoort is een veelvoorkomend probleem. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk op te lossen, omdat het schade kan veroorzaken aan uw huis en de waarde ervan kan verminderen. Gelukkig zijn er veel bedrijven in Amersfoort die gespecialiseerd zijn in het repareren van daklekkage. Ze kunnen u helpen bij het identificeren van de oorzaak van de lekkage en het repareren ervan. Ze kunnen ook advies geven over hoe u de lekkage in de toekomst kunt voorkomen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare daklekkage-expert in Amersfoort, neem dan contact op met een van deze bedrijven voor een professionele oplossing.

 • Uitsluitend van bedrijven met de hoogste kwalificaties en ervaring
 • Onze dakdekkers zijn er voor u bij daklekkage en andere problemen met uw dak!
 • Dakdekkers bij u om de hoek

Heb je last van daklekkage in Amersfoort? Neem dan contact op met onze experts voor een snelle en betrouwbare oplossing. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren en te beschermen tegen toekomstige schade. Wij bieden een uitstekende service tegen een betaalbare prijs. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Lekkage aan uw dak? Wij lossen het op

Wat kost een dakdekker in Amersfoort per uur?

Dakdekkers rekenen verschillende uurtarieven, afhankelijk van de ervaring van de dakdekker en het type werkzaamheden. Onderhoud kost ongeveer €45,- per uur, reparaties €35,- en het leggen van een compleet nieuw dak €40,- per uur.

Gemiddelde dakdekker prijzen per uur.

Werkzaamheden Gemiddelde uurtarief 2024
Dakreparatie €45,- per uur
Nieuw dak leggen €50,- per uur
Dakonderhoud €55,- per uur
Let op: Dit is een gemiddelde van dakdekkers in Amersfoort. Het is mogelijk dat je een ander tarief krijgt (vergelijk daarom ook meerdere offertes)!

Gemiddelde dakdekker prijzen per per m².

Type klus van dakdekkersbedrijf Gemiddelde kosten 2024* Omschrijving werkzaamheden
Dakreparatie hellend of schuin dak €160,- tot €360,- Reparatie werkzaamheden op hellend of schuin dak
Dakreparatie plat dak €285,- Reparatie werkzaamheden op een plat dak
Dakrenovatie op een plat dak €85,- tot €110,- Oude dakbedekking verwijderen en vervangend dakbedekking aanleggen op een plat dak
Dakrenovatie hellend of schuin dak €85,- tot €140,- Oude dakbedekking verwijderen en nieuwe dakbedekking plaatsen op een hellend of schuin dak.
Dakonderhoud (inclusief inspectie) Gratis inspectie en opstellen offerte van dak
Dakreparatie service in Amersfoort

Uw vertrouwde partner voor dakreparaties in Amersfoort

Dakreparatie in Amersfoort is een veelgevraagde service. Onze ervaren vakmensen kunnen uw dak repareren, onderhouden en renoveren. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grote renovatie, wij staan klaar om uw dak in topconditie te brengen. Onze professionals gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak te repareren. We garanderen een hoge kwaliteit en een snelle service. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dakreparatieservices in Amersfoort.

 • Snelle hulp bij noodgevallen, 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Wij selecteren alleen de meest betrouwbare dakdekkers voor u
 • Uitsluitend van bedrijven met de hoogste kwalificaties en ervaring

Heb je problemen met je dak in Amersfoort? Neem dan contact op met Dakreparatie voor een snelle en betrouwbare oplossing. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dak te repareren en te onderhouden. Onze service is 24/7 beschikbaar, dus neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voorkom schade met dakreparatie

Bent u op zoek naar een spoed dakdekker in de omgeving van Amersfoort? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u de beste service en kwaliteit voor uw dak. Onze ervaren dakdekkers hebben jarenlange ervaring en kunnen uw dak snel en efficiënt repareren. Onze diensten omvatten onder meer het vervangen van dakbedekking, het repareren van lekkages, het vervangen van dakgoten en het verhelpen van andere dakproblemen. Wij bieden ook een garantie op onze werkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een spoed dakdekker in Amersfoort.

 • Vergelijk slim, bespaar groots
 • Altijd een geschikte dakdekker in uw regio
 • Dakdekkers bij u om de hoek

Heb je een spoed dakdekker nodig in Amersfoort? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze ervaren dakdekkers. Onze professionals staan klaar om uw dak te repareren of te vervangen. Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Dakreparatie nodig Amersfoort?

Laat uw dak onderhouden in Amersfoort

Regulier en professioneel dakonderhoud

Dakonderhoud in Amersfoort is een belangrijke taak om uw dak in goede staat te houden. Ons team van ervaren professionals biedt u een uitgebreide dienstverlening voor dakonderhoud in Amersfoort. We bieden inspecties, reparaties, reiniging en onderhoud van uw dak. Onze technici zijn gespecialiseerd in het werken met alle soorten daken, waaronder dakpannen, bitumen, EPDM, zink en kunststof. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw dak in topconditie te houden. Onze diensten zijn betaalbaar en we garanderen een hoge kwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie over dakonderhoud in Amersfoort.

 • Voor elke dakklus de juiste specialisten, bij ons vindt u ze
 • Alleen de meest deskundige bedrijven in ons netwerk
 • Lekkage op uw dak? Laat onze experts u helpen met snelle en vakkundige reparatie!

Kom in actie en voorkom dakproblemen met professioneel dakonderhoud in Amersfoort. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak in topconditie blijft. Laat ons uw dak inspecteren en onderhouden om problemen te voorkomen en uw dak te beschermen tegen schade. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Dakdekker Amersfoort is een professionele dakdekkersbedrijf dat gevestigd is in Amersfoort. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder het repareren en vervangen van daken, het installeren van dakgoten en het aanbrengen van dakbedekking. Ze bieden ook dakinspecties aan om eventuele problemen met uw dak te identificeren. Als u op zoek bent naar een betrouwbare dakdekker in Amersfoort, dan is Dakdekker Amersfoort de juiste keuze. Ze bieden gratis offertes aan, zodat u een goed beeld krijgt van de kosten van de diensten die ze aanbieden. Neem contact op met Dakdekker Amersfoort voor meer informatie over hun diensten en om een offerte aan te vragen.

Het vinden van de beste dakdekker voor de klus die je nodig hebt is een belangrijke taak. Er zijn veel dakdekkers in Amersfoort die je kunt overwegen. Het is belangrijk om de juiste dakdekker te kiezen die gespecialiseerd is in het type klus dat je nodig hebt. Kijk naar de ervaring en kwalificaties van de dakdekker, en lees recensies van andere klanten om te zien wat hun ervaringen zijn. Vraag ook naar referenties en vraag de dakdekker om een offerte voor de klus. Als je de juiste dakdekker hebt gevonden, kun je er zeker van zijn dat je klus goed wordt uitgevoerd.

Daklekkage oplossen door een dakdekker is een goede oplossing. Een dakdekker kan verschillende soorten dakbedekkingen aanbrengen, afhankelijk van het type dak. Voor een plat dak is een bitumen dakbedekking vaak de beste optie. Voor een schuin of hellend dak is een dakbedekking met pannen of dakpannen meestal de beste keuze. Als je een dakdekker met spoed nodig hebt, dan is Dakdekker Amersfoort een goede optie. Zij hebben veel ervaring met het oplossen van daklekkages en het aanbrengen van dakbedekkingen.

Een plat dak vervangen is een grote klus. Het is belangrijk om een ervaren dakdekker in te schakelen om de klus goed te laten verlopen. Dakdekker Amersfoort is gespecialiseerd in dakrenovatie en heeft veel ervaring met het vervangen van platte daken. Zij gebruiken alleen de beste materialen, zoals bitumen dakbedekking en dakpannen. Met hun expertise en kwaliteit kunnen zij uw platte dak vervangen en ervoor zorgen dat het dak weer jaren meegaat.

Een dakdekker is een specialist die gespecialiseerd is in het repareren van dakschade. Ze kunnen ook helpen bij het installeren van nieuwe daken, het vervangen van oude daken en het onderhouden van bestaande daken. Door offertes te vergelijken kunnen klanten geld besparen op de kosten van een dak. Dak repareren is een taak die alleen een professionele dakdekker kan uitvoeren. Dakdekker Amersfoort is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van daken. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het repareren van daken, het installeren van nieuwe daken en het onderhouden van bestaande daken.

Wat anderen over ons zeggen

Wij begrijpen het, u bent opzoek naar een betrouwbare Dakdekker Amersfoort - bij ons zit u hoe dan ook goed. Bekijk wat andere over ons zeggen.

M

Milo van den Heuvel

★★★★★

Ik heb de diensten van Dakdekker.nl in Amersfoort gebruikt en ben erg tevreden over de dakdekker. Ik heb 1 van hun medewerkers ingeschakeld om mijn dak te repareren en hij heeft op een snelle en professionele manier een prachtig resultaat geboekt. De prijzen zijn erg schappelijk en heb zelfs korting gekregen voor de klus. Top dakdekker in Amersfoort!

Lees meer
A

Alexander de Vos

★★★★★

Dakdekker in Amersfoort is gedreven om de beste kwaliteit en service te bieden aan hun klanten. Ze hebben een professioneel, toegankelijk en gemotiveerd team dat altijd klaar staat om klanten te helpen. De kosten die zij in rekening brengen zijn acceptabel en ze gebruiken alleen de beste materialen. Ik ben zeer tevreden met hun service en ik zou hen zeker aanbevelen.

Lees meer
N

Nolan van Dam

★★★★★

Dakdekker in Amersfoort doet uitstekend werk als het gaat om dakrenovatie. Ze leveren een hoogwaardige service en de vakmannen geven je nauwkeurige en goed verzekerde adviezen over je dak. Het resultaat is naar tevredenheid en het bedrijf biedt zelfs een garantie op afwerking. Van warm waterdichting tot andere herstellingen, je hebt de juiste experts bij Dakdekker.

Lees meer
N

Noan van den Bosch

★★★★★

Ik heb mijn dak vervangen door Dakrenovatie in Amersfoort. De service was geweldig! Alles was binnen 4 dagen geregeld en het dak is perfect vervangen. Goede prijzen en snelle service. Aan te raden!

Lees meer
D

Daniël Scholten

★★★★★

Door mijn achtertuin in Amersfoort lekt er al een lange tijd water binnen. Uitgezocht is dat er sprake is van daklekkage. Dak vervangen heeft het probleem binnen no-time opgelost. Professioneel, vriendelijk en met prima resultaat! Dit bedrijf geeft het voorbeeld hoe je met daklekkage in Amersfoort om moet gaan.

Lees meer
H

Hidde van Dongen

★★★★★

Daklekkage in Amersfoort heeft een fantastische service verleend bij de dakreparatie. De medewerkers waren ervaren en gaven advies over wat er precies moest gebeuren. De werkzaamheden werden binnen een paar uur afgerond, waardoor we niet meer te maken hadden met lekkages. Echt een enorme aanrader!

Lees meer

Veelgestelde vragen

Welke Kwaliteiten Moet Een Dakdekker Uit Amersfoort Hebben?

Een dakdekker uit Amersfoort moet een aantal kwaliteiten hebben om goed te kunnen werken. Ten eerste moet de dakdekker een goede kennis hebben van de lokale bouwvoorschriften en wetgeving. Daarnaast moet de dakdekker een goede technische kennis hebben van dakbedekkingen en materialen. Ook is het belangrijk dat de dakdekker een goede klantenservice heeft, zodat hij of zij de klanten goed kan informeren over de mogelijkheden en de kosten. Verder is het belangrijk dat de dakdekker een goede reputatie heeft, zodat de klanten weten dat ze een betrouwbare dienstverlener hebben. Tenslotte is het belangrijk dat de dakdekker een goede communicat

Hoe lang duurt het dakdekken in Amersfoort?

Het duurt meestal ongeveer twee tot vier weken om een dak in Amersfoort te dekken, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het dak. Er zijn echter veel factoren die de duur van het dakdekken kunnen beïnvloeden, zoals het weer, de beschikbaarheid van materialen en de ervaring van de dakdekker. Daarom is het belangrijk om een ervaren dakdekker in te schakelen die u een meer nauwkeurige schatting kan geven van de duur van het dakdekken.

Dakdekkers in Amersfoort: Veiligheid en Brandveiligheid?

Als u op zoek bent naar een dakdekker in Amersfoort, is het belangrijk om te weten dat uw dakdekker de veiligheid en brandveiligheid van uw dak in acht neemt. Een goede dakdekker zal de juiste materialen gebruiken en de juiste technieken toepassen om ervoor te zorgen dat uw dak veilig en brandveilig is. Bovendien zal een goede dakdekker ook de juiste vergunningen hebben om te werken aan uw dak. Als u een dakdekker in Amersfoort zoekt, is het daarom belangrijk om te controleren of deze de juiste vergunningen heeft en of hij de juiste materialen en technieken gebruikt om uw dak veilig en brandveilig te maken.

Hoe Isoleer Ik Mijn Dak in Amersfoort?

Als je je dak in Amersfoort wilt isoleren, zijn er verschillende opties. Ten eerste kun je kiezen voor dakisolatie. Dit is een materiaal dat je tussen de dakspanten plaatst om warmteverlies te voorkomen. Je kunt ook kiezen voor een dakbedekking, zoals dakpannen of golfplaten. Deze bedekkingen helpen om warmteverlies te voorkomen en zorgen ervoor dat je dak langer meegaat. Als je een dak hebt dat al is geïsoleerd, kun je ook kiezen voor een extra laag isolatie. Dit kan in de vorm van glaswol, steenwol of PUR-schuim zijn. Als je je dak goed isoleert, kun je veel energie besparen en je huis comfortabeler maken.

Krijg je de juiste Dakdekker in Amersfoort?

Ja, je kunt de juiste dakdekker in Amersfoort vinden. Er zijn veel ervaren en gekwalificeerde dakdekkers in de stad die je kunnen helpen met al je dakwerk. Neem contact op met lokale bedrijven en vraag naar hun ervaring en kwalificaties. Je kunt ook online reviews lezen om te zien wat anderen van hun diensten vinden. Zo kun je de juiste dakdekker in Amersfoort vinden die je kan helpen met al je dakwerk.

Wat is nodig voor Dakonderhoud in Amersfoort?

Voor het onderhoud van het dak in Amersfoort is het belangrijk om een professionele dakdekker in te schakelen. Deze dakdekker kan u helpen bij het inspecteren van het dak, het vervangen van dakbedekking, het repareren van lekkages en het verwijderen van mossen en algen. Ook is het belangrijk om regelmatig het dak te controleren op schade, zodat eventuele problemen op tijd worden opgelost.

Hoe Renoveer Ik Mijn Dak in Amersfoort?

Als je je dak in Amersfoort wilt renoveren, is het belangrijk om eerst een goede voorbereiding te treffen. Begin met het verzamelen van informatie over de staat van je dak en de materialen die je nodig hebt. Neem contact op met een lokale dakdekker om advies te krijgen over de beste manier om je dak te renoveren. Zorg ervoor dat je alle benodigde materialen en gereedschappen hebt voordat je begint. Als je de juiste materialen hebt, kun je beginnen met het verwijderen van het oude dakbedekkingsmateriaal. Vervolgens kun je het dak inspecteren en eventuele reparaties uitvoeren. Als je klaar bent, kun je het nieuwe dakbedekkingsmateriaal aanbrengen. Vergeet niet om de juiste lijm en afd

Welke Dakbedekking is het Beste voor Amersfoort?

Het beste type dakbedekking voor Amersfoort is afhankelijk van verschillende factoren. Als je een dakbedekking zoekt die bestand is tegen extreme weersomstandigheden, zoals sneeuw, regen en wind, dan is een metalen dakbedekking een goede optie. Metalen daken zijn ook duurzaam en kunnen jarenlang meegaan. Als je een dakbedekking zoekt die goedkoop is, dan is een bitumen dakbedekking een goede optie. Bitumen daken zijn relatief goedkoop en kunnen ook jarenlang meegaan. Als je een dakbedekking zoekt die mooi is en een lange levensduur heeft, dan is een dakbedekking van kunststof een goede optie. Kunststof daken zijn duurzaam, mooi en kunnen jarenlang meegaan.

Welke Dakbedekking is het Goedkoopst in Amersfoort?

Het goedkoopste type dakbedekking in Amersfoort is bitumen. Bitumen is een goedkope, duurzame en waterdichte dakbedekking die gemakkelijk te installeren is. Het is ook bestand tegen extreme temperaturen en UV-straling. Bitumen is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare dakbedekking.

Kan er in Amersfoort een extra laag dakbedekking geplaatst worden?

Ja, er kan in Amersfoort een extra laag dakbedekking geplaatst worden. Er zijn verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van extra lagen dakbedekking. Ze kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste materialen en het plaatsen van de extra laag. Het is belangrijk om een bedrijf te kiezen dat ervaring heeft met het plaatsen van extra lagen dakbedekking, zodat u er zeker van bent dat het werk goed wordt gedaan.

Vind snel een dakdekker in de buurt!

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Prijsopgave ontvangen Gratis en vrijblijvend